Yogaheart

4.9
(250 omdömen)
Yogaheart drivs av Ulrika Friberg och i studion håller Ulrika och ett gäng duktiga yogalärare olika yogaklasser.

Du kan praktisera olika yogaformer, meditera, delta på föreläsningar, profylax, workshops eller boka in dig på samtal, coaching enskilt eller i par. Kanske du vill ha hjälp med ett eget yogaprogram att utföra hemma. Eller bli guidad i en skön återhämtande yoga.

Yogaklasser som erbjuds är hatha- yin- vinyasa- restorative- yoga-nidra, gravidyoga, enskilt eller i grupp. För gravida erbjuds yoga/profylax/samtal, partner välkommen.

Studion erbjuder även Postural träning med Bianca Flach och kan bokas via Yogaheart eller i Biancas egna bokningssystem/verksamhet.

Boka tid

Om oss

Bianca Flach

Jag är leg fysioterapeut och även diplomerad Optimum-tränare och Physio Scale-coach. Min inriktning är träning för en bättre hållning. En god hållning minskar muskulära obalanser som ofta är orsaken till symtom som smärta, kramp och stelhet.
Jag har arbetat 12 år inom allmänpsykiatrin (öppenvård) där jag har lett och utvecklat mindfulnessbaserad gruppbehandling för patienter med ångest och depression.

Utbildning

 • Jag är utbildad KBT-terapeut (steg 1) samt grundutbildad inom Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Carolina Fornell

Yogan har varit en viktig del av mitt liv senaste 10 åren. En kärlekshistoria utan slut, en relation full av fascination och nyfikenhet som tar nya former utefter livets alla utmaningar och frågor. Jag vill nog sträcka mig så långt att yogan lärt mig att vara människa. Läran om hur jag skapar balans i kropp och sinne men också hur jag ger mig tillåtelse att vara precis som jag är.

Yogan är för mig ett intuitivt, kärleksfullt och tillåtande sätt att komma hem till mig och vända mina perspektiv. Från utifrån till inifrån. Från att-göra-listan till närvaro i nuet.

Jag har upplevt yogakulturer som handlat om prestation och rätt eller fel men det är inte för mig.

Min önskan är att du som deltar på mina klasser får redskap att utforska det innersta i dig, skapa balans mellan den kraft och mjukhet du behöver just idag. Att du känner dig sedd och får utrymme för integritet.

Cattis Dellborg

Yogalärare på Yogaheart.
Jag träffade yogan när jag levt ganska länge. Det blev ett fantastiskt möte, kärlek vid första ögonkastet. Yogan blev snabbt en stor del av mitt liv och det kändes som att jag kommit hem.

Jag älskar den fysiska praktiken och är fascinerad av Yogans filosofi där den åttafaldiga vägen, sutror, chakran och energier ligger som en glittrande skattkista fylld med visdom.

Efter att ha praktiserat i några år tog jag språnget hösten 2021 och påbörjade min 200h Hathayogautbildning via Art of Life. Jag är vidareutbildad i Yin-yoga via Yogaheart.

Utanför mattan arbetar jag som lungläkare och av naturliga skäl har andningen alltid intresserat mig. Med yogans Pranyama har mitt intresse blivit ännu större och tillfört mig en ny dimension av andningen.

Jag är ett exempel på att en kan möta yogan i vilken fas av livet en än befinner sig. Den är välkomnande, varm och inkluderande. Yogan har så mycket att tillföra kropp, själ och sinne och är också lättillgänglig. Om du har en intention och en matta så finns ständigt möjligheten att yoga; hemma, i naturen eller i en studio.

För mig är yoga ren glädje. Jag hoppas att jag ska kunna förmedla och dela denna glädje med er.

Utbildning

 • Hatha- och yin-yoga

Jennelie Elinder

Yogalärare på Yogaheart.
Yoga för mig handlar om mötet med mig själv och med andra, en interaktion och observation av vad som sker inuti och utanför. Mitt första möte med yogan var på en folkhögskola på Öland för drygt tio år sedan. Sedan dess har den följt mig i olika former; i perioder av ökad stress och press har yogan ofta varit mer återhämtande och lugn i form av yin yoga eller restorative, medan den i lugnare perioder har blivit mer fysisk och utmanande. På så sätt har den hjälpt till att balansera i vardagen och vårda relationen till mig själv. Idag arbetar jag som psykolog och där har yogan varit ett stöd för närvaro, nyfikenhet och mötet mellan människor. Det holistiska bidraget av kropp och själ till arbete med sinnet gör att yogan är en trygg parhäst i terapirummet. Det händer även att jag bjuder in aspekter från psykologin som compassion och acceptans i yogautövandet. Att få yoga själv är för mig en kärlekshandling och att få dela yogan med andra likaså. Jag brinner för att få dela med mig av verktyg som kan vara till hjälp inom såväl yoga som psykologi och min önskan är att få vara ett stöd för dig i att komma närmare dig själv och det du behöver. Hoppas vi ses på mattan!

Utbildning

 • Hathayoga, Yinyoga, Restorativeyoga, Pranayama & Meditation

Josefin Krüger

Utbildning

 • Hathayoga
 • Yinyoga

Maeva Begon

Yogalärare på Yogaheart.
Jag upptäckte yogan för att hitta tillbaka till min kropp efter en långtids sjukdom och fastnade för gott när jag blev tvåbarnsmamma och var i stort behov av att grunda mig för att växa i min nya identitet. Yogan har sedan dess varit ett otroligt viktigt del av mitt liv fysiskt och mentalt, båda på och utanför mattan. Den har gett mig en trygg plats för att acceptera det som är, att bara kunna vara utan prestation och att hitta mod för att våga tro på mig själv. Jag har undervisat yoga till blivande/nyblivna mammor, barn och familjer i flera år och sedan jag lämnat förskolevärlden, började jag jobba som förlossnings- och postpartum doula och babymassage instruktör.

Utbildning

 • Hathayoga lärarutbildning 200t, Gravidyoga 50t (Yogayama)
 • Yin & Restorative yoga för gravida 20t , Postnatal yoga 10t (Yogaheart)
 • Barn- och tonårsyogalärarutbildning 90t (Kids Yoga Foundation)

Michael Kjellberg

Yogalärare på Yogaheart.
Har arbetat hela mitt verksamma liv inom shipping och startade mitt första företag 1986 och sedan dess utvecklat dessa till framgångsrika företag.
Men för ca 10/12 år sedan fick jag en ny vänskap, yogan, som många andra började jag med Ashtanga men efter tid så blev det Hatha som blev den yogaform som jag fastnade för. För mig har Yogan spelat en mycket stor roll då man fått andra inspirationer och utmaningar som jag aldrig hade trott att jag skulle göra. 2017 antog jag den stora utmaningen att anmäla mig till Yogayamas 200 timmars teacher training för att fördjupa mig i min yoga och det är här jag är nu och ser fram emot att inleda en ny period i mitt liv.

Jag vill gärna sprida vidare den inspiration och vänskap som jag fått genom yogan och försöka förmedla den till dig.

Utbildning

 • RYT200h Yogayama

Ulrika Friberg

Driver & håller kurser, klasser & utbildningar på Yogaheart.
Jag är utbildad barnmorska, yogalärare, sexolog och samtalsterapeut. Jag kombinerar mina kunskaper och kan möta dig i olika livsfrågor. Du boka tid för olika yogaklasser, samtal med KBT-inriktning, stöd/support för den gravida/det gravida paret, PT/grupp. Varje möte är unikt och värdefullt. Välkommen!

Utbildning

 • Hathayoga
 • Yinyoga
 • Hotyoga
 • Vinyasa
 • Gravidyoga
 • Restorative
 • Yoga Nidra
 • Pranayama
 • Profylax
 • Andningsteknik
 • Meditation
 • Mindfullness
 • Barnmorska
 • Coach-samtal
 • Yogalärare/Barnmorska på Yogaheart
Bianca Flach
Carolina Fornell
Cattis Dellborg
Jennelie Elinder
Josefin Krüger
Maeva Begon
Michael Kjellberg
Ulrika Friberg

Omdömen

4.9
(250 omdömen)
23 jan 2023
Magiskt!!
Shirin P
10 jan 2023
Underbar studio och fantastisk yinyogapass med Cattis Dellborg!! Rekommenderar verkligen!
Emelie O
23 dec 2022
Fantastiskt mysigt studio men varm och omtänksam energi! Rekommenderar den verkligen .
Carolina L
18 dec 2022
Helt underbar studio med fantastiska ledare!
Verifierad kund
7 dec 2022
Absolut bästa yogastudion i stan med med underbara yogisar och yogalärare i en härlig mysig miljö
Monica J
10 nov 2022
Ulrika som tog emot ha mjuk och varm. Jag kände mig väl mottagen. Och studion kändes lugn och harmonisk.
Rebecka M
17 okt 2022
Är mycket nöjd med mitt besök idag! Fick ny kraft och energi.
Verifierad kund
22 sep 2022
Bianca är så behaglig att både lyssna på och förstå Postural Yoga
Mona P
22 sep 2022
Så omhändertagen jag kände mig. Mycket fin människa att öppna sig för
Cecilia P
15 sep 2022
Ulrika är helt underbar har sådan närvaro och härlig energi
Ghazale E
7 sep 2022
Ulrika är underbar ! Skön och avslappnad kurs med fokus på upplevelse
Britta F
4 sep 2022
En supermysig studio! Har gått på flera yogaklasser och utbildning hos Ulrika som är en väldigt empatisk och genomsnäll lärare som ser alla. Jag fick väldigt fina upplevelser på studion och hade varit mitt självklara val om jag hade bott i Göteborg. Rekommenderas starkt!
Mikaela B
31 aug 2022
Finns inget bättre. Tack
Angelica O
29 aug 2022
Mycket trevligt med fin miljö
Claes J
29 aug 2022
lugnt och vilande med fint äkta möte med ledare och ägare
Inger L
28 aug 2022
Supermysig klass med Cattis! Exakt det jag behövde idag
Amanda C
25 aug 2022
Lugnt strukturerat samtal som gav både mig och min man så mycket inför kommande förlossning. Rekommenderar varmt ett enskilt samtal!
Amanda K
19 jul 2022
Underbar barnmorska som fokuserade på det vi ville prata om. Kände stor trygghet efter att ha varit där, då jag dessutom varit rädd inför en förlossningen. Men efteråt kände jag mig peppad och taggad. Var där på en enskild tid, jag och min man.
Angelica H
28 jun 2022
Fin och härlig stämning och lugnade miljö. Instruktören hade sån fin energi och man kände sig välkommen och delaktig
Merob A
14 jun 2022
En liten oas i centrum. Härligt pass.
Carmen V
25 maj 2022
Min første gang på gravidyoga, og det ble en fin opplevelse som jeg gleder meg til å fortsette med.
Susanne T
24 maj 2022
Mycket mysig studio som inger lugn med en kunnig och lyhörd ledare som anpassade nivån efter personlig förmåga :)
Christina F
20 maj 2022
Ulrika är duktig, trygg och kompetent. Blev både lugn och glad över att möta henne.
Amanda L
5 maj 2022
Väldigt nöjd med profylaxkursen!
Stefano S
11 apr 2022
Fräsch lokal ,varierad klass bra ledare Bra med korrigering i olika positioner Lite svårt att höra stundtals
Agneta W
4 apr 2022
Vi hade enskilt samtal med Ulrika inför förlossning. Ulrika är fantastisk på att skapa trygghet och ge vägledning i en väldigt varm och behaglig miljö. Vi är så nöjda och känner oss redo för att ta emot vårt tredje barn. Kan bara rekommendera varmt att träffa Ulrika för gravidyoga, profylax eller enskilt samtal. Enastående!
Matilda H
26 mar 2022
Allt var till belåtenhet. Lokalen mycket mysig och ledaren mycket trevlig. Kommer gärna tillbaka.
Ann-Christin N
13 mar 2022
Alltid fantastiskt!
Kristina S
12 mar 2022
Lugn och fin liten yogastudio med de bästa yogalärarna. Ulrika har en fantastisk kunskap & känner av vad varje yogi behöver- en livräddare
Eva F
28 feb 2022
Yin yoga och gua sha mjukt guidat av underbara Ulrika. Kan varmt rekommenderas!
Ann J
Terapi Göteborg > Yogaheart
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter