Yin & Yang Yogastudio

En personlig yogastudio med passionerade lärare, som vill inspirera till livsglädje i vardagen. Studion ligger mitt i Vasastan nära Vanadisplan.

Varmt välkomna till en stunds medveten närvaro i din vardag.
Namaste
"Min gudomlighet i mig hälsar din gudomlighet i dig"

Boka tid

Skicka e-post eller ring oss för mer information.

Om oss

Elin Källsmyr

Det går även bra att maila mig direkt för tidsbokning och frågor.

Nora Alamien, EKOLOGISK HUDVÅRDSTERAPEUT

Som diplomerad ekologisk hudvårdsterapeut erbjuder jag vårdande terapeutiska behandlingar med ekologiska och naturliga produkter.
Jag tror starkt på att människan bör verka i samklang med naturen, då vi faktiskt är en del av den. Mina behandlingar är anpassade därefter. Jag jobbar på ett holistiskt sätt där hela du är i fokus; själ, kropp och sinne och vi utgår efter dig och dina behov.
De produkter som används är 100% ekologiska kallpressade oljor ur Organics by Saras hudvårdsserie. Dessa är effektiva, skonsamma och snälla mot miljön.

Therese Bäcklin

Yogan kom in i mitt liv för 9 år sedan för att stanna och förgrena sig. Utbildande mig till Ayurvedisk Yogmassör och Yogisk Chakraflödesmassör under 2016-2017.
Det är fantastiskt inpirerande att arbeta med hälsa och se hur mina klienter mår bättre för varje behandling. Yogamassagen har verkligen extra allt med oljemassage, streching och härlig ansiktsmassage som avslut. Mycket effektiv. Chakramassagen är skön och välgörande för balansering av energier samtidigt som massagen löser upp spänningar i hela kroppen.
Qigong träning är också ett stort intresse som jag har, de lugna mediativa rörelser skapar ny energi och flöde i kroppen. Liksom yogan känner man sig skönt balanserad efter ett qigongpass och alla kan ta till sig dessa enkla och välgörande rörelser.

Utbildning

  • Aýurvedisk Yogamassör - Axelsons
  • Yogisk Chakraflödesmassör
  • Indisk Huvud-och ansiktsmassör
  • Qigong instruktör -Qigongakademin

Yin & Yang Yogastudio

Elin Källsmyr
Nora Alamien, EKOLOGISK HUDVÅRDSTERAPEUT
Therese Bäcklin
Yin & Yang Yogastudio
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter