Yamastudio

5.0
I Staffanstorp hittar du Yamastudio med mig, Susan, där jag varmt tar emot dig när du kommer. Jag erbjuder intuitiva samtal där du är i fokus och använder min intuition för att ställa de frågor som gör att du kommer komma närmare det du vill uppnå i livet.
Energi och hypnosbehandlingar hos mig hjälper dig att släppa på gamla mönster, ditt förflutna, oro, ångest, skam och skuld. Mitt mål är att du får möta dig själv och omfamna livet och dig som du är.

Varmt välkommen med din bokning!

Boka tid

Om oss

Susan Schultz

Jag har så länge jag kan minnas varit intresserad av energier och bestämde mig efter många år i arbetet som undersköterska att sadla om till energi och hypnosterapeut. Hypnos i kombination med energibehandling är ett fantastiskt verktyg som gör att du kan släppa ditt förflutna och leva i ditt autentiska jag. Efter att ha arbetat med människor och med mig själv i många år har jag erfarenheten av att se dig som den fantastiska människan du är. Min tro är att kropp och själ hör ihop och när du träffar mig så ser jag hela dig och vi arbetar tillsammans för att få tillbaka balansen i ditt liv.
Att ha intuitiva samtal är väldigt givande då jag under samtalet kanaliserar vilka frågor jag ska ställa dig. Målet med dessa samtal är att du ska komma framåt med det du vill förändra.

Utbildning

  • Utbildad undersköterska 2010
  • Diplomerad av Lifecap AB till Kognitiv Coach 2020
  • Diplomerad av Lifecap AB till Energi-hypnosterapeut 2021
Susan Schultz

Omdömen

5.0
2 dec 2022
Allt perfekt
Anna O
Övrigt på hälsa Staffanstorp > Yamastudio
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter