VR Studion Helsingborg

VR Studion startade i Maj 2016 i Helsingborg och är den första verksamheten i Sverige och sannolikt i Europa. Syftet är att göra Virtual Reality som underhållning och utbildning tillgänligt för alla.

Observera! Om du vill boka tidigare än 24 timmar måste du ringa in!

Vi tror på att behandla företag och privat kunder likvärdigt vid ett besök hos oss, eftersom privatkunder inte får göra avdrag på sin moms så är våra priser för privatkunder inklusive moms och för företag exklusive moms.

Priset är alltid 250kr / Person om inte annat är överenskommet.

Boka tid

Om oss

Boka VR Studion

VR Studion

När ni kommer till oss
Samling inför besök hos oss på VR Studion sker 15 minuter innan vi går in i VR Studion/Studiorna. Samlingen sker vid entrén där vår värd tar emot och hälsar er välkomna till VR Studion följt av en kort introduktion hur det går till.

Efter det så går vi in tillsammans i en eller flera VR Studios beroende på hur många deltagare ni är, vi brukar försöka samlas i en studio och genomföra en rolig aktivitet tillsammans, maxantalet är då 12 personer och sedan efter det så delar vi upp oss om ca 6 deltagare per grupp och kör aktiviteter i flera studios.

Anledningen till att vi inte är så stora grupper i en studio under resten av ert besök är att vi ska hinna med en rad olika aktiviteter då det endast är en person åt gången som har VR Glasögonen på sig.

I grupper fler än 12 deltagare så delar vi upp oss direkt utan gemensam introduktion och kör introduktionen i våra grupper istället.

Om gruppen under 6 deltagare så kör vi gemensamt i en studio under hela besöket.

Om ni har speciella önskemål om att få koppla ihop 2 Studios eller flera så att man kan träffas inne i den Virtuella verkligheten och bland annat spela spel tillsammans så måste det bokas 2 studios även på en mindre grupp på tex 6 personer. (ring gärna oss och fråga mer om detta då det är lite svårt att förklara vad det innebär, det är dock en väldigt speciell upplevelse utöver den vanliga VR upplevelsen det kan vi lova).
Boka VR Studion
VR Studion
Övrigt Helsingborg > VR Studion Helsingborg
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter