Wendy Chen Hälsoklinik

5.0
Välkommer till Wendy Chen Hälsoklinik. Tui-na Massage är en djupgående massageteknik som använder både akupressur och olika mobiliseringsgrepp. Behandlingen kan ges genom mjuk klädder på kroppen eller genom massageolja. Målet med behandlingen är att balansera yin och yang i meridianer och organ, att stimulera immunsystemet och att reglera energi- och blodflödet.
Samtidigt med Tuinamassagen erbjuder Wendy vid behov även koppning för att få bättre effekt och påskynda kroppens rehabilitering. Wendy Chen har 6 års erfareheter att behandla diskbråck, axelsmärta, tennisarmbåge, idrottsskador, tenisbryggskott, kronisk ryggvärk, nackspärr, migrän med mera.
Vi har mottagning på östra Rönneholmsvägen 9B samt på Serenadgatan 59 i Malmö, betala bara Swish eller kontant.

Boka tid

Om oss

Wendy Chen

Jag ger akupunktur genom en avancerad teknik med en bättre effekt för att stimulera, förstärka och balansera kroppens självförsvar system. Målet är för att minska funktionsnedsättning och få en bättre immunförsvar och reaktioner mot bakterier , virus, stress, osv,

Jag ger kunder mjuka eller djupa akupressur, avslappnings massage i efterhand, även koppning vid behov, råd för att hålla hälsan ingår fysisk träning och speciell andnings metod.

Utbildning

  • Wendy Chen är utbildad läkare i Kina och har 6-års PhD-utbildning i farmakologi. Hon har 20 års erfarenhet som forskare, med inriktning på medicin. Hon har arbetat i Kina, Japan, Singapore, Sverige och Danmark. Hon är också utbildad inom Tui-na massage och akupunktur vid Kaminoya Traditional Chinese Medicine College i Japan.
Wendy Chen

Omdömen

5.0
Massage Malmö > Wendy Chen Hälsoklinik
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter