The Woff Pack AB

Från och med 1 Maj 2024 kommer en prishöjning på samtliga tjänster att ske samt justering i viktgräns och en ny tjänst "Spa Urfällning" har lagts till.

Välkommen till The Woff Packs salong. För oss är det viktigt att alla hundar och hundägare ska känna sig välkomna. Vi jobbar för att anpassa behandlingen efter din hund och vill hitta lösningar som gör att behandlingen blir till en trevlig stund.

Boka tid

Om oss

Emma Holmlund

Mitt namn är Emma Holmlund och har många års erfarenhet av att arbeta på hunddagis. Har ett stort intresse för hundhälsa och hundens beteende i flock samt beteende/kommunikation mellan människa och hund.

På äldre dagar bestämde jag mig för att utbilda mig till hundfrisör då jag i grunden är utbildad frisör. Skulle själv vela påstå att jag har ett öga för hundfrisering samtidigt som jag lär mig nya saker varje dag och har ett tankesätt att alltid förbättra mig i det jag gör.

Det viktigaste för mig när det kommer till att klippa hundar är att hunden ska må bra under besöket. Har alltid en tanke/plan som jag tillsammans med ägaren lägger upp, men utför detta utifrån hundens mående/vilja i salongen.


Cocker Spaniel står mig varm om hjärtat och har själv en black and white cocker spaniel på 8 år som jag haft sedan 11 veckors ålder.

Brinner för djur och skulle inte kunna tänka mig ett liv utan. Allt för människans bästa vän!

Utbildning

  • Lärling hos Tanya sedan februari -22

Tanya Kanewoff

Tanya heter jag och driver The Woff Pack - hunddagis och jag har varit i hundbranschen i 10 år. Under tiden jag har haft hunddagiset har jag aktivt klippt hundar och tagit hand om vovvars pälsar. Även innan jag startade hunddagiset har jag klippt enstaka hundar och även gått vid sidan om hundtrimmare. Intresset för pälsvård har växt under åren och jag bestämde mig därför att satsa och bygga ett ordentligt trimrum i mitt hunddagis.

För mig är det viktigt att alla hundar och hundägare känner sig välkomna. Jag anpassar behandlingen efter hunden.

Utbildning

  • Jag är inte certifierad hundfrisör men har över 6 års erfarenhet av trim och pälsvård. Kolla gärna på våra före/efter bilder på hundar som jag har klippt och på vår instagram - thewoffsaloon - där lägger vi ut de flesta av våra besökare i trimmet.
Djur Staffanstorp > The Woff Pack AB
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter