Sofia Bursjöö personlig träning/gruppträning Hammarbybacken/ Sthlm City

Jag jobbar med personlig träning och löpcoachning i grupp eller enskilt. Vi jobbar tillsammans mot dina mål och efter dina behov. Jag kan träning, såväl elitsatsningar som rehab efter förlossning och du kan din historik. Tillsammans kan vi göra stordåd!

Personlig träning i hammarbybacken eller centralt på annan plats enligt ök.

Personlig träning - priser:
Startup – 30 min h konsultation, och rörelseanalys, gratis
1 timme: 750 kr
5 timmar: 3625 kr (725 kr/st)
10 timmar: 6500 kr (650 kr/st)
20 timmar:12000 kr (600 kr/st)
Löpcoachning, 5 gånger, 3400 kr

Vid bokning av paket, meddela mig på sofia@uppochhoppa.se


Om mig:
Sofia Bursjöö, PT, löpcoach, gruppträningsinstruktör, fd elitidrottare och mamma till två.
Utöver personlig träning jobbar jag som digital påverkare/inspiratör inom träning och hälsa via träningsbloggen uppochhoppa.se.

Boka tid

  • Personlig träning

   750 kr
   Personlig träning utefter dina mål och behov. Hammarbybacken är samlingsplats förutsatt att vi inte bestämmer annat, men träning kan också ske på andra platser i stan, utomhus.

Om oss

Sofia Bursjöö

Jag är Sofia Bursjöö. Personlig tränare, löpcoach, föreläsare, gruppträningsinstruktör. Jag har skidlärarutbildning och är fd elitalpinist, har både sprungit marathon och cyklat Vätternrundan på snabba motionärstider. Älskar intervaller, lägger lunchträningsvardagspussel, drömmer alltid om skidåkning och har bubbel på kylning. Nu vet du lite om mig - nu vill jag höra din historia! Jag kan träning och du kan dig.

Jag tror på träning som energi och upplevelse som bränsle. Mitt mission är att ge dig kraften att vara den bästa versionen av dig själv. Med vilja och engagemang kan du förflytta berg.

Vill du tränas av mig? kontakta mig på mail eller telefon om du funderar på vilket upplägg som passar dig bäst så tittar vi på ditt mål och hur jag kan hjälpa dig att ta dig dit! På insatgram heter jag@uppochhoppa och träningsbloggen uppochhoppa.se är också ett sätt att lära känna mig.

Utbildning

 • Lic. Personlig tränare (Sports Club Education, 3 int cert)
 • Dipl. Löpcoach
 • Dipl. tränare Cross Nature
 • Dipl. Rumblebag coach
 • HRL
 • Skidlärare steg 1 (Norske skidskole)
Boka tid
Sofia Bursjöö
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter