TanumStrand SPA Horisont

4.4
(1435 omdömen)
Varmt välkommen till vår SPA marint avdelnig.
Koppla av och njut av utsikten i våra saunas, liggstolar och relaxpooler.

Boka tid

Omdömen

4.4
(1435 omdömen)
1 mar 2024
Bra och trevlig service, lungt och harmoniskt. Kommer gärna tillbaka
Kerstin K
29 feb 2024
Service og mat var helt supert !Spaen var bra men manglet boblebad.Vi bestilte duobehandling til nesten 3000 for 1t og 20 min.En skulle sitte i et badekar mens den andre fikk slapp masssje på kun ryggen.Det var ikke bra og veldig skuffende !
Håvard H
28 feb 2024
Behandlingen var ok, inte mer. Ute poolen var kall, spa delen inne liten men fin.
Verifierad kund
27 feb 2024
allt var mycket bra längtar tillbaka
Ulf K
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 27 feb 13:25
Hej Ulf !! Tack så jätte mycket för att du tog dig tid att lämna omdöme. Helt underbart att höra, vi tackar ödmjukast för det fina orden om oss. Hoppas vi ses snart igen! Med vänliga hälsningar Mira - Spa chef med Spa Horisont teamet
26 feb 2024
Agnes har magiska händer. Det var fantastiskt!
Camilla A
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 27 feb 10:42
Hej Camilla ! Stort tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. Jag är oerhört stolt över personalen och mina medarbetare på SPA. Ska med sann glädje föra vidare häsningen till Agnes. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet
23 feb 2024
Bästa klassisk massage jag fått. Rogivande stund i spa .
Mariann G
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 27 feb 10:44
Hej Mariann ! Stort tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. Vi är otroligt glada att du är nöjd med behandlingen på SPA Horisont. Jag är oerhört stolt över personalen och mina medarbetare på SPA. En nöjd gäst är den bästa moroten vi kan få. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
17 feb 2024
Professionellt bemötande och behandling. Fint och fräscht spa med hög kvalité.
Emma A
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 22 feb 19:03
Hej Emma ! Stort tack för att du tog Dig tid att lämna omdöme. Vi är otroligt glada att Ni är nöjda med vistelsen. En nöjd gäst är den bästa moroten vi kan få. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
15 feb 2024
Bassänger lite för kalla, härlig varm häll och fantastisk massage.
Verifierad kund
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 22 feb 19:03
Hej kära gäst ! Stort tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. Jag är oerhört stolt över personalen och mina medarbetare på SPA. Ska med sann glädje föra vidare häsningen till terapeuten. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet
11 feb 2024
Veldig hyggelig personal, god behandling, nydelig omelett til frokosten. Fin stemning.
Rune Å
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 22 feb 19:04
Hej Rune ! Tack så jätte mycket för att Du tog dig tid att lämna omdöme. Och hjärtlig tack för det fina orden om TanumStrands och SPA heroes. När ni har det bra då är vi som gladast! Varmt välkommen tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
11 feb 2024
Flott sted. Litt kaldt i vannet i de forskjellige bassengene i spa-avdelingen.
Sissel Å
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 22 feb 18:56
Hej Sissel !! Tusen tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. Vi är otroligt glada att Ni fick en bra upplevelse. Hoppas vi får förmånen att få tillbaka Er som gäster hos oss. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
5 feb 2024
Fantastisk
Heidi M
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 22 feb 18:55
Hej Heidi ! Tack så jätte mycket för att du tog Dig tid att lämna omdöme, underbart att höra. Vi tackar ödmjukast för det fina orden om oss. Hoppas vi ses snart igen. Med vänliga hälsningar Mira - Spa chef med Spa Horisont teamet
4 feb 2024
Underbar dag med en känsla av lugn och ro. Bastubad och bad utomhus var toppen samt lyxkänslan inne i själva spat. Kommer tillbaka .
Verifierad kund
28 jan 2024
Bra
Verifierad kund
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 2 feb 18:29
Hej kära gäst !! Tusen tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. Vi är mycket glada att Ni fick en bra upplevelse. Hoppas vi får förmånen att få tillbaka Er som gäster hos oss. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
15 jan 2024
Totalt sett en fin opplevelse, men synes behandlingsrommet var alt for kaldt (frøs i 80 minutter) + at en del av oljene som ble brukt under behandling også var veldig kalde. Negativt at behandlingsrommene ligger der hvor folk går masse forbi hele tiden (litt forstyrrende for totalopplevelsen). Eller veldig fornøyd med terapauten, hun var veldig søt og flink!
Maria Holm L
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 27 jan 16:24
Hej Maria !! Tack så jätte mycket för att Du tog dig tid att lämna omdöme, vi uppskattar all sort av feedback, tack vare den vi kan utveckla. Ledsen att det blev en miss i kommunikation och bla. värmedynan blev inte använd. Hoppas vi får förmånen och chansen att få tillbaka Er som gäster hos oss. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
13 jan 2024
Synd att ni släpper in så många samtidigt i omklädningsrummet borde spridas.
Göran S
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 13 jan 16:13
Hej Göran !! Tusen tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. Hoppas vi får förmånen att få tillbaka Er som gäster hos oss. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
10 jan 2024
Älskar Spa Horisont! O personalen är verkligen den bästa?
Annelie H
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 13 jan 16:14
Hej Annelie! Tack så jätte mycket för att Du tog dig tid att lämna omdöme. Och hjärtlig tack för det fina orden. Jag är oerhört stolt över personalen och mina medarbetare på SPA, och lovar jag kommer att vidarebefordra dina härliga värdefulla ord till Spa Horisont heroes. När ni har det bra då är vi som gladast Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira - Spa chef med Spa Horisont teamet
25 dec 2023
Mkt nöjd
Carina A
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 27 dec 2023 12:46
Hej Carina! Stort tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. Vi är otroligt glada att du är nöjd med vistelsen hos oss på SPA Horisont. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
18 dec 2023
Agnes är fantastiskt bra
Verifierad kund
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 21 dec 2023 15:26
Hej kära gäst ! Stort tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. Jag är oerhört stolt över personalen och mina medarbetare på SPA. Ska med sann glädje föra vidare häsningen till Agnes. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet
10 dec 2023
Bra personal. Och massage. Blev av med mina skor bara.
Noah J
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 13 dec 2023 15:35
Hej Noah !! Tack så jätte mycket för att du tog dig tid att lämna omdöme. Helt underbart att höra att du är nöjd med både Spa personal samt behandlingen. Vi är ledsna att höra om dina skor- borde aldrig varit möjligt att detta ska skett om man har låst de i ett skåp? Hoppas vi ses snart igen! Med vänliga hälsningar Mira - Spa chef med Spa Horisont teamet
10 dec 2023
Väldigt trevlig, är jättenöjd
Verifierad kund
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 13 dec 2023 15:43
Hej kära gäst ! Tusen tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. När ni har det bra då är vi som gladast, Vi hälsar din feedback till SPA HORISONT HEROES. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
9 dec 2023
Jag njöt och blev så avslappnad under min behandling, min terapeut var så trevlig, proffsig och duktig! Det doftade så gott i rummet och man kände verkligen att det var mysigt och ombonat. Topp betyg!!
Helena B
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 13 dec 2023 15:40
Hej Helena !! Tusen tack för att du tog dig tid att lämna omdöme, det betyder så mycket för oss att Ni fick en bra upplevelse. Vi hälsar din feedback till terapeuten. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
4 dec 2023
Hyggelig betjening og flott massasje. Stille når vi kom til massasjen, men når vi var ferdige og skulle inn i spa'en var det mye støy og fyll blandt julebordsgjestene som satt og drakk i spa'en. Vi ses igjen om noen uker :)
Erna h
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 13 dec 2023 15:45
Hej Erna ! Tack så jätte mycket för att du tog Dig tid att lämna omdöme, underbart att höra, vi tackar ödmjukast för det fina orden om oss. Hoppas vi ses snart igen. Med vänliga hälsningar Mira - Spa chef med Spa Horisont teamet
15 nov 2023
Fantastic two days. Amazing Spa Experience! Excellent breakfast. The staff at the hotel and Spa were very friendly and helpful. We will be back!
Lorraine S
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 15 nov 2023 19:20
Hi Lorraine ! Thank you so much for your amazing feedback. Warm welcome back! Sincerely , Mira Spa Manager with our TanumStrand`s team.
15 nov 2023
Det är en välkomnande mysig miljö. Personalen är väldigt trevlig och tillmötesgående. En trevlig upplevelse varje gång
Ewa A
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 15 nov 2023 19:23
Hej Ewa ! Tusen tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. När ni har det bra då är vi som gladast, Vi hälsar din feedback till SPA HORISONT HEROES. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
9 nov 2023
Mycket nöjd
Ingrid A
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 10 nov 2023 14:25
Hej Ingrid !! Tack så jätte mycket för att du tog dig tid att lämna omdöme. Helt underbart att höra, vi tackar ödmjukast för det fina orden om oss. Hoppas vi ses snart igen! Med vänliga hälsningar Mira - Spa chef med Spa Horisont teamet
3 nov 2023
Jättebra vattengympa på Måndagar med Agnes! Toppentjej med bra pass där hela kroppen får en rejäl genomgång och stretch på slutet.
Gunvor D
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 10 nov 2023 14:25
Hej Gunvor ! Tack så jätte mycket för att Du tog dig tid att lämna omdöme. Och hjärtlig tack för det fina orden. Jag är oerhört stolt över personalen och mina medarbetare på SPA, och lovar jag kommer att vidarebefordra dina härliga värdefulla ord till Agnes. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira - Spa chef med Spa Horisont teamet
2 nov 2023
Härligt med varma pooler, rent och fräscht både inne i spaden och omklädningsrum
Jona O
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 10 nov 2023 14:23
Hej Jona !! Tusen tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. Vi är otroligt glada att Ni fick en bra upplevelse. Hoppas vi får förmånen att få tillbaka Er som gäster hos oss. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
30 okt 2023
Underbart
Verifierad kund
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 2 nov 2023 15:22
Hej kära gäst ! Tack så jätte mycket för att du tog Dig tid att lämna omdöme, underbart att höra, vi tackar ödmjukast för det fina orden om oss. Hoppas vi ses snart igen. Med vänliga hälsningar Mira - Spa chef med Spa Horisont teamet
26 okt 2023
Underbar lavastone massage,härligt spa och mycket vänligt bemötande
Elisabeth O
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 2 nov 2023 15:22
Hej Elisabeth !! Tusen tack för att du tog dig tid att lämna omdöme, det betyder så mycket för oss att Ni fick en bra upplevelse. Vi hälsar din feedback till personalen. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
24 okt 2023
Salongen underbar, fräscha utrymmen, extra uppskattat m vatten o frukt. Härlig bryggbastu o vsrmbassäng nere. Enda tråkiga var inte speciellt välkomnande massage-behandlare, stelt o totalt oengagerat, kändes inte välkomnande alls, till skillnad från all annan personal i spat o på hotellet!
Karin W
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 2 nov 2023 15:21
Hej Karin Vi tar tacksamt emot allt typ av feedback. Hoppas vi får möjligheten att få tillbaka Er som gäster. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
Massage Grebbestad > TanumStrand SPA Horisont
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter