Vård Norrköping

Letar du efter vård i Norrköping? På TimeCenter kan du boka tid online för vård i Norrköping snabbt och enkelt.
Norrköping
Svärtinge
4.9
43 omdömen
Näring, Träning, Coachning. Massage, hudvård, kostrådgivning. Vi har en bred kunskap inom dessa områden. Ni kan läsa mer om oss på vår hemsida.
Djurgårdsgatan 18, Linköping
4.7
325 omdömen
Erfarna hudterapeuter, specialistläkare och plastikkirurger samarbetar idag för att eftersträva att du som kund ska känna en personlig och omhändertagande känsla. Kliniken satsar på professionell service och arbetar ständigt för att alla kunder ska uppnå de resultat som de önskar. Kliniken erbjuder ett brett utbud av professionella lyxbehandlingar som inkluderar ex. Laser- hårborttagning, Plasmapen, Dermapen, Fillers, Color RF, filler, Alexandrite laser, tandblekning, Åderbråcks operation, kemisk peeling, vaxning, massage och mycket mer.
Götgatan 35, Linköping
4.7
95 omdömen
LC skönhet och laserklinik erbjuder många olika behandlingar i form av skönhet, avslappning och hårborttagning, allt anpassat efter varje individs behov. Alla behandlingar börjar med en konsultation för att lära känna kunden och kundens behov för att därifrån skräddarsy den perfekta behandlingen för både kropp och själ.
Gymnastikgatan 14, Norrköping
Psykoterapi utifrån dina behov. Vi ger KBT, PDT samt parterapi
Bäcken 736, Vretstorp
5.0
50 omdömen
Hej alla kunder och vänner! pga "falska" bokningar så har jag fått tagit till vissa åtgärder. Så är du en helt ny kund som inte har inloggningsuppgifter så får man höra av sig till mig först så skickar jag dem till dig. Sms: 0730-77 20 19 Till mina befintliga kunder som har sitt inlogg är det bara att boka på som vanligt! Har ni glömt/tappat bort dem, hör av er til mig! Är ni pigga och friska är ni varmt välkomna♥! Ta hand om varandra♥ En bit utanför Vretstorp hittar man Salong Bäcken, en hårsalong för hela familjen. Här är det lätt att bli bortskämd och ta det lugnt i den hemtrevliga miljön. Salongen erbjuder ett heltäckande utbud inom hårvård som klippning, färgning, slingor och toning. Men också andra skönhetsbehandlingar som vaxning och brud och baluppsättning för festliga tillfällen. Välkommen med din bokning!
Gammeltorpsvägen 1a, Nykvarn
4.8
42 omdömen
ANGÅENDE CORONAVIRUSET Jag litar på att vi alla tar vårt ansvar., stanna hemma om du känner dig sjuk. Just nu går det att avboka till en timme före avtalad tid. ZONTERAPI - med tryck och masserande rörelser på fötterna får du en behaglig men ändå kraftfull behandling som har effekt i hela kroppen. KLASSISK MASSAGE Då det finns olika massagetekniker benämner man dem med olika namn, dock utesluter inte den ena metoden någon annan så utefter behov kan de med fördel blandas för att ge bästa resultat. Behandlande massage - jobbar med problemområden som t ex axlar, nacke eller höfter. Friskvårdsmassage välgörande för muskler och leder, får igång cirkulationen och ger avspänning i hela kroppen. Lymfmassage - aktiverar lymfsystemet. En avslappnande behandling som är speciellt bra för den som har problem med svullnader, känner sig trött eller har värk. Du kan betala med kort, swish eller kontant OBSERVERA: AVBOKNING SENARE ÄN 12 TIMMAR FÖRE BOKAD TID DEBITERAS.
Sankt Larsgatan 21, Linköping, Storg. 29 A Boxholm, Linköping Boxholm
4.9
147 omdömen
Hitta hit: S:t Larsgatan 21, Ingång från gården genom grinden på S:t Larsgatan eller från Badhusgatan. Skyltat Kiropraktorklinik. Boxholm, Ingång från gatan Välkommen!
Storgatan 6, Örebro
4.8
398 omdömen
Möts av en rofylld miljö och bli ompysslad av professionella terapeuter. Vi erbjuder allt ifrån sköna SPA-behandlingar och djupgående massager till lyxig nagelförlängning med världsnyheten Polygel. Vi jobbar främst med ekologiska hudvårdsprodukter från serierna MARIA ÅKERBERG & Éminence. Välkommen att boka din tid hos oss!
Valthornsgatan 2, Linköping
4.9
9 omdömen
Privat Klinik i Ullstämma , Linköping Ingång på baksida Gratis Parkering 10 m från klinik - använder Företagsswish Kom ihåg att använda ditt bidrag ATB från försäkringskassan 300kr (30-64 år) el 600kr (23-29 år - 65 år o uppåt ) -en gång per år kommer detta bidrag Billigare tandvård för alla!
Oppundavägen 9, Katrineholm
5.0
1 omdöme
Denna bokningssida är SHRs officiella bokningssida för event, seminarier och andra tillställningar för förbundets medlemmar. Svenska Homeopaters Riksförbund arbetar för att stärka komplementär- och alternativmedicinen på den svenska hälsovårdsmarknaden. Därför behöver strävar förbund att alla medlemmar förena sina resurser och kompetenser på en gemensam marknadsplats. Genom TimeCenter kan SHR-medlemmar på ett lättillgängligt sätt nå ut till Sveriges patienter, utan att ha en större kunskap om IT och sociala medier. TimeCenter är SHRs officiella samarbetspartner för onlinebokning. Mvh, Kansliet
Olaigatan 7, Örebro
RelyOn Beauty Clinic din skönhetsklinik i Örebro. Vi erbjuder estetiska ansiktsbehandlingar, avancerad hudvård, procedurer för hudföryngring såsom, fillers, plasmapen, dermapen (microneedling), kemisk peeling, PhiBrows microblading 3d ögonbryntatuering. Med hjälp av plasma pen och fillers (t ex Juvederm, Stylage, Restylane osv) kan du fä ditt önskade utseende ( t ex läppförstoring) eller bli av med rynkor (runt ögonen, pannrynkor, argrynka, kråksparkar, påsar under ögonen, ögonlockslyft för hängande ögonlock etc). Du kommer att bemötas av legitimerad läkare och certifierad behandlare vars engagemang drivs av att skapa välmående för dig som kund. Boka en gratis konsultation hos våra behandlare.
Gamlebyleden 15, Horn
Den lilla Hud och skönhetssalongen med omtanke där du blir väl omhändertagen. vi skräddasyr din behandling efter önskemål. välkommen till oss
Idrottsvägen 29, Örebro
Just nu! HALVA priset på ALLA behandlingar! Erbjudandet gäller ända fram till 29 oktober. Davao erbjuder skönhetsbehandlingar och friskvård, med naturliga och ekologiska produkter: Ann-Marie Börlind,Chokladserien och Sweden Eco. Hitta hit: I Örnsro på Idrottsvägen finns vi, samma ingång som trafikskola Välkommen en trappa upp. Gratis parkering finns. Begränsade öppettider, enbart bokade tider, maila gärna vid frågor: davao.ab@gmail.com Medlem i SFKM för att Du som ska kund ska känna Dig trygg. OBS. Vi tar endast Swish-betalningar. Instagram: @davao.ab Facebook: www.facebook.com/davao.ab Välkomna!
Trädgårdsvägen 13, Nykvarn

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter