YogaZon Kalmar

4.7
(54 omdömen)
Zonterapi/reflexologi kan hjälpa dig med många olika problem. Hormon-problematik, allergier, obalanser i mage-tarmsystem, och rygg-och nackproblem är bara några av de symtom som många upplever att zonterapin kan hjälpa dem med. Zonterapi är en flera tusen år gammal behandlingsform. Den stimulerar kroppens eget självläkningssystem och fungerar lika bra på kroniska som akuta besvär. Det är också en fin metod för att hålla sig frisk med och som en förebyggande behandling.
Ortobionomi eller läran om den rätta rörelsen har samma effekt som kiropraktik men den är smärtfri. Med olika positioner och vridningar håller man muskeln i ett avslappnat ytterläge i en viss tid för att hjärnan skall registrera att det inte längre finns någon skada i det området som den har bestämt sig för att skydda genom att spänna upp musklerna runt omkring. I och med att musklerna slappnar av så kan leder och kotor också återgå till sina rätta lägen. Är även bra mot krampande muskler, frozen shoulder, mus arm, tenn

Boka tid

Skicka e-post eller ring oss för mer information.

Om oss

Tomas Olsson

Tomas Olsson

Omdömen

4.7
(54 omdömen)
18 mar 2024
Mycket positiv upplevelse
Håkan W
13 mar 2024
Ett mycket gott och skickligt bemötande.
Maria O
3 nov 2023
Den var bra lugnt och fint
Verifierad kund
30 okt 2023
Mycket bra upplevelse
Yvonne R
30 aug 2023
Mycket bra allt, inget klaga pp
Lars-Göran B
14 jul 2023
Mycket positiv.
ann-sofi H
21 jun 2023
Första besöket för mig och jag fick en väldigt bra upplevelse. Tomas var mycket inkännande och lyhörd. Behandlingen gav resultat direkt men jag kommer att boka ett återbesök om drygt en vecka.
Thomas A
Zonterapi Kalmar > YogaZon
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter