Vocal Devotion

Vår bokning är flyttad till https://www.vocaldevotion.com/bokning/

Boka tid

Om oss

Anna Wikenius

Anna är uppväxt i en liten by utanför Sandviken där hon gick på musikalgymnasiet, dansade och spelade trumpet. Efter flera år på musikhögskolan i Piteå är hon numera bosatt i Stockholm. Anna frilansar som sångerska och sjunger bl a i Kongero och Folkavant. Förutom att sjunga och undervisa i sång komponerar hon musik för sina olika konstellationer samt leder kurser i folklig sång/folklig stämsång. När Anna inte är på VD gillar hon att vara ute och springa, baka tårtor, läsa svenska deckare och är en riktig körnörd!

Anna är utbildad sångpedagog i Jazz/rock på Piteå musikhögskola och har en kandidatutbildning i folklig sång på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Anna Larsson

Caroline Een

Caroline är uppväxt på Värmdö, i Stockholms skärgård. Där tog hon sina första sång-, piano-, gitarr-, och saxofonlektioner samt sjöng i kör. Under tiden på Värmdö Gymnasium föddes drömmen om att en dag få bli sångpedagog. Caroline flyttade därför till Piteå för att studera på Musikhögskolan och bestämde sig efter fem års studier att flytta tillbaks till Stockholm, där hon idag bor med sin fästman och två döttrar.

Caroline är grundare och ägare av Vocal Devotion och trivs ruskigt bra med det! Förutom att leda verksamheten framåt undervisar Caroline bl.a. i sång, leder körer, barnkörer, personalkörer och har roliga workshops ute på arbetsplatser. Får hon en stund över så leker hon gärna i sandlådan med sina döttrar, syr i färgglada tyger, semestrar på Öland eller öser kärlek över sina pelargoner.

Caroline är utbildad sångpedagog på Piteå Musikhögskola samt Lärarhögskolan i Stockholm.

Charlotte Ström

Charlotte är uppväxt i småstaden Norrtälje, utanför Stockholm. Så länge hon minns har sång och musik varit en naturlig och viktig del i hennes liv. Redan vid 10-årsålder bestämde hon sig för att satsa på musiken. Under högstadiet gick hon i Norrtäljes musikalklasser och gymnasiet på sånglinjen vid Rytmus musikergymnasium i Stockholm. Hon har under uppväxten även medverkat i olika sånggrupper, musikaler, teatrar, band och körer. Efter gymnasiet fortsatte musikstudierna på den högskoleförberedande sånglinjen vid Sjöviks folkhögskola. Sedan fortsatte studierna vid lärarprogrammet på Musikhögskolan i Stockholm, med en specialisering inom genrebreddande sång och musikal.

Parallellt med sina studier har Charlotte arbetat som sångpedagog och har undervisat i musikal, dans och kör. Hon har under många år även arbetat som sångerska och musikalartist i professionella uppsättningar runtom hela Europa. Hon har varit sångansvarig vid flertalet teatrar och därmed testat sin sångmetodik och sina sångkunskaper i musikbranschens verklighet.

När hon inte undervisar i sång frilansar hon som sångerska, studiosångerska, röstskådespelerska, musikalartist och skriver även egen musik. På fritiden tar Charlotte så mycket tid hon kan till att umgås med sin pojkvän, sina vänner och sin familj. Hon tycker om att dansa och tar gärna en shoppingtur med en stor vaniljlatte i handen, eller varför inte en långpromenad i skogen.

Ingela Jansson

Född och uppvuxen i Uppsala har Ingela alltid sjungit sig genom livet, men stunden då hon insåg att musiken var hennes livsuppgift var bakom trumsetet under gymnasietiden. De var också då hon började skriva musik. Hennes stora nyfikenhet har sedan lett henne genom olika skolor, men det var på improvisationslinjen vid Uppsala Universitet som den stora passionen för rösten slog rot. Där fick hon leka fram musiken via de märkligaste folkloristiska tekniker, men också lära sig fri improvisation. Ingela tog även plats i vokalensemblen Blå Congo och sjöng jazz, sin egen musik, körade och kompade på congas i ett soulband. Passionen blev sedan sångmetodik på Kungliga musikhögskolan i Stockholm där Ingela läste till rytmikpedagog.

Ingela har även vidareutbildat sig i Ergonomi för sångare på SMI, släppt album och gigat med karaoke-bandet Ditt Kvarter!

Så fort Ingela får lite fritid så umgås hon gärna med vänner och familj eller tankar energi på en sten vid sjön Magelungen.

Johanna Alin

Johanna är uppväxt i Bromma utanför Stockholm i en familj där musiken alltid haft en central och viktig roll. Efter flera år med klassiska pianolektioner och körsjungande på Adolf Fredriks Musikklasser började hon Yrkesmusikerprogrammet på Södra Latins Gymnasium. Där väcktes kärleken till jazz-, soul- och popmusik och också en längtan att få hålla på med sång och musik på heltid!
Johanna är nyexamineradl Sång- och ensemblelärare på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Utöver det sjunger hon i kören Vasa Gospel och frilansar som sångerska. Hon har medverkat på flera stora evenemang bl.a. Kronprinsessan Victoria och Prins Daniels bröllop, välgörenhetsgalor och andra föreställningar.

När Johanna är ledig tycker hon om att umgås med familj och vänner, kanske framför en spännande serie med en stor skål popcorn!

Lotta Wiklund

Mikaela Häger

Mikaela är uppvuxen i Hässelby väster om Stockholm och har sedan tidig ålder haft sång och musik som sin största passion i livet. Efter att ha sjungit i olika barnkörer och musikalgrupper hamnade Mikaela i musikalklass i högstadiet och senare på yrkesmusikerlinjen på Södra Latins Gymnasium i Stockholm med sång som huvudinstrument. Mikaela är även utbildad på gospellinjen på Glimåkra folkhögskola i Skåne där hennes stora intresse för gospel väcktes.

Idag studerar Mikaela till sång- och ensemblelärare på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Mikaela frilansar även som sångerska och körledare med fokus på bl.a. gospel, pop och musikal. Mikaela har körat bakom några av Sveriges största artister som Tomas Ledin, Sarah Dawn Finer, Eric Saade och Danny Saucedo och medverkat i många olika sammanhang som välgörenhetsgalor, tv-inspelningar och konserter.

När schemat inte är fullt upp av sång och musik älskar Mikaela att vara ute på landet och njuta av lugnet, den friska luften och en god kopp kaffe.

Minna Bolin

Rebecka Ljungdahl

Thore Eriksson

Tove Lind Mckeever

Tove Nyberg

Anna Wikenius
Anna Larsson
Caroline Een
Charlotte Ström
Ingela Jansson
Johanna Alin
Lotta Wiklund
Mikaela Häger
Minna Bolin
Rebecka Ljungdahl
Thore Eriksson
Tove Lind Mckeever
Tove Nyberg
Musik Stockholm > Vocal Devotion
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter