TanumStrand SPA Horisont

4.3
(852)
Varmt välkommen till vår SPA marint avdelnig.
Koppla av och njut av utsikten i våra saunas, liggstolar och relaxpooler.

Boka tid

Omdömen

4.3
(852)
24 maj 2022
Nydelig behandling og avslappende spa
Verifierad kund
22 maj 2022
Et vakkert og deilig spa med mange muligheter. Et minus at terapeutene ikke var flinkere.
Verifierad kund
11 maj 2022
Gör verkligen skäl för namnet!
Lisbet H
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 13 maj 20:06
Hej Lisbet ! Tack att du tog dig tid att lämna omdöme. Så härligt att ni fick en bra upplevelse! Då är vi som gladast. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
7 maj 2022
Mycket trevlig och omhändertagande personal, receptionen och massösen. Vi är jättenöjda!
Eva S
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 7 maj 15:53
Hej Eva !! Tack så jätte mycket för att du tog dig tid att lämna omdöme. Hjärtlig tack för det fina orden. När ni har det bra då är vi som gladast ! Varmt välkommen tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet
5 maj 2022
Väldigt kort behandling till ett väldigt högt pris. Dock väl utförd.
Verifierad kund
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 7 maj 15:52
Hej verifierad kund! Tusen tack att du tog dig tid att lämna omdöme. Vi tackar ödmjukt för din feedback, vi är glada att du verkar vara nöjd med ditt besök och den välutförda behandlingen. Du är varmt välkommen åter att boka en längre tid av behandling. Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
30 apr 2022
Allt va bara helt fantastiskt
Lars-Göran K
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 1 maj 12:25
Hej Lars- Göran! Stort tack att du tog dig tid att lämna omdöme. Helt underbart att höra, härligt att ni fick en bra upplevelse. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
22 apr 2022
Fint spa i en vacker miljö.
Lena H
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 23 apr 17:55
Hej Lena ! Stort tack för att du tog Dig tid att lämna omdöme. Vi är otroligt glada att Ni är nöjda med vistelsen. En nöjd gäst är den bästa moroten vi kan få. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
19 apr 2022
Det var en trevlig vistelse! Men ser några förbättringsmöjligheter. Det vore väldigt trevligt om det bjöds på något mer tilltugg än solrosfrön och tranbär i spaavdelningen och det hade varit finare om frukten t.ex. varit skuren - lite mer guldkant på ett enkelt vis! Men det var gott med det smaksatta vattnet. Sen saknades det tvål på toaletten på damernas och jacuzzin var ganska smutsig, kanske filtret behöver ses över?
Karin M
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 26 apr 13:50
Hej Karin! Tusen tack för att du tog dig tid att lämna omdöme, Vi tar tacksamt emot allt typ av feedback och tips, och vi ska genast undersöka om något av dina förslag kan fungera hos oss i den super tropiska och fuktiga klimatet. Vi hälsar Er varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira - Spa chef med Spa Horisont teamet.
17 apr 2022
Fint och prisvärt:) lite bättre service på bar och kiosk skulle vara önskvärt . Fräschare frukt och is till vattnet. I det hela en bra upplevelse .
Jonas O
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 23 apr 17:48
Hej Jonas !! Tusen tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. Tack för all feedback. Vi tar till oss allt och ser alltid på förbättringar. Varmt välkommen åter. Med vänliga hälsningar Mira - Spa chef med Spa Horisont teamet
15 apr 2022
Agnes var väldigt bra yoga-instruktör. Lugn och behaglig.
Annette J
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 15 apr 18:35
Hej Annette !! Tusen tack för att du tog dig tid att lämna omdöme, och ännu större tack för det fina orden om Agnes. Jag hälsar detta till henne. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira - Spa chef med Spa Horisont teamet
14 apr 2022
Fantastisk
Ingrid M
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 15 apr 18:39
Hej Ingrid ! Stort tack för att Ni tog dig tid att lämna omdöme. Vi är otroligt glada att Ni är nöjda med vistelsen. En nöjd gäst är den bästa moroten vi kan få. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
12 apr 2022
Bra, savner boblebad
kim n
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 15 apr 18:37
Hej Kim N !! Tusen tack att du tog dig tid att lämna omdöme, Så härligt att ni fick en bra upplevelse! Då är vi som gladast. Hoppas ni snart kommer till oss igen!! Med vänliga hälsningar Mira - Spa chef med Spa Horisont teamet
10 apr 2022
Fantastisk massasje, hyggelig sted. Løsnet godt opp i stive skuldre. Anbefales. Kommer tilbake ved en senere anledning.
Verifierad kund
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 11 apr 12:55
Hej på Er!! Tusen tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. Vi kommer att informera terapeuten! Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
10 apr 2022
Underbart hotell och personal, maten var god, allt var bara så bra.
Gun-Marie J
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 11 apr 12:53
Hej Gun - Marie J!! Tack så jätte mycket för att du tog dig tid att lämna omdöme. Helt underbart att höra, härligt att ni fick en bra upplevelse. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
9 apr 2022
Fantastiskt från början till slut.
Karin K
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 11 apr 12:54
Hej Karin K ! Tack att du tog dig tid att lämna omdöme. Så härligt att ni fick en bra upplevelse! Då är vi som gladast. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet
9 apr 2022
Riktigt bra. Synd att ute spat var stängt
Sjögren J
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 11 apr 12:58
Hej Sjögren !! Vi börjar med att tacka att Ni tog tid att lämna omdöme, vi tackar ödmjukast för det fina orden om oss. Hoppas nästa gång ni få njuta utav alla faciliteter. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet
30 mar 2022
Bra gymnastik och ledare
Christina T
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 8 apr 13:49
Hej Christina !! Tusen tack för att du tog dig tid att lämna omdöme, och tack för det fina orden. Jag hälsar detta till instruktören. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira - Spa chef med Spa Horisont teamet
25 mar 2022
Bra mini spa
Carina O
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 29 mar 11:27
Hej Carina!! Stort tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. När ni har det bra då är vi som gladast, varmt välkommen tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
24 mar 2022
(Skriver på norsk) Hun som ga meg behandlingen var veldig hyggelig, og gjorde at jeg følte meg avslappet. Selve behandlingen var veldig bra, og jeg følte og så et tydelig resultat etterpå.
Henriette L
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 29 mar 11:20
Hej Henriette!! Tusen tack för att du tog dig tid att lämna omdöme, det betyder mycket för oss, och hjärtlig tack för det fina orden. Jag hälsar detta till terapeuterna. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira - Spa chef med Spa Horisont teamet
24 mar 2022
Veldig bra service, men massasjen var ikke spesielt bra. Terapeuten virket usikker og nølende/litt fraværende i selve behandlingen. Veldig hyggelig og imøtekommende, men fikk et inntrykk av lite erfaring og kunnskap med anatomi og selve massasjeteknikkene.
Siri E
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 29 mar 11:30
Hej Siri!! Tack så jättemycket för att du tog dig tid att lämna omdöme. Vi uppskattar konstruktiv kritik. Jag kommer se över detta och säkerställa den höga behandlings standard hos oss. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
24 mar 2022
Kjempe fint spa anlegg, i de vakre omgivelser, med mange muligheter. Vil anbefale på det sterkeste videre! :-D
Solveig M
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 29 mar 11:21
Hej Solveig! Tack så jätte mycket för att du tog dig tid att lämna omdöme. Helt underbart att höra, härligt att ni fick en bra upplevelse. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
24 mar 2022
Deilig massasje og ansiktsbehandling. Kan anbefales på det sterkeste. Nydelig spa avdeling.
Anja Ø
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 29 mar 11:25
Hej Anja! Tusen tack för att du tog dig tid att lämna omdöme, och tusen tack för din underbara feedback. Vi kommer att vidarebefordra dina härliga värdefulla ord till personalen !! Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
17 mar 2022
Underbart
Anita E
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 18 mar 18:43
Hej Anita!! Tusen tack att du tog dig tid att lämna omdöme, så härligt att läsa dina ord. Hoppas ni snart kommer till oss igen!! Med vänliga hälsningar Mira - Spa chef med Spa Horisont teamet
13 mar 2022
Supernöjda!
Monica B
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 15 mar 14:43
Hej ! Stort tack för att Du tog dig tid att lämna omdöme. Så trevligt att höra detta Monica, vad glad jag blir:-) Hoppas du/Ni kommer tillbaka till oss! Med vänliga hälsningar Mira - Spa chef med Spa Horisont teamet
11 mar 2022
Vi hadde en kjempefin opplevelse - god service, lite trengsel og veldig avslappende!
Verifierad kund
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 12 mar 13:21
Hej på Er ! Stort tack för att Ni tog Eran tid att lämna omdöme. Vi är otroligt glada att Ni är nöjda med vistelsen. En nöjd gäst är den bästa moroten vi kan få. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
10 mar 2022
Behandlingen var super men renhold i spa var dårlig. Masse støv på lamper i tak og puter madrasser gardiner og vinduer var veldig smutsiga
Tove H
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 12 mar 12:09
Hej Tove! Tusen tack för att du tog dig tid att lämna omdöme, Vi tar tacksamt emot allt typ av feedback för att bli bättre i framtiden. Vi ska genast se över vad vi kan förbättra. Vi hälsar Er varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira - Spa chef med Spa Horisont teamet.
10 mar 2022
Hadde en veldig fin dag på Tanumstrand Spa. Hyggelig personale og veldig flink massør.
Thomas J
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 12 mar 13:20
Hej Thomas!! Hjärtlig tack för att du tog dig tid att lämna omdöme . Det betyder så mycket för oss, och tusen tack för det fina orden. Jag hälsar detta till terapeuterna. Vi hälsar Er varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira - Spa chef med Spa Horisont teamet
9 mar 2022
Nydelig og flinke
Line A
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 12 mar 13:22
Hej Line ! Tack att du tog dig tid att lämna omdöme. Så härligt att ni fick en bra upplevelse! Då är vi som gladast. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
6 mar 2022
Fantastisk massage av Agnes!
Jambai K
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 7 mar 18:09
Hej Jambai! Tusen tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. Vi kommer att informera Agnes!! Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
3 mar 2022
Hyggelig betjening og nydelig massasje. Fint SPA område
Torunn B
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 5 mar 23:31
Hej Torunn. Tack så jätte mycket för att du tog dig tid att lämna omdöme. Och hjärtlig tack för det fina orden. Jag är oerhört stolt över personalen och mina medarbetare på SPA. Vi hälsar Er varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira - Spa chef med Spa Horisont teamet
Massage Grebbestad > TanumStrand SPA Horisont
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter