Yin & Yang Yogastudio

En personlig yogastudio med passionerade lärare, som vill inspirera till livsglädje i vardagen. Studion ligger mitt i Vasastan nära Vanadisplan.

Varmt välkomna till en stunds medveten närvaro i din vardag.
Namaste
"Min gudomlighet i mig hälsar din gudomlighet i dig"

Boka tid

 • Gruppbokningar

  • Yin & Yang Yogastudio

   En personlig och mysig yogastudio med fokus på närvaro och medvetenhet. Lokalen ligger mellan Vanadisplan och Karlbergsvägen.
   Vi vill inspirera Dig till livsglädje. Boka din medvetna stund av närvaro på www.yinyangyogastudio.se

   NAMASTE

Om oss

Kristina Hartzell Borg

1989 upptäckte jag den traditionella kinesiska akupunkturen och har sedan dess varit fachinerad av behandlingsformen som utövats i tusentals år. Den baseras blad annat på att understödja kroppens egen inneboende förmåga till läkning och att uppnå balans i kroppen.

På Yin & Yang Yogastudio erbjuder jag behandlingar med koppning och akupunktur.

Varmt Välkomna!

Utbildning

 • Diplomerad inom västerländsk akupunktur-AkuNova
 • Diplomerad inom Kosmetiskt ansiktsbehandling med akupunktur
 • Studerar termin 5 av 6 på Akupunkturakademin i Stockholm.

Nora Alamien, EKOLOGISK HUDVÅRDSTERAPEUT

Som diplomerad ekologisk hudvårdsterapeut erbjuder jag vårdande terapeutiska behandlingar med ekologiska och naturliga produkter.
Jag tror starkt på att människan bör verka i samklang med naturen, då vi faktiskt är en del av den. Mina behandlingar är anpassade därefter. Jag jobbar på ett holistiskt sätt där hela du är i fokus; själ, kropp och sinne och vi utgår efter dig och dina behov.
De produkter som används är 100% ekologiska kallpressade oljor ur Organics by Saras hudvårdsserie. Dessa är effektiva, skonsamma och snälla mot miljön.

Sofia Saglind

Välmående för mig betyder balans mellan kropp och själ, vilket jag tror är den bästa vägen till god hälsa. Jag arbetar alltid utifrån ett holistiskt perspektiv, där balansen på det fysiska, mentala och känslomässiga planet står i centrum för mina behandlingar.
Jag erbjuder Ekologisk Probiotisk Hudvård, Terapeutisk & Klassisk Massage samt Kraniosakral terapi. Jag har lång erfarenhet inom dessa områden och behandlar både akuta besvär samt i förebyggande syfte.

EKOLOGISK PROBIOTISK HUDVÅRD.
Varmt Välkommen att ta del av den senaste forskningen inom hudvård! Jag erbjuder ansiktsbehandlingar med ekologiskt certifierade ESSE PROBIOTIC SKINCARE, en probiotisk hudvårdsserie från Sydafrika som förbättrar och förstärker din huds mikroflora samtidigt som den minimerar ålderstecken och motverkar obalanser. Levande Probiotika (goda bakterier), Prebiotika (mat för goda bakterier) i kombination med några av världens mest effektiva växtextrakt skapar en friskare, mer elastisk och levande hud. Välj mellan ett flertal ljuvliga ansiktsbehandlingar och njut av en riktigt avslappnande stund!

TERAPEUTISK & KLASSISK MASSAGE och KRANIOSAKRAL TERAPI.
Med dessa tekniker behandlar jag olika smärttillstånd och besvär såsom kroppsliga spänningar, fysiologisk stress och emotionella blockeringar som står i vägen för att vi ska kunna leva vårt liv fullt ut. Behandlingarna är mycket avslappnande och välgörande för alla sinnen och hjälper oss att bli mer fokuserade och närvarande i våra liv. Sedan 2015 utbildar jag mig till Kraniosakral-terapeut och erbjuder för tillfället elevbehandlingar till rabatterat pris.

Alla behandlingar passar utmärkt för högkänsliga personer (HSP) samt för Auratransformerade.

Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och det går bra att använda sitt Friskvårdsbidrag hos mig.

Utbildning

 • Kraniosakral terapeut utbildning, lärare Gunilla Forsberg, Stockholm, 2017-2019.
 • Biodynamisk Kraniosakralkurs 1, Craniosacral Asia, Skinnskatteberg, 2015.
 • Diplomerad Massageterapeut, Naprapathögskolan, 2013-2014.
 • Diplomerad Friskvårdskonsult, Axelsons Gymnastiska Institut, 2012-2013.
 • Cidesco Diplomerad Hudterapeut, Ecole Catherin Sertin, Paris, 2009-2010.
 • Diplomerad Spa-terapeut, Axelsons Gymnastiska Institut, Stockholm, 2009.
 • Diplomerad Reiki healer, Steg 2, Master Kerstin Steinbach, Stockholm, 2004.
 • Diplomerad Reiki healer, Steg 1, Master Kerstin Steinbach, Stockholm, 2002.

Therese Bäcklin

Yogan kom in i mitt liv för 9 år sedan för att stanna och förgrena sig. Utbildande mig till Ayurvedisk Yogmassör och Yogisk Chakraflödesmassör under 2016-2017.
Det är fantsikt inpirerande att arbeta med hälsa och se hur mina klienter mår bättre för varje behandling. Yogamassagen har verkligen extra allt med oljemassage, streching och härlig ansiktsmassage som avslut. Mycket effektiv. Chakramassagen är skön och välgörande för balansering av energier samtidigt som massagen löser upp spänningar i hela kroppen.
Qigong träning är också ett stort intresse som jag har, de lugna mediativa rörelser skapar ny energi och flöde i kroppen. Liksom yogan känner man sig skönt balanserad efter ett qigongpass och alla kan ta till sig dessa enkla och välgörande rörelser.
Jag ser framemot att kunna erbjuda en prova på klass inom kort.

Utbildning

 • Aýurvedisk Yogamassör - Axelsons
 • Yogisk Chakraflödesmassör
 • Indisk Huvud-och ansiktsmassör
 • Qigong instruktör -Qigongakademin

Yin & Yang Yogastudio

Kristina Hartzell Borg
Nora Alamien, EKOLOGISK HUDVÅRDSTERAPEUT
Sofia Saglind
Therese Bäcklin
Yin & Yang Yogastudio
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter