WW ViktVäktarna

4.7
(27)
Nu kan du som medlem hos WW ViktVäktarna få personlig rådgivning av våra coacher.

Har du frågor om programmet, är redo att komma igång men du vet inte var du ska börja, eller kanske behöver du pepp för att komma vidare på din hälsoresa? Våra coacher, som alla har gjort en hälsoresa med WW ViktVäktarna, finns här för dig! Vänta inte - Läs mer om våra coacher och boka en egen tid för rådgivning idag!

Boka tid

Om oss

Cecilia Viberg

Jag heter Cecilia, är 48 år och bor i Helsingborg med man, dotter, 3 katter och en rottweiler.

Jag behöver hålla fast vid WW ViktVäktarnas för att må bra. Jag gick i mål i augusti 2019 på -18 kg. Det var fjärde gången jag blev medlem och det var tufft och hitta rätt väg eftersom jag alltid tränat mycket. Med det sagt har jag lärt mig att det är kombinationen av mat och träning som gör skillnad på vågen.

När jag fick erbjudandet att bli coach 2019 hoppade jag på det tåget direkt! Jag har alltid varit aktiv. När jag slutat som gymnast blev jag aerobicsinstruktör och jobbade med det i 27 år, det har varit dans, step, spinning, yoga, hotyoga, pilates, zumba, bodypump, bodybalance, mindfulness och meditation. Nu tränar jag crossfit sedan 2018 och när jag inte coachar, arbetar jag som certifierad massör.

WW ViktVäktarnas program är inte en bantningskur, det är en livsstil! Du kan äta allt, men inte alltid! Tränar du mycket behöver du anpassa ditt tänk kring maten? Då är jag den som kan få dig på banan!

Helen Holmqvist

Jag heter Helén, är 55 år och bor i Åkarp med man, våra barn och två hundar.

Min egen resa med WW ViktVäktarna är lång, jag har varit medlem ett antal gånger. Men en dag så fick det vara nog. Jag var på semester och såg ett gäng glada äldre damer och tänkte direkt att jag vill orka bli gammal. Jag vill orka vara aktiv och kunna resa. 3 år senare gick jag i mål och hade då gått ner 34 kilo.

Jag har arbetat som coach sedan januari 2020. Att jobba med det jag brinner mest för, god mat och hälsosamma vanor. Det ger mig så mycket glädje och energi varje dag.

Små enkla val i vardagen leder till stor framgång och kom alltid ihåg just ditt varför: Vad skulle det innebära för dig att nå dina mål och må bra?

Ulrika Holm

Jag heter Ulrika, är 48 år gammal och bor i Helsingborg med min man, våra barn och schäfertiken Rilla.
Jag är en glad och positiv tjej med ett brinnande intresse för träning, kost, hälsa och beteendeförändingar. Min egen viktresa började när jag var ung och genom åren skapade jag mig en ganska stor övervikt. När jag hade över 45 kilos övervikt kände jag att jag behövde göra en förändring för att få vara med under mina barns uppväxt och att få åldras med min man. Då började min sista resa med WW ViktVäktarna och denna gången lät jag både hjärnan och hjärtat få vara med. 2016 gick jag i mål, 45 kilo lättare och mycket gladare.

Jag har arbetat som coach sedan 2018. Att få hjälpa människor till bättre hälsa genom deras egen drivkraft är fantastiskt
Cecilia Viberg
Helen Holmqvist
Ulrika Holm

Omdömen

4.7
(27)
12 maj 2022
Support av personlig coach var väldigt bra. Nu har jag fått mer koll på mitt VARFÖR. Det var värt det!
Verifierad kund
30 apr 2022
Det var lätt att få kontakt med Helen och hon var duktig på att ge tips o råd.
Anne-Lie K
25 apr 2022
Det var professionell och personligt
Kerstin L
23 apr 2022
Mycket bra, ser fram emot nästa möte
Annelie C
15 apr 2022
Brq
Elisabet H
3 apr 2022
Sakligt, tydligt och proffsigt.
Marie J
1 apr 2022
Det va precis det jag behövde kommer att boka fler tider
Birgitta F
17 mar 2022
Jag tycker att mötet var både effektivt och lugnt. Jag kunde säga vad jag kände och upplevde och blev speglad på ett bra sätt. H jobbade väldigt coachande
Inger E
14 mar 2022
Profffsigt. Inlyssnande. Positiv.
Anna S
12 mar 2022
Tack
Verifierad kund
12 mar 2022
Jättebra kändes då skönt att få konkreta råd och hjälp Bästa investeringar jag gjort kommer att göra det igen Stort Tack
Helena A
Övrigt på hälsa > WW ViktVäktarna
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter