Yoga Ashtanga Malmö

Intill Lidhels med ingång från stora parkeringen hittar du Yoga Ashtanga Malmö. (Kritans förskola)
Här fokuseras det på att undervisa den traditionella ashtangayogan av Pattabhi Jois och R. sharath Jois. Yoga passar alla människors kroppar och själar. Det är helt individuellt hur du vill använda yogan för dig, man kan lära sig hitta rätt verktyg för att kunna hantera det dagliga livet och balansera upp det eller så kan man utföra yoga för man känner att det är rätt sorts träning för dig. Utövande av olika sorters yoga hjälper dig att hitta inre styrka, glädje och välbefinnande. Tack vare yoga så är det många som hittar sin livsbalans. På Yoga Ashtanga Malmö hjälper vi dig att hitta din väg.

Boka tid

Om oss

Gunilla Sandberg

Jag undervisar i Ashtangayoga enligt traditionen Pattabhi Jois, och i Yinyoga.

2011 provade jag Ashtangayogan och började träna mer regelbundet.
Efter att ha yogat för Sharath 2014 bestämde jag mig för att utbilda mig till Ashtangayogalärare. Jag älskar att dela med mig av denna helande och fantastiska metod. Med mjukhet och tydlighet leder jag dig i din takt.

2015 utbildade jag mig även till Yinyogalärare och gick en vidareutbildning 2016. Yinyogan ser jag som ett bra komplement till Ashtangayogan.
Jag går regelbundet på workshops och föreläsningar för att vidarutveckla mig.

Jag kommer alltid att se mig själv som elev där min lärare hjälper mig att utvecklas, vilket jag för vidare till mina elever.

"All is good "

Utbildning

  • Ashtangayoga lärare
  • Yinyoga lärare

Susette Nicklasson

Yoga handlar om att stilla sinnet och för mig är Ashtanga yogan en helande metod.

Jag delar gärna med mig av den kunskap och de erfarenheter jag fått under mina ca 6 år av regelbunden träning, ett lärlingsprogram, några resor till Mysore i Indien och en del workshops.

”It is all about the breath, the rest is just a circus” -S K Pattabhi Jois.

Utbildning

  • Ashtanga yoga lärare
  • Yinyoga lärare
  • Auerveda utbildning gör konsulationer

Helena Frentzell

Sara Björs

Jag heter Sara Björs, jag praktiserar Ashtanga yoga sedan 2009 och är Auktoriserad nivå 1 av KPJAYI. Jag har tillbringat mycket tid i Mysore, Indien där jag har yogat under R. Sharath Jois. Jag har även gått Richard Freemans Teacher Intensive i Boulder, Colorado, USA. Jag bygger vidare på min justeringsteknik genom att regelbundet assistera min lärare samt går ofta kurser och workshops i bland annat yogafilosofi. Jag arbetar även som leg. Fysioterapeut och flätar samman denna kunskap med yogan.

Ashtanga untangle our bodies, unravel our minds and make room within ourselves for consciousness to breathe Ty Landrum.

Utbildning

  • Auktoriserad nivå 1 av KPJAYI
  • Fysioterapeut
Gunilla Sandberg
Susette Nicklasson
Helena Frentzell
Sara Björs
Yoga Limhamn > Yoga Ashtanga Malmö
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter