Yin & Yang Yogastudio

En personlig yogastudio med passionerade lärare, som vill inspirera till livsglädje i vardagen. Studion ligger mitt i Vasastan nära Vanadisplan.

Varmt välkomna till en stunds medveten närvaro i din vardag.
Namaste
"Min gudomlighet i mig hälsar din gudomlighet i dig"

Boka tid

  • Chakraflödesmassage inkl. balansering

   600 kr
   20% HÖSTRABATT t om oktober
   En mycket kraftfull energimassage som stimulerar och balanserar energiflödena i kroppen.. Den ger kraft och energi, löser spänningar, vitaliserar och renar kroppen från slaggprodukter, både fysiskt och psykiskt.
   Behandlingen innefattar även chakrabalansering och healing. Rekommenderas vid:
   muskelvärk, trötta stela ben, huvudvärk, fysisk/psykisk trötthet, utbrändhet, orkeslöshet, stress, oro och sömnproblem.
  • Yogamassage Helkropp

   från 670 kr
   20% HÖSTRABATT t o m oktober
   Den optimala helkroppsbehandlingen,
   inkl. huvud och ansiktsmassage.
   Yogamassage är en aktiv helkroppsmassage är där stretching är i fokus för att frigöra blockeringar och muskelspänningar i kroppen. Massage, streching och andning kombineras vilket balanserar kroppen och skapar flöde i hela kroppen. Mothjälper stelhet, ryggproblem, axel, nacke, skuldror mm.
   Utföres på madrass.
  • NYHET! Energimassage (Prova på pris)

   300 kr
   Energimassagen utförs sittande med kläder på efter ett speciellt mönster som följer akupunktursystemet. Med tryck, skakningar och tumtekniker på rygg, axlar, armar och huvud genomförs massagen som stimulerar blodcirkulation och immunförsvaret vlket sätter fart på kroppens energiflödem opch självläkningssystmet.
   (förebygga problem i hela kroppen, med bland annat värk i nacke, rygg, axlar, armar, händer och huvud.)
  • Chakraflödesmassage Helkropp

   650 kr
   En mycket kraftfull energimassage som stimulerar och balanserar energiflödena i kroppen. Massagen påverkar dig både fysiskt, mentalt och känslomässigt. Den ger kraft och energi, löser spänningar, vitaliserar och renar kroppen från slaggprodukter, både fysiskt och psykiskt.
   Den rekommenderas vid muskelvärk, trötta stela ben, huvudvärk, fysisk/psykisk trötthet, utbrändhet, orkeslöshet, stress, oro och sömnproblem.
   Må bättre, kom mer i balans och få en djupare närvaro i kroppen.
  • Halvkropp Chakraflödesmassage

   375 kr
   är en avkortad variant mer som en "Prova på" för dig som är nyfiken på vad chakraflödesmassage är.

   Massagen rekommenderas vid alla former av obalans. När du är trött, spänd, stressad, har svårt att sova, har huvudvärk samt när du behöver extra energi. Massagen är kraftfull och påverkar dig fysiskt, mentalt och känslomässigt.

Om oss

Elin Källsmyr

Det går även bra att maila mig direkt för tidsbokning och frågor.

Nora Alamien, EKOLOGISK HUDVÅRDSTERAPEUT

Som diplomerad ekologisk hudvårdsterapeut erbjuder jag vårdande terapeutiska behandlingar med ekologiska och naturliga produkter.
Jag tror starkt på att människan bör verka i samklang med naturen, då vi faktiskt är en del av den. Mina behandlingar är anpassade därefter. Jag jobbar på ett holistiskt sätt där hela du är i fokus; själ, kropp och sinne och vi utgår efter dig och dina behov.
De produkter som används är 100% ekologiska kallpressade oljor ur Organics by Saras hudvårdsserie. Dessa är effektiva, skonsamma och snälla mot miljön.

Therese Bäcklin

Yogan kom in i mitt liv för 9 år sedan för att stanna och förgrena sig. Utbildande mig till Ayurvedisk Yogmassör och Yogisk Chakraflödesmassör under 2016-2017.
Det är fantastiskt inpirerande att arbeta med hälsa och se hur mina klienter mår bättre för varje behandling. Yogamassagen har verkligen extra allt med oljemassage, streching och härlig ansiktsmassage som avslut. Mycket effektiv. Chakramassagen är skön och välgörande för balansering av energier samtidigt som massagen löser upp spänningar i hela kroppen.
Qigong träning är också ett stort intresse som jag har, de lugna mediativa rörelser skapar ny energi och flöde i kroppen. Liksom yogan känner man sig skönt balanserad efter ett qigongpass och alla kan ta till sig dessa enkla och välgörande rörelser.

Utbildning

 • Aýurvedisk Yogamassör - Axelsons
 • Yogisk Chakraflödesmassör
 • Indisk Huvud-och ansiktsmassör
 • Qigong instruktör -Qigongakademin

Yin & Yang Yogastudio

Elin Källsmyr
Nora Alamien, EKOLOGISK HUDVÅRDSTERAPEUT
Therese Bäcklin
Yin & Yang Yogastudio
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter