The Woff Pack AB

OBS FRÅN OCH MED 6 MARS ÄR VI I VÅR NYA LOKAL PÅ VÄSTÅKRAVÄGEN 16, staffanstorp (det ligger i Hjärup)

The Woff Pack ligger i Hjärup, nära både Lund, Lomma och Malmö.
The Woff Pack är främst ett hunddagis, men med vårt stora intresse för hundar har vi valt att ha en salong för pälsvård också som vi kallar för The Woff Saloon. Här blir din hund ompysslad b.la. med produkter från Parma samt får, under behandlingen, vila tassarna på ett trimbord med mjuk, sviktande gummimatta. Under besöket görs även korta pauser där hunden får komma ner från bordet och har möjlighet att dricka lite vatten och mysa lite med trimmaren. Vi jobbar utan burar och din hund kan röra sig fritt i salongen medan vi väntar på att husse eller matte ska komma och hämta.

Boka tid

Om oss

Emma Holmlund

Mitt namn är Emma Holmlund och har många års erfarenhet av att arbeta på hunddagis. Har ett stort intresse för hundhälsa och hundens beteende i flock samt beteende/kommunikation mellan människa och hund.

På äldre dagar bestämde jag mig för att utbilda mig till hundfrisör då jag i grunden är utbildad frisör. Skulle själv vela påstå att jag har ett öga för hundfrisering samtidigt som jag lär mig nya saker varje dag och har ett tankesätt att alltid förbättra mig i det jag gör.

Det viktigaste för mig när det kommer till att klippa hundar är att hunden ska må bra under besöket. Har alltid en tanke/plan som jag tillsammans med ägaren lägger upp, men utför detta utifrån hundens mående/vilja i salongen.


Cocker Spaniel står mig varm om hjärtat och har själv en black and white cocker spaniel på 8 år som jag haft sedan 11 veckors ålder.

Brinner för djur och skulle inte kunna tänka mig ett liv utan. Allt för människans bästa vän!

Utbildning

  • Lärling hos Tanya sedan februari -22

Tanya Kanewoff

Tanya heter jag och driver The Woff Pack - hunddagis och jag har varit i hundbranschen i 10 år. Under tiden jag har haft hunddagiset har jag aktivt klippt hundar och tagit hand om vovvars pälsar. Även innan jag startade hunddagiset har jag klippt enstaka hundar och även gått vid sidan om hundtrimmare. Intresset för pälsvård har växt under åren och jag bestämde mig därför att satsa och bygga ett ordentligt trimrum i mitt hunddagis.

För mig är det viktigt att alla hundar och hundägare känner sig välkomna. Jag anpassar behandlingen efter hunden.

Utbildning

  • Jag är inte certifierad hundfrisör men har över 6 års erfarenhet av trim och pälsvård. Kolla gärna på våra före/efter bilder på hundar som jag har klippt och på vår instagram - thewoffsaloon - där lägger vi ut de flesta av våra besökare i trimmet.
Djur Staffanstorp > The Woff Pack AB
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter