Yogaheart

4.9
(189)
Yogaheart drivs av Ulrika Friberg och i studion håller Ulrika och ett gäng duktiga yogalärare olika yogaklasser.

Du kan praktisera olika yogaformer, meditera, delta på föreläsningar, profylax, workshops eller boka in dig på samtal, coaching enskilt eller i par. Kanske du vill ha hjälp med ett eget yogaprogram att utföra hemma. Eller bli guidad i en skön återhämtande yoga.

Yogaklasser som erbjuds är hatha- yin- vinyasa- restorative- yoga-nidra, gravidyoga, enskilt eller i grupp. För gravida erbjuds yoga/profylax/samtal, partner välkommen.

Boka tid

Om oss

Cattis Dellborg

Jag träffade yogan när jag levt ganska länge. Det blev ett fantastiskt möte, kärlek vid första ögonkastet. Yogan blev snabbt en stor del av mitt liv och det kändes som att jag kommit hem.

Jag älskar den fysiska praktiken och är fascinerad av Yogans filosofi där den åttafaldiga vägen, sutror, chakran och energier ligger som en glittrande skattkista fylld med visdom.

Efter att ha praktiserat i några år tog jag språnget hösten 2021 och påbörjade en 200 timmar Hathayogautbildning via Art of Life. Jag har nu också påbörjat en utbildning i Yin-yoga via Yogaheart. Jag befinner mig nu i slutfasen av mina utbildningar och har fått förtroendet att få undervisa på Yogaheart.

Utanför mattan arbetar jag som lungläkare och av naturliga skäl har andningen alltid intresserat mig. Med yogans Pranyama har mitt intresse blivit ännu större och tillfört mig en ny dimension av andningen.

Jag är ett exempel på att en kan möta yogan i vilken fas av livet en än befinner sig. Den är välkomnande, varm och inkluderande. Yogan har så mycket att tillföra kropp, själ och sinne och är också lättillgänglig. Om du har en intention och en matta så finns ständigt möjligheten att yoga; hemma, i naturen eller i en studio.

För mig är yoga ren glädje. Jag hoppas att jag ska kunna förmedla och dela denna glädje med er.

Utbildning

 • Hatha- och yin-yoga

Jennelie Andersson

Yoga för mig handlar om mötet med mig själv och med andra, en interaktion och observation av vad som sker inuti och utanför. Mitt första möte med yogan var på en folkhögskola på Öland för drygt tio år sedan. Sedan dess har den följt mig i olika former; i perioder av ökad stress och press har yogan ofta varit mer återhämtande och lugn i form av yin yoga eller restorative, medan den i lugnare perioder har blivit mer fysisk och utmanande. På så sätt har den hjälpt till att balansera i vardagen och vårda relationen till mig själv. Idag arbetar jag som psykolog och där har yogan varit ett stöd för närvaro, nyfikenhet och mötet mellan människor. Det holistiska bidraget av kropp och själ till arbete med sinnet gör att yogan är en trygg parhäst i terapirummet. Det händer även att jag bjuder in aspekter från psykologin som compassion och acceptans i yogautövandet. Att få yoga själv är för mig en kärlekshandling och att få dela yogan med andra likaså. Jag brinner för att få dela med mig av verktyg som kan vara till hjälp inom såväl yoga som psykologi och min önskan är att få vara ett stöd för dig i att komma närmare dig själv och det du behöver. Hoppas vi ses på mattan!

Utbildning

 • Hathayoga, Yinyoga, Restorativeyoga, Pranayama & Meditation

Maeva Begon

Jag upptäckte yogan för att hitta tillbaka till min kropp efter en långtids sjukdom och fastnade för gott när jag blev tvåbarnsmamma och var i stort behov av att grunda mig för att växa i min nya identitet. Yogan har sedan dess varit ett otroligt viktigt del av mitt liv fysiskt och mentalt, båda på och utanför mattan. Den har gett mig en trygg plats för att acceptera det som är, att bara kunna vara utan prestation och att hitta mod för att våga tro på mig själv. Jag har undervisat yoga till blivande/nyblivna mammor, barn och familjer i flera år och sedan jag lämnat förskolevärlden, började jag jobba som förlossnings- och postpartum doula och babymassage instruktör.

Utbildning

 • Hathayoga lärarutbildning 200t, Gravidyoga 50t (Yogayama)
 • Yin & Restorative yoga för gravida 20t , Postnatal yoga 10t (Yogaheart)
 • Barn- och tonårsyogalärarutbildning 90t (Kids Yoga Foundation)

Michael Kjellberg

Har arbetat hela mitt verksamma liv inom shipping och startade mitt första företag 1986 och sedan dess utvecklat dessa till framgångsrika företag.
Men för ca 10/12 år sedan fick jag en ny vänskap, yogan, som många andra började jag med Ashtanga men efter tid så blev det Hatha som blev den yogaform som jag fastnade för. För mig har Yogan spelat en mycket stor roll då man fått andra inspirationer och utmaningar som jag aldrig hade trott att jag skulle göra. 2017 antog jag den stora utmaningen att anmäla mig till Yogayamas 200 timmars teacher training för att fördjupa mig i min yoga och det är här jag är nu och ser fram emot att inleda en ny period i mitt liv.

Jag vill gärna sprida vidare den inspiration och vänskap som jag fått genom yogan och försöka förmedla den till dig.

Utbildning

 • RYT200h Yogayama

Ulrika Friberg

Jag är utbildad barnmorska, yogalärare, sexolog och samtalsterapeut. Jag kombinerar mina kunskaper och kan möta dig i olika livsfrågor. Du boka tid för olika yogaklasser, samtal med KBT-inriktning, stöd/support för den gravida/det gravida paret, PT/grupp. Varje möte är unikt och värdefullt. Välkommen!

Utbildning

 • Hathayoga
 • Yinyoga
 • Hotyoga
 • Vinyasa
 • Gravidyoga
 • Restorative
 • Pranayama
 • Profylax
 • Andningsteknik
 • Meditation
 • Mindfullness
 • Barnmorska
 • Coach-samtal
 • Yogalärare/Barnmorska på yogaheart
Cattis Dellborg
Jennelie Andersson
Maeva Begon
Michael Kjellberg
Ulrika Friberg

Omdömen

4.9
(189)
19 jul 2022
Underbar barnmorska som fokuserade på det vi ville prata om. Kände stor trygghet efter att ha varit där, då jag dessutom varit rädd inför en förlossningen. Men efteråt kände jag mig peppad och taggad. Var där på en enskild tid, jag och min man.
Angelica H
28 jun 2022
Fin och härlig stämning och lugnade miljö. Instruktören hade sån fin energi och man kände sig välkommen och delaktig
Merob A
14 jun 2022
En liten oas i centrum. Härligt pass.
Carmen V
25 maj 2022
Min første gang på gravidyoga, og det ble en fin opplevelse som jeg gleder meg til å fortsette med.
Susanne T
24 maj 2022
Mycket mysig studio som inger lugn med en kunnig och lyhörd ledare som anpassade nivån efter personlig förmåga :)
Christina F
20 maj 2022
Ulrika är duktig, trygg och kompetent. Blev både lugn och glad över att möta henne.
Amanda L
5 maj 2022
Väldigt nöjd med profylaxkursen!
Stefano S
11 apr 2022
Fräsch lokal ,varierad klass bra ledare Bra med korrigering i olika positioner Lite svårt att höra stundtals
Agneta W
4 apr 2022
Vi hade enskilt samtal med Ulrika inför förlossning. Ulrika är fantastisk på att skapa trygghet och ge vägledning i en väldigt varm och behaglig miljö. Vi är så nöjda och känner oss redo för att ta emot vårt tredje barn. Kan bara rekommendera varmt att träffa Ulrika för gravidyoga, profylax eller enskilt samtal. Enastående!
Matilda H
26 mar 2022
Allt var till belåtenhet. Lokalen mycket mysig och ledaren mycket trevlig. Kommer gärna tillbaka.
Ann-Christin N
13 mar 2022
Alltid fantastiskt!
Kristina S
12 mar 2022
Lugn och fin liten yogastudio med de bästa yogalärarna. Ulrika har en fantastisk kunskap & känner av vad varje yogi behöver- en livräddare
Eva F
28 feb 2022
Yin yoga och gua sha mjukt guidat av underbara Ulrika. Kan varmt rekommenderas!
Ann J
13 feb 2022
Riktigt kraftig omstart. Fast mjuk, inkännande, underbart!
Verifierad kund
13 feb 2022
Mycket fin yogatimme!
Maya R
13 feb 2022
Underbart
Emelie J
8 feb 2022
Fin intim och mysig lokal Härlig yin yoga med Michael
Mia O
2 feb 2022
Världsklass! :)
Filippa P
16 jan 2022
Skönt pass, bra tid (inte för tidigt)!
Minerva N
16 jan 2022
Behagligt och skönt Kommer tillbaka
Tina L
31 dec 2021
Magi
Linda B
27 dec 2021
Jättebra! Möjligtvis om ljudkvalitén går att göra bättre genom att Ulrika har en mig?
Jenny F
27 dec 2021
Ulrika är en fantastisk yogaledaren. Tydlig och noggrann så att alla kan följa med i passen. Även via zoom förmedlar hon känslan till alla deltagare på professionellt sätt
Susanne B
30 nov 2021
Fantastisk studio; inbjudande, inkluderande och hjärtligt.
Carolina L
17 nov 2021
Ett riktigt feel good place med fantastiskt duktiga yogalärare som verkligen får en att återhämta sig en stund. Ombonat och mysigare ställe får man leta efter.
Arja K
7 okt 2021
Jag har aldrig yogat tidigare och att få göra det första gången med sin bebis och andra som är i liknande positioner i livet va en upplevelse i sig :) super mysig känsla och jag kom på mig själv sitta i slutet och bara le. 4 cm längre när jag gick därifrån :) super härlig instruktör som fick än känna sig trygg. Tack
Jessica J
7 okt 2021
Det är magi varje gång jag ger mig själv tiden att yoga med Ulrika som också erbjuder universums bästa profylax/förlossningssamtal!
Karolina Ö
30 sep 2021
perfekt!
Allan D
28 sep 2021
Så glad att jag hittade yogaheart!
Verifierad kund
22 sep 2021
Enskild konsultation är något som alla borde unna sig. Så värt! Många nya tankar som gett mig en knuff i rätt riktning.
Verifierad kund
Terapi Göteborg > Yogaheart
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter