WW ViktVäktarna

4.8
(50 omdömen)
Nu kan du som medlem hos WW ViktVäktarna få personlig rådgivning av våra coacher.

Har du frågor om programmet, är redo att komma igång men du vet inte var du ska börja, eller kanske behöver du pepp för att komma vidare på din hälsoresa? Våra coacher, som alla har gjort en hälsoresa med WW ViktVäktarna, finns här för dig! Vänta inte - Läs mer om våra coacher och boka en egen tid för rådgivning idag!

Boka tid

Om oss

Cecilia Viberg

Jag heter Cecilia, är 48 år och bor i Helsingborg med man, dotter, 3 katter och en rottweiler.

Jag behöver hålla fast vid WW ViktVäktarnas för att må bra. Jag gick i mål i augusti 2019 på -18 kg. Det var fjärde gången jag blev medlem och det var tufft och hitta rätt väg eftersom jag alltid tränat mycket. Med det sagt har jag lärt mig att det är kombinationen av mat och träning som gör skillnad på vågen.

När jag fick erbjudandet att bli coach 2019 hoppade jag på det tåget direkt! Jag har alltid varit aktiv. När jag slutat som gymnast blev jag aerobicsinstruktör och jobbade med det i 27 år, det har varit dans, step, spinning, yoga, hotyoga, pilates, zumba, bodypump, bodybalance, mindfulness och meditation. Nu tränar jag crossfit sedan 2018 och när jag inte coachar, arbetar jag som certifierad massör.

WW ViktVäktarnas program är inte en bantningskur, det är en livsstil! Du kan äta allt, men inte alltid! Tränar du mycket behöver du anpassa ditt tänk kring maten? Då är jag den som kan få dig på banan!

Helen Holmqvist

Jag heter Helén, är 55 år och bor i Åkarp med man, våra barn och två hundar.

Min egen resa med WW ViktVäktarna är lång, jag har varit medlem ett antal gånger. Men en dag så fick det vara nog. Jag var på semester och såg ett gäng glada äldre damer och tänkte direkt att jag vill orka bli gammal. Jag vill orka vara aktiv och kunna resa. 3 år senare gick jag i mål och hade då gått ner 34 kilo.

Jag har arbetat som coach sedan januari 2020. Att jobba med det jag brinner mest för, god mat och hälsosamma vanor. Det ger mig så mycket glädje och energi varje dag.

Små enkla val i vardagen leder till stor framgång och kom alltid ihåg just ditt varför: Vad skulle det innebära för dig att nå dina mål och må bra?

Linnea Nilsson

Jag heter Linnea, är 31år och bor i Lund med sambo och min 2 åriga son.

Min stora viktresa började när jag hade lagt handbollsskorna på hyllan, nu satt jag istället mer och pluggade men fortsatte äta på samma sätt som tidigare, och lite till.. Jag bestämde mig för att börja med ViktVäktarna, gick ner 22kg och kort efter jag gått i mål utbildade jag mig till coach. Det är 9 år sen nu och det har hänt många saker i livet under dessa år men ViktVäktarna håller jag fast vid. När jag plötsligt fick diabetes typ 1 år 2018 hade jag en bra grund att stå på i och med VV. Nu har jag även gått igenom en graviditet och är inne i ett nytt kapitel i livet, småbarnsåren.. vilket också innebär en ny viktresa och en del nya rutiner kring mat, motion och sömn.


Så WW är för alla, du behöver bara hitta ditt sätt att följa programmet. Om du behöver lite hjälp att hitta din väg finns jag här som stöd.
Cecilia Viberg
Helen Holmqvist
Linnea Nilsson

Omdömen

4.8
(50 omdömen)
29 sep 2022
Toppen bra tips o råd
Rani N
22 sep 2022
Mycket givande!
Lena W
18 aug 2022
Mycket mycket bra samtal fick lära mig mycket bättre som ja inte visste riktigt
Ros-Marie N
12 aug 2022
En riktigt bra stund med coach Helene. Jag fick några användbara tips!! Kan hända att jag bokar upp mej på fem samtal under hösten!
Helene N
26 jul 2022
Fantastiskt bra! Peppande och kunnig coach!
Tina B
22 jul 2022
jag har svårt att hitta
Ewa H
7 jul 2022
Superbra tips och pepp! Coach Cecilia jättebra och så trevlig, kan verkligen rekommendera detta!
Maria P
20 jun 2022
Proffsig!
Anna H
9 jun 2022
Mycket positiv! Jag hade ett väldigt trevligt och uppiggande samtal med Ulrika Holm. Jag fick svar på alla mina frågor och funderingar och gick peppad från mötet :-)
Anna A
23 maj 2022
Bra samtal men lite för kort
Verifierad kund
18 maj 2022
Inlyssnande och konstruktiv coach.
Marie J
16 maj 2022
Tryggt och bra!
Verifierad kund
12 maj 2022
Support av personlig coach var väldigt bra. Nu har jag fått mer koll på mitt VARFÖR. Det var värt det!
Verifierad kund
30 apr 2022
Det var lätt att få kontakt med Helen och hon var duktig på att ge tips o råd.
Anne-Lie K
25 apr 2022
Det var professionell och personligt
Kerstin L
23 apr 2022
Mycket bra, ser fram emot nästa möte
Annelie C
15 apr 2022
Brq
Elisabet H
3 apr 2022
Sakligt, tydligt och proffsigt.
Marie J
1 apr 2022
Det va precis det jag behövde kommer att boka fler tider
Birgitta F
17 mar 2022
Jag tycker att mötet var både effektivt och lugnt. Jag kunde säga vad jag kände och upplevde och blev speglad på ett bra sätt. H jobbade väldigt coachande
Inger E
14 mar 2022
Profffsigt. Inlyssnande. Positiv.
Anna S
12 mar 2022
Tack
Verifierad kund
12 mar 2022
Jättebra kändes då skönt att få konkreta råd och hjälp Bästa investeringar jag gjort kommer att göra det igen Stort Tack
Helena A
Övrigt på hälsa > WW ViktVäktarna
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter