Ida's Beauty Trollhättan

4.8
166 omdömen
Ida's Beauty startade sin första salong i Trollhättan 2015. Där en stor skönhetsklinik i lugn atmosfär med kunden i fokus.
Hit kommer människor från hela Sverige för att få professionella behandlingar, specifikt, kosmetiska ögonbryns tatueringar i 6D stråteknik, eyeliner m.m
Vi erbjuder kosmetiska tatueringar, samt fillers&fillerserum med hyaluronpen. Smärt&Nålfria injektioner.
2019 Öppnade Ida, Idas Beauty (nr.2) i Arvika och arbetar på båda salongerna.

Hos oss får du en lugn, behaglig och avslappnad stund, där nischad expertis möter lång erfarenhet.
Salongen ligger mitt på Drottninggatan i Trollhättan, och mitt på torget I Arvika, Östra Torggatan.
Vi eftersträvar naturliga resultat och 100% nöjda kunder. Vi tar fram det bästa i just dig och alla behandlingar individanpassas!
Här används bara produkter dom är godkända samt sterila, och alla behandlingar görs utefter varje kunds förutsättningar och önskemål.
Diplomerad&försäkrad,
Miljö/hälsa godkänd varje år.
Seyf-diplom.
Välkomna!

Boka tid

Om oss

Ida Isoaho

Startade Idas Beauty 2015 efter en gedigen utbildning som privatelev hos en av Sveriges bästa pigmenterare.
Jag studerar hela tiden än idag för att ständigt bli bättre och hålla mig uppdaterad. Jag kan stolt säga att, till mig, kommer kunder från hela Sverige. Allt från Sundsvall, stockholm, till Gotland, Malmö osv.
Jag eftersträvar alltid naturliga resultat och frihandar alltid varje specifik behandling utefter kundens förutsättningar och önskemål.

Utbildning

  • -SEYF diplom 5 år i rad.
  • -certifierad mikropigmentist.
  • -diplom hyaluronpen/fillers
  • -diplomerad pigmenterare.
  • -Klinisk miljö-diplom.
  • -miljö/hälsa godkänd varje år.
Ida Isoaho

Omdömen

4.8
166 omdömen
23 okt 2020
Dålig på att svara sina kunder.
Verifierad kund
Svar från Ida's Beauty: 23 okt 11:59
Jag sköter företaget, utför tjänster, marknadsföring, bokföring och kundtjänst helt på egen hand. Jag har inte öppet kundtjänst 7 dagar i veckan men arbetar däremot 7 dagar i veckan. Jag är tydlig med att ALLA får sina besök och återbesök som dem ska, alla får korrekt information både innan och efter besöket. Har man ytterligare frågor utöver den information man blir tilldelad så är jag ledsen att det ibland kan dröja några dagar. Jag gör allt för att förbättra detta.
17 okt 2020
Bästa Ida gör ett kanon arbete! Servicen är super och hon är personlig! 4:de gången hos henne och självklart blir det en 5:de
Nathalie K
27 sep 2020
Hon är helt fantastisk!! Finns ingen som gör ett så noggrant och naturtroget resultat! Hon är så professionell och resultatet blir verkligen WOW! Kan inte sluta kolla mig i spegeln på mina nya bryn! Vill man ha så verklighetstrogna och snygga bryn så finns det ingen bättre en denna tjejen på detta! Kommer aldrig gå till någon annan. Ett plus är att hon är helt underbar och trygg som person! Bättre upplevelse kan man inte ha. REKOMMENDERAR STARKT!
Jessica S
25 sep 2020
Superbra service och mycket kunnig! Rekommenderar starkt Idas beauty
Fredrika C
23 sep 2020
Ida är lugn, trygg och mycket kunnig. Tjusig lokal och härlig tjej! Väldigt nöjd. :-D
Hannes J
22 sep 2020
Ida är fantastiskt duktig på sitt arbete! Alltid lika nöjd efter att jag gjort mina ögonbryn där, senast idag för tredje gången!
Amanda S
31 aug 2020
Vilket resultat, jag känner mig sååå fin!! Tack fina Ida, för ditt fantastiska hantverk, din lyhördhet och otroliga känsla!! Ett riktigt proffs ut i fingerspetsarna!!
Emma K
21 aug 2020
Super nöjd med mina ögonbryna Ida är jätteduktig på din arbete trevlig god bemötande
Melisa L
20 aug 2020
Vid mitt återbesök avbokade Ida min tid med en timmas varsel, vid nästa bokade besök kom hon inte alls. Ida ber om ursäkt lovar gratis återbesök o vi bokar en ny tid.... vad händer jo Ida avbokar även denna tid. Jag blir besviken.. jag har vid två tillfällen tagit ledigt från mitt jobb. Jag har förlorat både pengar o tid på Ida
Marika D
Svar från Ida's Beauty: 20 aug 18:33
Jag avbokade dig första gången med kort varsel, och är innerligt ledsen för det, helt och hållet att jag tar på mig det. Andra gång fick du ett gratis återbesök!!!!? Och idag bad jag dig komma någon timme senare då min första kund själv var sen, och jag låg därför efter pga det! Så jag avbokade dig INTE idag! Orättvist omdöme, men jag förstår att det ställer till det för dig.
17 aug 2020
Ida är den absolut bästa! Så trevlig, snäll och lyhörd! Är alltid nöjd efter mina besök och kan inte tänka mig att åka till någon annan. Rekommenderar henne varmt till alla!
Agnes V
11 aug 2020
Helt fantastiskt duktig människa! Hon fick en stammis direkt! Tryggt & lugnt proffsigt bemötande! Pirret när hon tar fram spegeln och man ska få kika på resultatet efter bahandlingen och man blir så glad och nöjd att ögonen tåras! Känns gott i själen
Madeleine W
11 aug 2020
Som jag sa till Ida, jag känner mig som världens vackraste!!! Allt från första intryck till slutgiltiga resultatet var bara helt perfekt!
Ida Å
6 aug 2020
Ida är så proffsig, blev jättenöjd!
Annika L
5 aug 2020
4 aug 2020 Fantastiskt noggrann och arbetade med perfektion! Kommer alltid att välja Ida! Bästa Ida TACK! Marina
Marina L
4 aug 2020
Brynen har lyft hela mitt ansikte och ja, det finns en anledning till att man ska låta Ida göra sin magi!! Hade dessutom en trevlig pratstund.
Milissa K
30 jul 2020
Fantastisk människa, lyssnade var noggrann och arbetade med perfektion! Om mina tårar på slutet inte är av högsta betyg så vet jag inte vad.. är överlycklig, och kommer alltid att välja Ida! Bästa Ida TACK!
Jonna N
28 jul 2020
Ida är professionell och mån om sina kunder. Hon gör så vackra bryn, är så så nöjd. Tack Ida!
Lina T
17 jul 2020
Ida var superproffsig, lugn, trygg och lyhörd Jag kan varmt rekommendera Ihenne :-) massa massa tack
Madeleine B
15 jul 2020
Duktig och professionell. Jag är en microblading-kund som fått oerhört mycket komplimanger för mina bryn.
Micaela L
9 jul 2020
Blir så himla nöjd! Noggrann och vill kunden väl! Grym tjej!
Michaela N
30 jun 2020
Vi låg lite efter i tid men Ida informerade mig innan och när det väl var min tur förstod jag dels varför samt att det inte gjorde nånting! Ida tog sig verkligen tid och gav mig som kund 100% fokus! Även om jag förstod att hon förmodligen skulle bli lite sen även med kunden efter mig så kändes det inte stressat över huvud taget, hon lät mig ta min tid och dubbelkollade så allt kändes ok hela tiden. Jag tror kunden efter mig kände samma som mig, oavsett om man e lite efter till eller ej, så va allt 100% gjort och mycket professionellt! Resultatet av brynen blev även precis som jag önskade o lite till! Jag skulle aldrig rekommendera någon annan än Ida, hon är precis så duktig o grym som man tror! Jag är SÅ NÖJD!!!!
Elin H
21 jun 2020
Jag är verkligen nöjd med mina ögonbryn! Ida är fantastiskt duktig, skulle rekommendera till alla jag känner!
Hanna M
20 jun 2020
Ida är alltid lika trevlig och så duktig. Kram och lycka till i fortsättningen
Toril Z
30 maj 2020
Wow säger jag bara! Funderar ni på att göra bryn så rekommenderar jag Ida till 100 procent!
Annelie E
27 maj 2020
Noggrann, lugn och bra service
Verifierad kund
21 maj 2020
Jag är super nöjd med mina bryn! Ida är så duktig och proffsig. Du kommer inte ångra dig!
Evelina A
19 maj 2020
Väldigt hemtrevlig och mysig salong, professionellt bemötande, och klart en av de bästa på bryn i Sverige!
Verifierad kund
8 maj 2020
Super nöjd med mina nya ögonbryn:)
Angelica E
21 apr 2020
Är supernöjd med mina bryn. Ser precis ut som riktiga strån så jag är jätteimponerad :)
Camilla E
20 apr 2020
Toppen, Ida är professionell och kan svara på frågor som kan oroa inför besök. Hon inger ett lugn åt kunderna. Så snygga bryn. Älskar formen på dem!
Emelie B
Skönhetssalong Trollhättan > Ida's Beauty
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter