Yogaheart

4.9
142 omdömen
Yogaheart drivs av Ulrika Friberg och i studion håller Ulrika och ett gäng duktiga yogalärare olika yogaklasser.

Du kan praktisera olika yogaformer, meditera, delta på föreläsningar, profylax, workshops eller boka in dig på samtal, coaching enskilt eller i par. Kanske du vill ha hjälp med ett eget yogaprogram att praktisera hemma. Eller bli guidad i en skön återhämtande yoga.

Yogaklasser som erbjuds är hatha- yin- vinyasa- restorative- yoga-nidra, gravidyoga, enskilt eller i grupp. För gravida erbjuds yoga/profylax/samtal, partner välkommen.

Schemat kan ändras.

Boka tid

Om oss

Alice Gunnarsson

Mitt namn är Alice och för mig är yogan nyckeln till balans. Min favorit-vitamin!

Jag fann yogan för ca 15 år sedan i samband med idrottsskador. Min rehabilitering blev stretching i yogans tecken. Jag märkte att kroppen blev rörligare, mådde bättre och fick en inre styrka. Smygstark brukar jag kalla det. Yogan gav mig även en paus från den vardagliga prestationen.

Sedan dess fungerar yogan både som träning och återhämtning. Med yogan finner jag ro och blir det jaget jag vill vara.

Jag älskar att inspirera till en prestationslös och mjuk yoga och dela den glädje och acceptans som infinner sig.

Mina klasser varierar med olika fokus, som kan baseras på kroppsdelar, intensitet eller kanske naturens tecken. Jag är alltid noga med att anpassa klassen utifrån mina medlemmar och är säker på att yogan passar alla, gammal som ung, pigg som trött, stel eller överrörlig. I yogan utgår du ALLTID från dig själv och din dagsform, utan prestation och utan måsten. Tillsammans skapar vi energi och glädje samtidigt som du blir medveten om nuet och ditt inre. Hoppas vi ses på mattan för både exercise och innercise ❤️

Utbildning

 • Hathayoga

Elina Amby

Efter min student 2014 kände jag mig vilsen och visste inte vad mitt nästa steg i livet var. Jag tog då mitt pick och pack och började utforska världen. Vid en sjö i Guatemala fick jag kontakt med yogan för första gången. En tjej höll i en klass och jag kände direkt att där fanns någonting mer att utforska. Sedan dess har yogan växt sig större och större i mitt liv och nu är yogan mer en livsstil än enbart en praktik på mattan. Yogan har hjälpt mig att hitta tillbaka till mitt center, hantera vardagen och känna kärlek gentemot mig själv och min omgivning. 2018 beslöt jag mig för att gå en lärarutbildning och känner ett pirr av att fortsätta sprida yogan! Under mina klasser vill jag förmedla att yogan är ens egen praktik, att lyssna till dagens behov och ge utrymme för en stund med närvaron riktad mot sig själv. Oavsett om vi möts i ett fysiskt flöde eller i en guidad djupavslappning så vill jag finnas där och hjälpa dig att nå kontakten med ditt inre, för den kontakten har jag upplevt som ett hjälpsamt verktyg i min vardag och kanske det även kan vara det för dig. Hoppas vi ses på mattan!

Utbildning

 • -200h yogalärarutbildning med Green Yoga International (Yoga Alliance, RYS)
 • -30h utbildning inom Yoga Nidra med Melanie Cooper och Jennie Wadsten, (Yoga Alliance, RYS)

Emelie Thyrfalk

-Emelie-
Min längtan och önskan är att få sprida yogan och det fantastiska som yogan gör med oss vidare till andra. Med en förhoppning om att fler ska få uppleva det som jag upplevt genom yogan - ett mer harmoniskt och balanserat liv.

Utbildning

 • Yogalärare -utbildad yogalärare på Yogayamas Internationellt Certifierade 200h Teacher Training.

Josefin Krüger

Utbildning

 • Yogalärare hathayoga

Maeva Begon

Jag upptäckte yogan för att hitta tillbaka till min kropp efter en långtids sjukdom och fastnade för gott när jag blev tvåbarnsmamma och var i stort behov av att grunda mig för att växa i min nya identitet. Yogan har sedan dess varit ett otroligt viktigt del av mitt liv fysiskt och mentalt, båda på och utanför mattan. Den har gett mig en trygg plats för att acceptera det som är, att bara kunna vara utan prestation och att hitta mod för att våga tro på mig själv. Jag har undervisat yoga till blivande/nyblivna mammor, barn och familjer i flera år och sedan jag lämnat förskolevärlden, började jag jobba som förlossnings- och postpartum doula och babymassage instruktör.

Utbildning

 • Hathayoga lärarutbildning 200t, Gravidyoga 50t (Yogayama)
 • Yin & Restorative yoga för gravida 20t , Postnatal yoga 10t (Yogaheart)
 • Barn- och tonårsyogalärarutbildning 90t (Kids Yoga Foundation)

Michael Kjellberg

Har arbetat hela mitt verksamma liv inom shipping och startade mitt första företag 1986 och sedan dess utvecklat dessa till framgångsrika företag.
Men för ca 10/12 år sedan fick jag en ny vänskap, yogan, som många andra började jag med Ashtanga men efter tid så blev det Hatha som blev den yogaform som jag fastnade för. För mig har Yogan spelat en mycket stor roll då man fått andra inspirationer och utmaningar som jag aldrig hade trott att jag skulle göra. 2017 antog jag den stora utmaningen att anmäla mig till Yogayamas 200 timmars teacher training för att fördjupa mig i min yoga och det är här jag är nu och ser fram emot att inleda en ny period i mitt liv.

Jag vill gärna sprida vidare den inspiration och vänskap som jag fått genom yogan och försöka förmedla den till dig.

Utbildning

 • RYT200h Yogayama

Petra Lind

Yoga är livet och för mig, ett sätt att leva, ett sätt att vara. Att ha yogan i mitt liv, både genom rörelse och filosofi, tar fram mitt bättre jag.

Jag älskar också att ordet yoga står för förening. Förening mellan kropp, sinne och själ. Men för mig står det också för förening mellan människor. Förening i kärlek. Kärlek till sig själv. Kärlek till våra medmänniskor.

Jag älskar att sprida yogans ljuvliga effekter vidare. Vidare till våra barn och ungdomar. Vidare till vuxna i alla åldrar. Det som är fint är till för att spridas vidare.

Förutom att vara yogalärare har jag hållt i barnyogautbildingar och varit assisterande lärare på hatha, yin och restorativeutbildningar. När jag inte är yogalärare jobbar jag som klasslärare i skolan och sprider yogans verktyg där så mycket jag bara kan.

Utbildning

 • Hathayogalärare RYT 200h
 • Yinyoga
 • Restorative
 • Hotyoga
 • Barnyoga
 • Acces Bars
 • Lymfatisk andningsinsruktör
 • Ayurveda steg 1

Ulrika Friberg

Jag är utbildad barnmorska, yogalärare, sexolog och samtalsterapeut. Jag kombinerar mina kunskaper och kan möta dig i olika livsfrågor. Du boka tid för olika yogaklasser, samtal med KBT-inriktning, stöd/support för den gravida/det gravida paret, PT/grupp. Varje möte är unikt och värdefullt. Välkommen!

Utbildning

 • Hathayoga
 • Yinyoga
 • Hotyoga
 • Vinyasa
 • Gravidyoga
 • Restorative
 • Pranayama
 • Profylax
 • Andningsteknik
 • Meditation
 • Mindfullness
 • Barnmorska
 • Coach-samtal
 • Yogalärare/Barnmorska på yogaheart
Alice Gunnarsson
Elina Amby
Emelie Thyrfalk
Josefin Krüger
Maeva Begon
Michael Kjellberg
Petra Lind
Ulrika Friberg

Omdömen

4.9
142 omdömen
16 jan 2022
Skönt pass, bra tid (inte för tidigt)!
Minerva N
16 jan 2022
Behagligt och skönt Kommer tillbaka
Tina L
31 dec 2021
Magi
Linda B
27 dec 2021
Jättebra! Möjligtvis om ljudkvalitén går att göra bättre genom att Ulrika har en mig?
Jenny F
27 dec 2021
Ulrika är en fantastisk yogaledaren. Tydlig och noggrann så att alla kan följa med i passen. Även via zoom förmedlar hon känslan till alla deltagare på professionellt sätt
Susanne B
30 nov 2021
Fantastisk studio; inbjudande, inkluderande och hjärtligt.
Carolina L
17 nov 2021
Ett riktigt feel good place med fantastiskt duktiga yogalärare som verkligen får en att återhämta sig en stund. Ombonat och mysigare ställe får man leta efter.
Arja K
7 okt 2021
Jag har aldrig yogat tidigare och att få göra det första gången med sin bebis och andra som är i liknande positioner i livet va en upplevelse i sig :) super mysig känsla och jag kom på mig själv sitta i slutet och bara le. 4 cm längre när jag gick därifrån :) super härlig instruktör som fick än känna sig trygg. Tack
Jessica J
7 okt 2021
Det är magi varje gång jag ger mig själv tiden att yoga med Ulrika som också erbjuder universums bästa profylax/förlossningssamtal!
Karolina Ö
30 sep 2021
perfekt!
Allan D
28 sep 2021
Så glad att jag hittade yogaheart!
Verifierad kund
22 sep 2021
Enskild konsultation är något som alla borde unna sig. Så värt! Många nya tankar som gett mig en knuff i rätt riktning.
Verifierad kund
22 sep 2021
Tack för yogan och en så fin yogastudio!
Verifierad kund
11 sep 2021
Underbar atmosfär och fantastiska yogalärare, jag är så glad att jag hittade detta stället
Marie R
12 jun 2021
Avslappnsnde och skönt
Anneli E
27 maj 2021
Bra!
Verifierad kund
2 maj 2021
Lugn och vacker yogastudio där jag blev varmt mottagen. Underbar yogaklass med Sabina där jag fick en ordentlig genomkörare för kroppen samtidigt som yogan stillade mitt sinne. Tack!
Marie F
30 apr 2021
Motsvarar alla mina förväntningar
Rita E
15 apr 2021
Ulrika är väldigt bra! Lyssnar och svarar på frågor, ger bra info inför förlossningen och verkar genuint bry sig. Det var lugnt och fridfullt.
Emina M
12 apr 2021
Varmt bemötande och trevlig stämning!
Verifierad kund
11 mar 2021
Yogaheart är den absolut bästa yogastudion jag besökt. Nu yogade vi online, ändå strålar lugnet och värmen hem till min ullmatta genom skärmen. Ulrika är en fantastisk yogalärare
Eva F
11 mar 2021
Skönt avslappnande
Karin H
3 feb 2021
Fantastisk upplevelse, så tryggt och proffsigt!
Serena, Jakob M
30 jan 2021
Underbar, mjuk yoga att starta helgen med!
Johanna J
23 jan 2021
Proffsigt bemötande av Ulrika, bra fokus på andning och avslappning varvat med praktisk information.
Michaela G
4 jan 2021
Underbar barnyoga på zoom med min 10-åriga dotter. Gav mersmak!
Petra L
7 dec 2020
Jättebra pass, mysiga lokaler o härlig yogainstruktör!
Therese L
6 dec 2020
Över förväntan att ha yoga digitalt. Kanske att ledaren mer tydligt beskriver rörelsen som man gör.
Karin E
18 nov 2020
Jag var med på en Online klass, vilket fungerade utmärkt!
Minerva N
6 nov 2020
Underbart som vanligt!
Camilla H
Terapi Göteborg > Yogaheart
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter