Kusthöjdens Djurklinik

Välkommen till Kusthöjdens Djurkliniks internetbokning!
Här kan ni boka tid för vissa enklare besök. För övriga besök sker bokning via telefon 0611-20000. Tala in ett meddelande om vi inte hinner svara när du ringer, så ringer vi upp så snart vi kan!

Boka tid

  • Hankattskastrering

   950 kr
   Tid för avhämtning bestäms när du lämnar katten. Kontrollera att katten har båda testiklarna i pungen.
   Ge ingen mat efter 24.00 men lämna vatten tillgängligt. I samband med kastreringen erbjuder vi rabatt på vaccination. Vi bjuder på chipmärkning eller öronmärkning!
  • Honkattskastrering

   1 550 kr
   Tid för avhämtning bestäms när du lämnar katten.
   Ge ingen mat efter 24.00 men lämna vatten tillgängligt. Instruktioner om eftervård får ni vid avhämtningen. I samband med kastreringen erbjuder vi rabatt på vaccination. Vi bjuder på chipmärkning eller öronmärkning!
  • Rabiesvaccination

   535 kr
   Här kan du boka tid för rabiesvaccination av ditt djur. Vid rabiesvaccinering är det obligatoriskt för djuret att ha ett pass - ange i bokningen om ditt djur saknar pass, så vi kan förbereda även för detta. Ring oss om du har några funderingar!
   Kostnad för pass tillkommer med: 745:-
  • Vaccination

   535 kr
   Här kan du boka tid för vaccination av din hund eller katt (förutom rabies- eller herpesvaccination). Kom ihåg att ta med stamtavla, vaccinationsintyg eller pass! Endast 2 djur per bokning. Vid fler djur boka efterföljande tid.
   Pris för vaccination av djur nr 2 som kommer in samtidigt: 395:-
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter