Team Birath AB / Leadership Institute

Få hjälp med stresshantering och din personliga utveckling. Acceptance and Commitment Therapy (ACT) är en form av psykoterapi som betonar acceptans av ens tankar, känslor och upplevelser, snarare än att försöka förändra eller eliminera dem. Det hjälper individer att utveckla psykologisk flexibilitet och engagera sig i värderingsbaserade handlingar, även inför negativa tankar och känslor. Syftet med ACT är att öka det psykiska välbefinnandet genom att främja en balanserad och medveten relation med sina tankar och känslor, snarare än att bli kontrollerad av dem. ACT används för att förbättra tillstånd som negativ stress, ångest, depression och kronisk smärta.

När du anlitar oss för att arbeta med din mentala hälsa är du införstådd med att den rådgivning du får aldrig ersätter ett läkarbesök eller ett besök hos psykiatriker / psykolog. Du skall alltid uppsöka legitimerad vårdgivare för behandling av en diagnos.

Boka tid

Om oss

Ulrica Birath

Av mig får du coachning i stresshantering och personlig utveckling samt hjälp med självledarskap, självmedvetenhet och dina relationer - privat och i yrkeslivet.

Jag ger dig effektiva verktyg via ACT för att du ska förstå vikten av ditt eget ledarskap och hur grundbeteende, tankar och känslor styr och påverkar oss i alla val vi gör.

Utbildning

  • Certifierad ACT Stresscoach
  • Certifierad LI Coach
  • Certifierad i Näringsmedicin
  • Certifierad i Basmedicin
Rådgivning Strängnäs > Team Birath AB / Leadership Institute
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter