Yogaheart

4.9
(330 omdömen)
Yogaheart drivs av Ulrika Friberg och i studion håller Ulrika och ett gäng duktiga yogalärare olika yogaklasser.

Du kan praktisera olika yogaformer, meditera, delta på föreläsningar, profylax, workshops eller boka in dig på samtal, coaching enskilt eller i par. Verksamhet för gravida erbjuds.

Önskar du enskild tid för samtal eller PT och du inte hittar tid som passar, hör av dig!

MISSA INTE! Erbjudande sommarklippkort, 10-kort, pris 1500kr, giltigt på samtliga klasser tom 23/8. 10-kort pris 1000kr / 5-kort pris 600kr, giltigt på klasser kortare än 60 min tom 23/8. Gäller vid köp även under maj månad.

Boka tid

Om oss

Ada Kapetanovic

Ada Kapetanovic
Jag har yogat till och från under tio års tid. Det var först när jag började praktisera yoga dagligen som jag insåg att det var yogan som gjorde mig lugnare och samtidigt bidrog till ökad energi utan att ha någon negativ effekt på mitt nervsystem. Jag har de senaste åren blivit väldigt fascinerad av yogan som livsfilosofi och bestämde mig för att fördjupa den kunskapen genom en yogalärarutbildning. Jag vidareutbildar mig nu inom yoga och har nyligen även studerat psykologi - ett ämne som för mig går hand i hand med yogans filosofi.

Min yogastil är en variant av Hatha yoga och är grundad i Rajadhiraja-traditionen. Här ligger fokus på att balansera sinnet, det endokrina systemet och våra hormoner, samtidigt som vi får en stark och smidig kropp. Vi gör andningsövningar och har med oss dem när vi utför de fysiska rörelserna.

Under mina klasser hoppas jag att kunna guida till samma känsla som yogan ger mig - energifylld, avslappnad och harmonisk, på samma gång!

Utbildning

 • 200h Teacher Training, 2022, via Himalayan Yoga Institute.

Carmen Ungur

I practiced Vinyas for a decade. As time passed my anxieties, fears, reactions and stress were equally present as ever before. So I started asking myself: Isnt yoga supposed to be life changing? How come I dont feel better? So I began to practice pranayama, yin yoga and meditation. And just like magic, everything changed. It was like for the first time in my life I could finally breathe. Needless to say, this led me to become a yoga teacher.

I love teaching. And when I started teaching there was no doubt. Fear of realizing how much I did not know combined with excitement for knowledge guided me from one teacher training to the other, without leaving any room for doubt whether I should teach or not. What I was learning, I wanted to share.

Now I teach these slow practices with the hope of giving to others what yoga gave me; freedom, self empowerment, personal strength, mental clarity and inner peace.

Cattis Dellborg

Yogalärare på Yogaheart.
Jag träffade yogan när jag levt ganska länge. Det blev ett fantastiskt möte, kärlek vid första ögonkastet. Yogan blev snabbt en stor del av mitt liv och det kändes som att jag kommit hem.

Jag älskar den fysiska praktiken och är fascinerad av Yogans filosofi där den åttafaldiga vägen, sutror, chakran och energier ligger som en glittrande skattkista fylld med visdom.

Efter att ha praktiserat i några år tog jag språnget hösten 2021 och påbörjade min 200h Hathayogautbildning via Art of Life. Jag är vidareutbildad i Yin-yoga via Yogaheart.

Utanför mattan arbetar jag som lungläkare och av naturliga skäl har andningen alltid intresserat mig. Med yogans Pranyama har mitt intresse blivit ännu större och tillfört mig en ny dimension av andningen.

Jag är ett exempel på att en kan möta yogan i vilken fas av livet en än befinner sig. Den är välkomnande, varm och inkluderande. Yogan har så mycket att tillföra kropp, själ och sinne och är också lättillgänglig. Om du har en intention och en matta så finns ständigt möjligheten att yoga; hemma, i naturen eller i en studio.

För mig är yoga ren glädje. Jag hoppas att jag ska kunna förmedla och dela denna glädje med er.

Utbildning

 • Hatha- och yin-yoga

Gennaro Selvaggi

With over a decade of experience in practicing yoga, and two decades of teaching anatomy and body-related postures in medical settings, serving both patients and aspiring surgeons, I bring a wealth of experience to the YogaHeart community. My journey has been a profound exploration of self-discovery through yoga, extensive travel to energetic places, and diverse meditation practices.

My path to becoming a yoga teacher began with the 'Sacred Path to Yoga' school in Guatemala, by the serene Lake Atitlan, a significant experience that deeply influenced my approach to yoga lessons; I found myself immersed in a profound exploration of the mind, body, and spirit, and this resulted in infusing my classes with a sense of reverence and spirituality.
My classes incorporate elements of philosophy, meditation, spirituality, pauses, body consciousness through breathing, slow Vinyasa postures, culminating in Savasana relaxation.
My aim is to create a sacred space where students can explore their own spiritual journey through yoga, connecting with their inner selves and the divine essence within.
I look forward to guiding you on a path of self-discovery and spiritual growth. I am thrilled to share this journey with the YogaHeart community. See you on the mat! Namaste.

Johanna Düring

Jag har i nästan hela mitt yrkesliv arbetat med hälsofrämjande och förebyggande insatser. Under många år var yoga en av många former av fysisk aktivitet som jag ägnade mig åt lite då och då. För några år sedan tog dock livet en vändning som innebar att jag fick anledning att blicka lite djupare inåt samtidigt som mitt behov av rörelse behövde balanseras och matchas med den begränsade energi jag hade till förfogande. Detta ledde mig in i yogans värld på allvar och fick mig att inse att yoga är så mycket mer än den fysiska praktiken. Sedan dess har jag fördjupat mig genom studier och egen praktik, men också genom att gå 200 timmars yogalärarutbildning via Art of Life.

För mig är det viktigt att yogan är något som är tillgängligt för alla här och nu snarare än ett berg att bestiga. Det är också den energin jag vill förmedla när jag praktiserar med andra likväl som när jag praktiserar på egen hand. Jag brinner verkligen för att göra yogan tillgänglig för andra och mig själv genom att via yogan bidra till att skapa en känsla av att vara grundad, att bli medveten genom andetaget och att skapa balans genom hela dagen.

Utbildning

 • 200 timmar Hathayoga lärarutbildning

Maeva Begon

Yogalärare på Yogaheart.
Jag upptäckte yogan för att hitta tillbaka till min kropp efter en långtids sjukdom och fastnade för gott när jag blev tvåbarnsmamma och var i stort behov av att grunda mig för att växa i min nya identitet. Yogan har sedan dess varit ett otroligt viktigt del av mitt liv fysiskt och mentalt, båda på och utanför mattan. Den har gett mig en trygg plats för att acceptera det som är, att bara kunna vara utan prestation och att hitta mod för att våga tro på mig själv. Jag har undervisat yoga till blivande/nyblivna mammor, barn och familjer i flera år och sedan jag lämnat förskolevärlden, började jag jobba som förlossnings- och postpartum doula och babymassage instruktör.

Utbildning

 • Hathayoga lärarutbildning 200t, Gravidyoga 50t (Yogayama)
 • Yin & Restorative yoga för gravida 20t , Postnatal yoga 10t (Yogaheart)
 • Barn- och tonårsyogalärarutbildning 90t (Kids Yoga Foundation)

Michael Kjellberg

Om Michael:
Jag har arbetat hela mitt verksamma liv inom shipping och startade mitt första företag 1986 och sedan dess utvecklat dessa till framgångsrika företag.

Men för ca 12/14 år sedan fick jag en ny vänskap, yogan, som många andra började jag med Ashtanga men efter tid så blev det Hatha som blev den yogaform som jag fastnade för. För mig har Yogan spelat en mycket stor roll då man fått andra inspirationer och utmaningar som jag aldrig hade trott att jag skulle göra. 2017 antog jag den stora utmaningen att anmäla mig till Yogayamas Hatha 200 timmars teacher training för att fördjupa mig i min yoga. Det ledde sedan till att även fördjupa mig i Yin och gått Yogayamas 50 timmar Yin grund samt 50 timmar Yin rehab och Mindfullness. Här är jag nu och ser fram emot att sprida vidare den inspiration och vänskap som jag fått genom yogan och försöka förmedla den till dig.

Utbildning

 • Utbildad yogalärare i hathayoga och yinyoga.

Ulrika Friberg

Driver & håller kurser, klasser & utbildningar på Yogaheart.
Jag är utbildad barnmorska, yogalärare, sexolog och samtalsterapeut. Jag kombinerar mina kunskaper och kan möta dig i olika livsfrågor. Du boka tid för olika yogaklasser, samtal med KBT-inriktning, stöd/support för den gravida/det gravida paret, PT/grupp. Varje möte är unikt och värdefullt. Välkommen!

Utbildning

 • Hathayoga
 • Yinyoga
 • Hotyoga
 • Vinyasa
 • Gravidyoga
 • Restorative
 • Yoga Nidra
 • Pranayama
 • Profylax
 • Andningsteknik
 • Meditation
 • Mindfullness
 • Barnmorska
 • Coach-samtal
 • Yogalärare/Barnmorska på Yogaheart
Ada Kapetanovic
Carmen Ungur
Cattis Dellborg
Gennaro Selvaggi
Johanna Düring
Maeva Begon
Michael Kjellberg
Ulrika Friberg

Omdömen

4.9
(330 omdömen)
4 jun 2024
Mycket bra och trevlgt ställe. Kommer tillbaka
Anna N
3 jun 2024
Magisk perfekt
Kristine D
24 mar 2024
Stillsam o lugn miljö med tydlig instruktör för den som är nybörjare. Jättebra service för olika frågor
Helene S
22 mar 2024
Jättebra!
Maria S
16 mar 2024
Jag är mycket nöjd med mitt besök idag på yogaheart. Jag möttes av en välkomnande atmosfär. Yogan var bra och läraren Cattis var helt fantastisk. Rekommenderar varmt denna yogastudio.
Anna W
15 mar 2024
Testade äntligen Yogaheart efter att ha bott granne med studion i över fyra år. Så glad att jag gick, vilket fint bemötande av såväl Ulrika som andra yogisar och en ljuvlig stund och upplevelse uppe i salen. Jag kommer tillbaka!
Sandra P
4 feb 2024
Mycket härlig klass med Josefin! Det är toppen att börja sin dag på Yogaheart!
Sara B
18 jan 2024
Vilken lugn och avkopplande atmosfär som mötte mig. Passet var välgörande och stärkande för både insidan och utsidan. Kan varmt rekommendera denna lilla oas mitt i Johanneberg!
Daniela L
10 nov 2023
Alltid fint att komma till Yogaheart. Varmt, lugnt och mysigt!
Rebecka M
16 okt 2023
Toppen!
Karin A
13 okt 2023
Fantastisk lokal. Ulrika leder klasserna på ett professionellt och tryggt sätt. Nybörjare o van yogis , ni kommer älska detta ställe
Susanne B
2 okt 2023
En väldigt bra upplevelse med helheten.
Helena S
22 sep 2023
Sån härlig stund! Fin studio!
Verifierad kund
22 sep 2023
Älskar studion, magin, lugnet och det Yogaheart erbjuder!
Verifierad kund
20 sep 2023
Underbart
Katarina E
18 sep 2023
Hannah Sjöström är grym!
Maria N
30 aug 2023
Bästa yogastudion i stan
Hanni A
29 aug 2023
Så mysigt, ombonat och med jättebra lärare som verkligen fick mig att komma ned i varv.
Hannah S
22 aug 2023
Världens bästa yogastudio!
Linnea E
22 aug 2023
Fantastisk
Evalotta E
11 aug 2023
Fantastiskt yoga med fantastisk ledare!
Emelie S
9 maj 2023
Fantastisk skön Yinyoga
Lise B
27 apr 2023
Absolut bästa yogan
Eva F
17 apr 2023
Namaste Bra och proffsig yoga pass
Verifierad kund
16 apr 2023
Härligt avslappnad yoga. Känslan håller länge.
Karin L
10 mar 2023
Ett underbar ställe.Ulrika är så lugn och omtänksamt yoga lärare .
Parvane S
22 feb 2023
Der var en mycket bra och avslappnade yoga. Gillade detaljerade instruktioner i de olika positionera. Stället var otroligt mysigt. Härlig upplevelse.
Catharina V
23 jan 2023
Magiskt!!
Shirin P
10 jan 2023
Underbar studio och fantastisk yinyogapass med Cattis Dellborg!! Rekommenderar verkligen!
Emelie O
23 dec 2022
Fantastiskt mysigt studio men varm och omtänksam energi! Rekommenderar den verkligen .
Carolina L
Terapi Göteborg > Yogaheart
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter