Studio Yogaheart

Studio Yogaheart drivs av Ulrika Friberg och välutbildade yogalärare. Du kan praktisera olika yogaformer, meditera, delta på föreläsningar, profylax, workshops eller boka in dig på samtal, coaching enskilt eller i par. Kanske du vill ha hjälp med ett eget yogaprogram att praktisera hemma. Eller bli guidad i en skön återhämtande yoga.

Yogaklasser som erbjuds är hatha- yin- vinyasa- restorative- yoga-nidra, gravidyoga, enskilt eller i grupp. För gravida erbjuds yoga/profylax/samtal, partner välkommen.

Lärare: Ulrika Friberg, Helen Jansson, Fanny Olsson, Johanna Pettersson, Emelie Thyrfalk, Michael Kjellberg, Petra Lind samt olika gästlärare.

250kr/gång. 10-kort 1800kr. 20-kort 2900kr. Månadskort 595kr/995kr. www.studioyogaheart.se/prislista

Yoga på ord schema bokas tidigast 2 veckor innan klass. Specialklasser kan bokas omgående. Med månadskort Sista-Minuten bokas yoga tidigast 24 tim innan klass.

Schemat kan ändras.

Boka tid

  • Enskild konsultation

   Boknning anpassad till önskemål och behov. Ex andningsteknik och avslappning, strategier som underlättar vid smärta och oro.

   Denna tiden kan även bokas som PT (enskild anpassad praktik, eget yogaprogram, teknik), coaching, handledning, förlossninsförberedelse, stöd vid graviditet, förlossningsförberedelse.

   Meddela i bokning om det önskas 50, 75 eller 90 min, så justeras det efter bokning.

   Investering:
   50 min 1100kr
   75 min 1300kr
   90 min 1400kr
   Halva priset i april.
   100kr tillkommer tider på helger, efter kl 17 vardagar, påsk och valborg.

   Bokas ensam eller ihop med valfri person. Bindande bokning, men ej personlig. Faktura mejlas efter bokning.

   Välkommen! /Ulrika Friberg Barnmorska, samtalsterapeut, sexolog och yogalärare

Om oss

Emelie Thyrfalk

-Emelie-
Min längtan och önskan är att få sprida yogan och det fantastiska som yogan gör med oss vidare till andra. Med en förhoppning om att fler ska få uppleva det som jag upplevt genom yogan - ett mer harmoniskt och balanserat liv.

Utbildning

 • Yogalärare -utbildad yogalärare på Yogayamas Internationellt Certifierade 200h Teacher Training.

Fanny Olsson

Efter en kort karriär inom biomedicinsk forskning sadlade jag om och började undervisa yoga - bästa beslutet hittills i mitt liv! Yogan har betytt så mycket för mig - som medicin, för att hitta och våga följa min inre kompass, och för en friare och närmare upplevelse av livet självt - och det är detta jag brinner för att dela med mig av.

Mitt mål med mina klasser är att erbjuda ett andningshål där du som deltagare får möjlighet att landa i din kropp och släppa stress och spänningar, utmanas, och återhämta dig, och på så vis möta dig själva på ett djupare plan, under allt vardagsbrus. Samtidigt som yoga är en väldigt personlig resa, så känner jag starkt för värdet av gemenskap. Tillsammans når vi längre.

Helen Jansson

Livet erbjuder så mycket både underbara möten och glädje, men också utmaningar av olika slag. Min motivation är att hitta lösningar på, och även supportera andra genom, befintliga hinder eller obruten mark med hjälp av verktygen yoga, ayurveda och strategisk kommunikation för balans i kropp och själ, för miljö och omgivning.

När jag undervisar i yinyoga, hathayoga och meditation, eller ger personlig träning och hälsokonsultation, så är min ambition att erbjuda en öppen atmosfär, där du kan möta dig själv precis där du är den dagen. Det finns alltid alternativ till rörelser och positioner, kost och rutiner, inga är bättre eller sämre, bara olika, för att kunna passa olika behov. Det är yogan som ska supportera dig, inte du som ska passa in. Det är så jag också försöker ta mig genom livet det är olika olika dagar, olika olika kroppar så var lite snäll mot dig själv och se möjligheterna.

Att leva, träna, äta, sova, jobba, göra och bara vara. Att verkligen känna, och använda, glädje, sorg, ilska, nyfikenhet, trötthet, energi och lugn. Att sanningsenligt kunna se mig själv lika viktig som andra, inte mer, inte mindre, utan lika viktig. Att inse att det är då som jag också kan vara där för andra. I systervetenskaperna yoga och ayurveda fann jag mina verktyg för just det och mer. Ni träffar Helen i studion på måndagarna.

Utbildning

 • Certifierad E-RYT500 yogalärare samt diplomerad ayurvedisk hälsorådgivare och yogamassör.

Johanna Pettersson

Yogan är en plats för mig att lära känna mig själv och min kropp på djupet, den ger mig verktyg som hjälper mig även utanför mattan. Som instruktör vill jag skapa ett rum dit ni kan kliva in, lämna vardagen för en stund och känna det fina med yoga. Jag hoppas kunna hjälpa er hitta egna verktyg för att finna mer harmoni samt hantera stress och andra motgångar vi möter i livet.

Utbildning

 • Yogalärare, utbildad yogalärare på Yogayamas Internationellt Certifierade 200h Teacher Training.

Michael Kjellberg

Har arbetat hela mitt verksamma liv inom shipping och startade mitt första företag 1986 och sedan dess utvecklat dessa till framgångsrika företag.
Men för ca 10/12 år sedan fick jag en ny vänskap, yogan, som många andra började jag med Ashtanga men efter tid så blev det Hatha som blev den yogaform som jag fastnade för. För mig har Yogan spelat en mycket stor roll då man fått andra inspirationer och utmaningar som jag aldrig hade trott att jag skulle göra. 2017 antog jag den stora utmaningen att anmäla mig till Yogayamas 200 timmars teacher training för att fördjupa mig i min yoga och det är här jag är nu och ser fram emot att inleda en ny period i mitt liv.

Jag vill gärna sprida vidare den inspiration och vänskap som jag fått genom yogan och försöka förmedla den till dig.

Utbildning

 • RYT200h Yogayama

Petra Lind

Yoga är livet och för mig, ett sätt att leva, ett sätt att vara. Att ha yogan i mitt liv, både genom rörelse och filosofi, tar fram mitt bättre jag.

Jag älskar också att ordet yoga står för förening. Förening mellan kropp, sinne och själ. Men för mig står det också för förening mellan människor. Förening i kärlek. Kärlek till sig själv. Kärlek till våra medmänniskor.

Jag älskar att sprida yogans ljuvliga effekter vidare. Vidare till våra barn och ungdomar. Vidare till vuxna i alla åldrar. Det som är fint är till för att spridas vidare.

Förutom att vara yogalärare har jag hållt i barnyogautbildingar och varit assisterande lärare på hatha, yin och restorativeutbildningar. När jag inte är yogalärare jobbar jag som klasslärare i skolan och sprider yogans verktyg där så mycket jag bara kan.

Utbildning

 • Hathayogalärare RYT 200h
 • Yinyoga
 • Restorative
 • Hotyoga
 • Barnyoga
 • Acces Bars
 • Lymfatisk andningsinsruktör
 • Ayurveda steg 1

Ulrika Friberg

Jag är utbildad barnmorska, yogalärare och samtalsterapeut. Jag kombinerar mina kunskaper och kan möta dig i olika livsfrågor. Du boka tid för olika yogaklasser, samtal med KBT-inriktning, stöd/support för den gravida/det gravida paret, PT/grupp. Varje möte är unikt och värdefullt. Välkommen!

Utbildning

 • Hathayoga
 • Yinyoga
 • Hotyoga
 • Vinyasa
 • Gravidyoga
 • Restorative
 • Pranayama
 • Profylax
 • Andningsteknik
 • Meditation
 • Mindfullness
 • Barnmorska
 • Coach-samtal
 • Yogalärare/Barnmorska på yogaheart
Emelie Thyrfalk
Fanny Olsson
Helen Jansson
Johanna Pettersson
Michael Kjellberg
Petra Lind
Ulrika Friberg
Yoga Göteborg > Studio Yogaheart
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter