Pro Möre GK

På den här sidan kan du se vilka olika träningsalternativ vi kan erbjuda. På Möre GK erbjuder vi golfträning för alla, oavsett handicapnivå. Grupplektioner och privatlektioner skiljer sig lite åt, där gruppträning fokuserar lite mer på mängdträning av vissa slag, och på privatlektionerna går vi lite mer in på det tekniska i just din sving.

Hittar du ingen ledig tid för den lektion/kurs du vill ta? Maila mig på pro@moregk.se, eller ring mig 0735141707 så ordnar vi en tid för detta.

Boka tid

  • Privatlektion 25

   330 kr
   Vi tränar på någon enstaka detalj eller klubba, efter dina önskemål och behov. Klicka för att se lediga tider.
   Hittar du ingen tid som passar?
   Maila mig pro@morgk.se, eller ring mig 0735141707 så ordnar vi en tid för detta.
  • Privatlektion 50

   600 kr
   Här får vi lite mer tid att utöka träningen till kanske ett par detaljer eller klubbor, ex. både trä- och järnklubbor. Det är ditt behov och önskemål som styr innehållet. Klicka för att se lediga tider. Hittar du ingen tid som passar?
   Maila mig pro@moregk.se, eller ring mig 0735141707 så ordnar vi en tid för detta.

Om oss

Tobias Sandén

Jag heter Tobias Sandén, och jag är din tränare på Möre GK under 2020.
Jag har jobbat med golf på lite olika sätt de senaste 20 åren. Som instruktör har jag arbetat under flertalet år, både i Sverige och utomlands. Jag har ett förflutet som spelande pro, där jag höll till på de Nordiska tourerna, och jag har även under ett par års tid jobbat som professionell Caddie på Europatouren. På senare år har jag ägnat en del tid åt golf i media, där jag producerar och redigerar podcasterna Golfpodden och Golfresepodden.
Tobias Sandén
Golf Söderåkra > Pro Möre GK
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter