Your Moment

4.9
8 omdömen
Klassisk och mer djupgående massage, personlig träning och alternativ friskvård.

Kom som du är och gå härifrån med ännu mer energi och glädje.

Boka tid

Om oss

Karin Johansson

Jag heter Karin Johansson och jag jobbar med allas möjlighet att vidga livet i alla riktningar. Det handlar om att ge möjlighet till alla att utvecklas inom friskvård såsom kost, motion, hälsa och ekonomisk självständighet och utveckling.

Du är unik och kunskapen om ditt eget DNA kan förändra din hälsa och ditt liv, få en rakare väg dit helt enkelt. Möjligheten finns redan idag.

Utbildning

  • Certifierad Mindful Tappers
  • Utbildad frisör

Sara Johansson

Jag har sedan barn varit fysiskt aktiv och har bland annat 10 år som fotbollsspelare i bagaget. Efter flertal skador och brist på motivation sökte jag mig vidare för att hitta glädjen till träningen igen och det har varit en lång resa innan jag tillslut hittade rätt. Jag tror på en varierad träning, både för att tycka det är roligt men också för att utvecklas. Därför tränar jag allt från högintensiv träning, cirkelträning till tunga styrkepass och konditionsträning.


Då jag alltid haft ett brinnande intresse för träning men även att hjälpa andra människor så tog jag i augusti 2016 steget och började min utbildning till Friskvårdspedagog. Jag är sedan juni 2017 certifierad massageterapeut, personlig tränare, kostrådgivare och hälsoprofilsbedömmare. Utöver det är jag diplomerad inom Kinesiologitejp.

Utbildning

  • Certifierad massageterapeut
  • Licenserad Personlig tränare
  • Friskvårdspedagog
  • Diplomerad kinesiologitejpning
Karin Johansson
Sara Johansson

Omdömen

4.9
8 omdömen
24 sep 2020
Lugn o skön miljö. Kändes att man var i goda händer. Sara är mycket duktig och trevlig.
Birgitta A
7 sep 2020
Utmärkt service och mycket professionellt.
Ola S
22 aug 2020
Mycket bra
Gun-Britt S
21 aug 2020
Sara är mkt duktigt Massör och en trevlig tjej. Man känner sig välkommen och man är verkligen i goda händer. Kan rekommendera att går dit för massage.
Karin H
Massage Jönköping > Your Moment
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter