Skokloster Wings & Clays

Skoklosters Skjutbanor.
Någon kilometer väster om Skoklosters Slott ligger Sveriges kanske mest natursköna skjutbana. Vi har allt från prova på skytte till avancerad teknikträning för elitskytten. Våra instruktörer är i absolut toppklass med god pedagogisk skolning. Skokloster Wings & Clays har även vapenförmedling och bistår dig gärna med ditt nya vapen oavsett om det är kula eller hagel. Vi är bla. generalagenter för Perazzi som tillverkar världens mest framgångsrika hagelbockar.
Priser:
Lektion 900:-/tim
Serier cal 12 150:-
Serier cal 20 160:-
För frågor ring
Staffan 0700 499000 Pierre 0706005857
e-post skokloster@skokloster.club

Boka tid

Om oss

Anders Lindström

Vapenexpert med över 30års erfarenhet. Anders har tävlat och utbildats i England under 25år.
Lång bakgrund som sportingskytt med mängder utav meriter. Tidigare landslagskapten och ordförande i skyttesportsförbundets lerduvesektion. Tränar både nybörjare och erfarna skyttar
Widforss Jägarexamens lärare.

Banan

Skjut själv på Widforss Skokloster. Du kommer och hämtar ett loginkort samt ammunition i klubbhuset och skjuter själv eller med dina vänner. Ni kan vara upp till 4 st i en grupp. Du är din egen skjutledare med fullt ansvar för dig och din grupp enligt vår säkerhetsinformation. Säkerhetsinformationen finns vid klubbhuset.
Det är INTE tillåtet att skjuta med blyammunition eller egna duvor på banan.

Nathalie Larsson

Jag är uppväxt med jakt och skytte och har tävlat tio år i landslaget i skeet. Mina främsta meriter är två EM guld, ett EM silver och en fjärdeplats på OS i Peking 2008 samt ett antal SM guld. Jag slutade skjuta på elitnivå 2012 men tycker fortfarande att skytte i alla former är väldigt kul. Förutom att kunna hjälpa mina kunder med den tekniska delen av skyttet tror jag att jag kan tillföra en hel del till den mentala biten som också är en otroligt viktig del för att kunna bli en bra skytt.

Pierre Maltvik

Jag har alltid varit intresserad av skytte och skyttepedagogik. Jag har jobbat 6 år på vår skjutskola i Skavsta med allt från nybörjare till proffesionella.

Utbildning

  • Schullström & Mörner Skavsta
  • Widforss Skavsta
  • Utbildning i England

Staffan Schullström

Staffan Schullström. Lång karriär som landslagskytt i Olympisk trap och i Sporting. Sedemera coach för olympiska skyttar under SOK och Skyttesportförbundets försorg. Tränar både nybörjare och proffesionella
Anders Lindström
Banan
Nathalie Larsson
Pierre Maltvik
Staffan Schullström
Övrigt på sport Skokloster > Skokloster Wings & Clays
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter