Studio Yogaheart

Studio Yogaheart drivs av Ulrika Friberg och välutbildade yogalärare. Du kan praktisera olika yogaformer, meditera, delta på föreläsningar, profylax, workshops eller boka in dig på samtal, coaching enskilt eller i par. Kanske du vill ha hjälp med ett eget yogaprogram att praktisera hemma. Eller bli guidad i en skön återhämtande yoga.

Yogaklasser som erbjuds är hatha- yin- vinyasa- restorative- yoga-nidra, gravidyoga, enskilt eller i grupp. För gravida erbjuds yoga/profylax/samtal, partner välkommen.

Lärare: Ulrika Friberg, Helen Jansson, Fanny Olsson, Emelie Thyrfalk samt olika gästlärare.

220kr/gång. 10-kort 1800kr. 20-kort 2900kr. 20% student, sjukskriven, pensionär.

Yoga på ord schema bokas tidigast 2 veckor innan klass. Specialklasser kan bokas omgående.

Schemat kan ändras.

Boka tid

Om oss

Emelie Thyrfalk

-Emelie-
Min längtan och önskan är att få sprida yogan och det fantastiska som yogan gör med oss vidare till andra. Med en förhoppning om att fler ska få uppleva det som jag upplevt genom yogan - ett mer harmoniskt och balanserat liv.

Utbildning

 • Yogalärare -utbildad yogalärare på Yogayamas Internationellt Certifierade 200h Teacher Training.

Fanny Olsson

Efter en kort karriär inom biomedicinsk forskning sadlade jag om och började undervisa yoga - bästa beslutet hittills i mitt liv! Yogan har betytt så mycket för mig - som medicin, för att hitta och våga följa min inre kompass, och för en friare och närmare upplevelse av livet självt - och det är detta jag brinner för att dela med mig av.

Mitt mål med mina klasser är att erbjuda ett andningshål där du som deltagare får möjlighet att landa i din kropp och släppa stress och spänningar, utmanas, och återhämta dig, och på så vis möta dig själva på ett djupare plan, under allt vardagsbrus. Samtidigt som yoga är en väldigt personlig resa, så känner jag starkt för värdet av gemenskap. Tillsammans når vi längre.

Helen Johansson

Helen Jansson
Vem är Helen: Livet erbjuder så mycket både underbara möten och glädje, men också utmaningar av olika slag. Med en helhetssyn där alla delar av livet är lika viktiga, försöker jag vara mitt bästa jag. Min motivation är att hitta lösningar på, och även supportera andra genom, befintliga hinder eller obruten mark med hjälp av verktygen yoga, ayurveda och strategisk kommunikation för balans i kropp och själ, för miljö och omgivning.

När jag undervisar i yinyoga, hathayoga och meditation, eller ger personlig träning och hälsokonsultation, så är min ambition att erbjuda en öppen atmosfär, där du kan möta dig själv precis där du är den dagen. Det finns alltid alternativ till rörelser och positioner, kost och rutiner, inga är bättre eller sämre, bara olika, för att kunna passa olika behov. Det är yogan som ska supportera dig, inte du som ska passa in. Det är så jag också försöker ta mig genom livet det är olika olika dagar, olika olika kroppar så var lite snäll mot dig själv och se möjligheterna.

Vad betyder yogan för Helen:

Att leva, träna, äta, sova, jobba, göra och bara vara. Att verkligen känna, och använda, glädje, sorg, ilska, nyfikenhet, trötthet, energi och lugn. Att sanningsenligt kunna se mig själv lika viktig som andra, inte mer, inte mindre, utan lika viktig. Att inse att det är då som jag också kan vara där för andra. I systervetenskaperna yoga och ayurveda fann jag mina verktyg för just det och mer. Ni träffar Helen bla måndag- och söndagkvällar.

Utbildning

 • Certifierad E-RYT200 RYT500 yogalärare samt diplomerad ayurvedisk hälsorådgivare.

Johanna Pettersson

Yogan är en plats för mig att lära känna mig själv och min kropp på djupet, den ger mig verktyg som hjälper mig även utanför mattan. Som instruktör vill jag skapa ett rum dit ni kan kliva in, lämna vardagen för en stund och känna det fina med yoga. Jag hoppas kunna hjälpa er hitta egna verktyg för att finna mer harmoni samt hantera stress och andra motgångar vi möter i livet.

Utbildning

 • Yogalärare, utbildad yogalärare på Yogayamas Internationellt Certifierade 200h Teacher Training.

Sanna Johnsson Hell

Sanna Johnsson Hell,
kursledare på Kvinnocirkel -en stärkande gemenskap. Lägger tid, kärlek och omsorg på Studio Yogaheart

Ulrika Friberg

Jag är utbildad barnmorska, yogalärare och samtalsterapeut. Jag kombinerar mina kunskaper och kan möta dig i olika livsfrågor. Du boka tid för olika yogaklasser, samtal med KBT-inriktning, stöd/support för den gravida/det gravida paret, PT/grupp. Varje möte är unikt och värdefullt. Välkommen!

Utbildning

 • Hathayoga
 • Yinyoga
 • Hotyoga
 • Vinyasa
 • Gravidyoga
 • Restorative
 • Pranayama
 • Profylax
 • Andningsteknik
 • Meditation
 • Mindfullness
 • Barnmorska
 • Coach-samtal
 • Yogalärare/Barnmorska på yogaheart

Victoria Arnewid

Victoria undervisar i Hatha Yoga, Yin Yoga och Medi Yoga.
Hon är utbildad inom Yin och Medi Yoga och har undervisat yoga sedan 2005. Victorias klasser har fokus på linjering och att undvika skador, Ashtanga Yogans flow för att få styrka och få upp värmen i kroppen och Yin Yoga för att sträcka ut ligament och bindväv. Victoria strävar efter att också förmedla yogans meditativa aspekt och få sina elever att ta med sig yogans filosofi i det dagliga livet. Hennes mål med sina lektioner är att alla elever skall känna sig sedda och trygga i yogasalen.

Utbildning

 • Hathayoga
 • Yinyoga
 • Mediyoga
Emelie Thyrfalk
Fanny Olsson
Helen Johansson
Johanna Pettersson
Sanna Johnsson Hell
Ulrika Friberg
Victoria Arnewid
Yoga Göteborg > Studio Yogaheart
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter