Trim365 Lycksele

Trim365 är ett kompletta gym och friskvårdcenter med många varierade gruppträningspass. Du som vill boka dig och inte är medlem kan gå in på Ica Norrmalm och köpa en engångstagg för 80 kr med den kommer du in o ut i vår anläggning. Vi önskar dig varmt välkommen till ett härligt träningspass med garanterat hög puls och glädje tillsammans med oss!

Boka tid

Om oss

Carina Eriksson Grundström

Carina kör Spinning och Stark & Snabb, kan även sätta ihop ett Trim Crozz-fit liknande pass om så behövs.

Utbildad spinninginstruktör, hälsoprofilbedömmare och gruppträningskoordinator.

Jag har en lång bakgrund inom träningsvärlden, började som fotbolls-
& handbollsmålvakt i Sorsele. Efter flytten till Lycksele började jag som gympainstruktör tog en paus födde barn och sen tillbaka. Prövade på ett spinningpass och hat-kärleken blev ett faktum. Utblidade mig till spinninginstruktör och sedan dess har det bara rullat på.

För mig är gruppträning helt perfekt, det är otroligt socialt alla har samma mål. Det bästa med att vara gruppträningsinstruktör är all den glädje som finns i lokalen samt den energi deltagarna levererar. Wow!!

Målet ni ska känna med mina pass är att gå därifrån som riktiga vinnare med en stor dos positiv energi :)

Ellinor Eriksson

Ellinor kör spinning.
Ett pass där vi leker med fart, puls, position och intensitet. Det är musiken som håller takten, så spänn fast fötterna och låt musiken ta dig fram 🚴🏻‍♀️

Ellinor är utbildad Friskvårdskonsulent och jobbar på förskola. Hon har instruerat det mesta under sina17 år som instruktör. Under hennes pass vill hon att alla tillsammans skapar glädjen och kraften att känna och göra det lilla extra. - Att du lämnar klassen med känslan att du gjort ditt bästa och vill göra det igen

Gunilla Sjögren

Gunilla håller främst i Kettlebells men även crossinspirerande pass. Utbildad hälsoinspiratör.

Mitt mål med passen är att sprida rörelseglädje och ge en inspirerande träningsupplevelse som ska vara effektiv och rolig men också att alla ska kunna vara med, efter sina egna förutsättningar.
Jag tycker extra mycket om högintensiv träning och uthållighetsträning. Snabba, pulshöjande pass, liksom långa och utmanande.
Jag trivs både med träning på egen hand och i gruppträningslokalen. Kombinationen av den sociala gemenskapen och timmar ute i naturen i löparskorna eller på längdskidorna.

Jag har tidigare varit instruktör för aqua och pilloxing.

Jag tycker också det är roligt med tävlingsutmaningar och har bland annat genomfört En Svensk Klassiker, Stockholm marathon, Toughest och triathlontävlingar

Alla är så välkommen att svettas, utmana sig själv och hitta träningsglädjen tillsammans med mig :)

Ida Söder

Ida kör Dance&Move som är ett Zumbinspirerat danspass där allt kan hända, träningen blir svettigt och väldigt rolig

Jag är en glad och utåtriktad 2-barnsmamma med glimten i ögat, jag har en förkärlek till benövningar..
Har alltid tyckt om dans men började min idrottskarriär som fotbollsmålvakt. När fotbollen tog slut började dansintresset ta mer plats i mitt liv! Jag har varit instruktör i Afropower Dance, Zumba och nu Dance mix Här blandar jag smått å gott ifrån tidigare och nuvarande danspass och erfarenheter. Rätt va det är så slänger jag in en benövning eller två bara att hänga med.

Ni är så välkommen dansa loss med mig och ha superskoj.

Lisa Israelsson

Lisa kör Pump, Stark & Snabb även ta kommando över ett Spinningpass.

Det är jag som är Lisa. Jag är utbildad massör, certifierad Hälsocoach, gruppträningsinstruktör, fru och mamma.

Jag har tränat nästan hela mitt liv och började med simning redan som liten och tävlade tills jag va 16 år, då byttes simbassängen mot gymmet. Under åren så har det även blivit löpning och gruppträning. Idag spenderar jag den mesta tiden i gruppträningslokalen. Jag älskar all form av träning men gruppträning ligger mig varmast om hjärtat. Att få sprida träningsglädje, motivera och inspirera till hälsosammare livstil är fantastiskt kul och det är ett privilegium varje dag som jag får entra "scenen" och få deltagarna att svettas med mig.

Jag hoppas vi ses i gruppträningslokalen och att vi kommer svettas och ha kul tillsammans! //Lisa "

Pernilla Stenlund

Arbetande 4-barns mor som älskar att träna, äta och må bra!

Instruerar i Trim-Total ett TrimFit inspirerande pass där träningsupplägget varierar från gång till gång.

Jag har skaffat mig erfarenheter genom många år av egen träning, framförallt genom konditionssporter, styrketräning och TrimFit.
Jag sätter stort fokus på variationer då det gäller träning. Av den anledningen kommer mina pass att se olika ut från gång till gång.
Ni kommer att känna på tempo, styrka och uthållighet!
Min filosofi är att rätt träning och rörelseomfång är A och O för att minska skaderiskerna och få ett hälsosammare liv.
Att få vara instruktör och förmedla träningen vidare till er är en grym känsla!

Jag kommer att utmana dig att prestera lite mer än vad du trodde var möjligt, men självklart kör du efter din egen förmåga.

Du kommer att hinna fem till!!

Sandra Mårtensson

Sandra kör TrimFit.

Dessa pass erbjuder högintensiv träning som konstant varieras. Träningen syftar till att vara så funktionell som möjligt. Den består av tre huvuddelar: konditionsträning, styrketräning och gymnastiska-/kroppsviktsövningar. Utifrån dessa går att göra oändliga många kombinationer av olika övningar och upplägg. Inget pass är det andra likt. Passen går att "skala", det vill säga anpassas till varje deltagare utifrån dennes nivå. Det man dock kan vara säker på, är att passen alltid skapar möjligheter för att göra så att svetten sprutar och musklerna skakar!

För mig är denna typ av träning viktig ur olika synvinklar. Dels gör den så att jag presterar bättre rent idrottsmässigt, men även så att jag orkar mer i min vardag. Dessutom får jag mycket energi och den gör mig glad!

Lite om mig själv: Jag har en kandidatexamen i idrottsmedicin via Umeå universitet, är utbildad CrossFit Level 1 Trainer, diplomerad massör, föreläser via SISU Idrottsutbildarna om kost, knäkontroll och akut skadeomhändertagande. Har tidigare arbetat inom friskvårdssektorn med att leda CrossFit-pass, massera och göra kostanalyser.

Jag har alltid varit aktiv inom idrotten, med längdskidåkning och draghundskörning som främsta intresse. Under min utbildning inom idrottsmedicin väcktes intresset för styrketräning. Och några år senare hittade jag CrossFit där jag kan kombinera både styrketräning och konditionsträning!

Just nu pluggar jag på distans via Luleå tekniska universitet, och våren 2020 är jag färdigutbildad lärare inriktning mot förskoleklass till årskurs 3.

Vi ses på gymmet!

Zandra Uneé

Zandra kör Spinning, Stark & Snabb och Box. Hon "poppar" upp när man minst anar det med roliga extraklasser:)

Utbildad spinning-,löp-, gympa- & Piloxinginstruktör.

Med åtskilliga timmar konditionsträning i bagaget och snart 20 år på ledarcykeln vet jag hur ett riktigt härligt konditionspass ska kännas.

Jag försöker utmana mina deltagare att lämna sin comfortzone, släppa spärrarna & klara lite mer än vad dom tror är möjligt. Som instruktör försöker jag vara tydlig & drivande men samtidigt tillåtande & ödmjuk. Glädje, gemenskap, energi och ett högt tempo genomsyrar mina klasser. Mitt mål är att alla alla ska känna sig som hjärtliga vänner & självklara vinnare!

Carina Eriksson Grundström
Ellinor Eriksson
Gunilla Sjögren
Ida Söder
Lisa Israelsson
Pernilla Stenlund
Sandra Mårtensson
Zandra Uneé
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter