YamaYoga - Catarina Lundblad : Linnéstaden, Göteborg

5.0
(26)
Föreställ dig en plats fylld av lugn och stillhet, där dina tankar får sakta ner och din andning blir djupare och långsammare.

Föreställ dig att du landar på en yogamatta, där du genom enkla mjuka rörelser hittar fram till avslappning och vila.

Föreställ dig hur det känns att få lov att bara vara - helt utan krav eller prestation.

Är detta något som du längtar efter? Då är du varmt välkommen att boka en skön drop in-klass i MediYoga (medicinsk yoga).

- - - - - - - - - -

Mysig och personlig yogastudio i vackert sekelskifteshus.

Vi yogar på mjuka ullmattor i skenet av levande ljus. Den rofyllda miljön hjälper dig att varva ner och fylla på med ny energi.

Inga förkunskaper behövs. Du är välkommen precis som du är!

- - - - - - - - - -

Du kan även boka drop in-klasser i Majorna: https://www.timecenter.se/yamayoga

Boka tid

Skicka e-post eller ring oss för mer information.

Om oss

Catarina Lundblad

Catarinas undervisning är mjuk, tillåtande och genomsyras av närvaro i nuet.

Hennes önskan är att ge dig verktyg som hjälper dig att komma i kontakt med din egen inre kraft, så att du kan skapa ett liv med mindre stress och mer livsglädje.

Utbildning

  • Lärare & terapeut i MediYoga (medicinsk yoga)
  • Kundaliniyoga- & meditationslärare
  • Yoga vid stress & utmattning
  • Mindfulness (medveten närvaro)
  • Yoga Nidra (meditativ djupavslappning)

Omdömen

5.0
(26)
11 maj 2022
Jag är otroligt glad över att jag vågade testade på Mediyoga, då jag har en väldigt stressig vardag, och har en utmattning bakom mig, sedan några år tillbaka. Catarinas genuina, professionella och varma sätt, gjorde att jag kände mig lugn och väl guidad. Vid varje tillfälle blev det som att jag blev boostad med ny energi och det gjorde att jag orkade ta mig igenom den stressen som vardagen innebär. Jag kände mig så lugn efter varje pass och är glad över att just Catarina var den yogainstruktören som visade/lärde mig hur avslappnat det faktiskt är, och vilken stor nytta det gör för hela kroppen.
Eva F
1 maj 2022
Bästa tänkbara stresshantering och återhämtningen. Rekommenderar varmt kursen Medi-yoga/Yoga Nidra och Catarina
Margaretha A
29 apr 2022
Underbar!
Helena B
27 apr 2022
Kursen är så avslappnande och ger precis det lugn man behöver i en stressig vardag! Man får också stora möjligheter att anpassa övningar och innehåll efter ens personliga förutsättningar - inkluderande och varm känsla :)
Verifierad kund
20 apr 2022
Super trevligt och en fantastisk möjlighet till avkoppling för kropp och själ!
Behrooz M
11 apr 2022
Mycket bra upplevelse av Catarinas Mediyoga drop in. Enkelt och tillgängligt att boka, superbra kommunikation. professionell guidning i mediyogan som är mycket avslappnande.
Simone U
6 apr 2022
Som nybörjare med yoga är jag så glad att ha hittat rätt ställe. Catarina guidar gruppen på ett lättsamt och professionellt sätt. Jag går ifrån kursen med ny energi för resten av veckan.
Carina S
6 apr 2022
Fantastisk kurs och ledare! Man känner sig alltid så välkommen! Alla steg i en lektion förklaras ingående och pedagogiskt. Sen får man alla övningar och musik för varje pass så man även kan praktisera hemma. Längtar till tisdagar då man får en dos avslappning och energi samtidigt. Magiskt bra!
Linda L
2 apr 2022
Jag är tillbaka för en sjätte termin hos Catarina på YamaYoga och det är bland det bästa jag gjort! Genom Mediyogan har jag reducerat mina stressnivåer, lärt mig andas rätt i vardagen och ökat min närvaro i nuet. Jag kan nästan höra Catarinas röst i stressade situationer ?Släpp allting, bara släpp..?
Lotta Å
30 mar 2022
Är alltid lika härligt när det blir tisdag! Man blir alltid varmt bemött i dörren och får den där pausen i vardagen som är så välbehövlig. Rekommenderar verkligen Catarinas kurser.
Johanna W
21 mar 2022
Ett chans i veckan för mig att släppa taget om allt & bara vara, komma ner i varv & hitta lugnet. En möjlighet som jag hade önskat alla människor för att hantera livspusslet.
Maria B
21 mar 2022
Har länge funderat på hur jag skall formulera mig. Kanske som en poet med slingrande beskrivande formuleringar, eller en reklamare med sitt säljande snack. Fick bli så här: Går nu min 16:de kurs på YamaYoga = Catarina.
Ann-Christin Ö
18 mar 2022
En underbar upplevelse. Man blir fullkomligt avslappnad och lätt i sinnet ! Jag kan varmt rekommendera Caterina & yogarummet!
Jacqueline W
18 mar 2022
MediYogan med Catarina har för mig blivit en viktig stund i veckan. Den avslappning och välbefinnande som det ger, varar i flera dagar. Jag hade inte provat på yoga tidigare innan jag kom till YamaYoga, men vill nu ha det som en del i min vardag. Catarina har en enorm förmåga att se alla deltagare och våra behov, och det är alltid en varm och välkomnande känsla att komma till passen.
Ingrid M
16 mar 2022
Den är lugn o behaglig.Man blir så tillfreds efteråt.Kan varmt rekommendera denna Yoga till andra.
Netti P
14 mar 2022
Ingen stress och inga krav på att prestera. Bara lugn. Det är YamaYoga för mig. Catarina inger förtroende och guidar genom passet på ett säkert sätt samtidigt som hon ser alla deltagare, oavsett om du är nybörjare eller van utövare. Rekommenderas verkligen!
Sara t
9 mar 2022
Tacksam och glad att jag fann Catarina. Med sin genuina omsorg om alla oss "mediyogisar", värme och avslappnande röst skapar hon ett lugn som hittar långt in i själen. Från att aldrig ha provat på MediYoga tidigare har jag nu blivit fast. Tack Catarina!
Malin E
9 mar 2022
Jag har prövat olika yogaformer tidigare, men när jag hittade MediYogan med Catarina kände jag direkt att den passade mig. Yogan är helt utan krav på prestation, och är för mig ett andningshål i vardagen. Den hjälper mig att komma ner i varv, och efter varje yogapass känner jag ett lugn och sömnen blir bättre. Yogan gör också att min värk i rygg och höfter lindras! Jag kan inte tänka mig en bättre yogalärare än Catarina! Hon sprider ett lugn och en värme kring sig och man känner sig alltid personligt bemött!
Mona G
6 mar 2022
Jag är så tacksam över att jag har hittat Catarina och hennes MediYoga. Catarina sprider lugn och glädje runt omkring sig, som får en att tryggt landa på yogamattan. Hos Catarina tillåts man att vara precis som man är och man får göra så mycket eller så lite som man vill/kan. Varje gång jag går ifrån MediYogan känner jag mig harmonisk, lugn och glad och det är tack vare Catarina.
Mimmi B
4 mar 2022
Tack för allt du gör, det är en räddning o viktig stund speciellt i denna tid. Med stor ödmjukhet för varje deltagare och sin varma röst leder Catarina sina pass, jag och 2 vänner har detta som veckans höjdpunkt.
Camilla H
18 feb 2022
Jag rekommenderar varmt att komma till Catarinas Yoga lektioner. Hon har en härlig röst som guidar en in till en underbar stund på härliga ull yogamattor. Har du svårt att sitta på golv eller ha benen i skräddarställning så går det lika bra att ha denna härliga yogan på en stol. Det har jag. Tveka inte, anmäl dig.
Karin F
17 feb 2022
En fantastisk alldeles egen stund. Lugn och ro, mjuka rörelser, avslappning och meditation. Catarina är fantastisk! Lyhörd, inkännande och ser alla. Längtar till nästa tillfälle.
Pia W
14 feb 2022
Väldigt lugnande trots att man är aktiv, bra instruktioner. Lätt att hänga med.
Ewa S
Övrigt på hälsa Göteborg > YamaYoga - Catarina Lundblad
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter