Trim 365 Storuman

Trim365 är ett gym i Storuman med utrustning för styrke- och konditionsträning, fria vikter och ett stort utbud av gruppträning.

Du hittar oss centralt i Storuman (Järnvägsgatan 20), där vi förfogar över hela 600 m² yta för träning och friskvård.

Oavsett om du är van att träna i grupp eller kommer till oss för första gången, tar våra gruppträningsledare hand om dig och guidar dig genom passet.
Gruppträning är för alla, hitta ditt favoritpass hos oss!

Välkommen!

Boka tid

Om oss

Sofie Elebro

håller i är MAQ och teknikträning på längdskidor.
MAQ är en träningsmodell för styrka, rörlighet, balans och kontroll som körs med viktskiva eller skivstång. Träningsformen är vanligt förekommande hos längdskidåkare och löpare med syfte att utveckla en stark och smidig kropp. Denna form av träning kan också minska skaderisken i sporter som längdskidåkning och löpning. Passar lika bra för motionärer som elitidrottare.

Teknikträning på längdskidor är ett pass för dig som vill bli en snabbare, starkare och effektivare skidåkare. Vi kommer variera mellan skate och klassisk skidåkning och utveckla tekniken genom effektiva och roliga teknikövningar.

Sofie Elebro är en elitsatsande längdskidåkare som kommer från Saxnäs/Marsfjäll. Sofie Har gått på Åre skidgymnasium i Järpen och därefter fyra år på skiduniversitetet i Östersund. Från universitetet har Sofie en kandidatexamen i idrottsvetenskap.

När det gäller idrottsliga meriter har Sofie ett SM silver i stafett, JSM guld i stafett, en 5:e plats på 10 Km klassiskt i Sverige cupen (Intersport cup) och en 11:e plats i Vasaloppet.
Intressen utöver skidåkningen och träning är att köra skoter, spela innebandy och vara ute på fjället.

Det som Sofie blir motiverad av i sin egen träning är att känna hur hon utvecklas genom målmedveten träning och när hon uppnår delmål i träningen. Ett måtto som Sofie har är ”ge aldrig upp” Det Sofie vill förmedla med sina pass är den glädjen träningen ger när utveckling sker och att man måste våga för att vinna. Genom målmedveten träning under MAQ passen och skidpassen kommer deltagarna utveckla en genomstark kropp med skonsamma och effektiva övningar.

Ulla-Maria Åkerblom

Jag brinner för löpning och då speciellt terränglöpning. Eftersom det vid löpning är viktigt att ha en god grundstyrka försöker jag variera min löpträning med styrka, kordination och rörlighet. Har de senaste åren hållit i träningspass via sportklubb och tycker det är fantastiskt roligt att få inspirera andra till att röra på sig.
Sofie Elebro
Ulla‑Maria Åkerblom
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter