TanumStrand SPA Horisont

4.3
(1180 omdömen)
Varmt välkommen till vår SPA marint avdelnig.
Koppla av och njut av utsikten i våra saunas, liggstolar och relaxpooler.

Boka tid

Omdömen

4.3
(1180 omdömen)
5 feb 2023
Personlig tilpasset
Lena M
5 feb 2023
Mycket bra, suverän service.
Gunilla J
5 feb 2023
Fantastisk
Verifierad kund
4 feb 2023
Kjempe deilig
Mira J
30 jan 2023
Flott sted. Kommer garantert tilbake.
Trine H
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 31 jan 10:29
Hej Trine !! Tack så jätte mycket för att du tog dig tid att lämna omdöme. Helt underbart att höra, vi tackar ödmjukast för det fina orden om oss. Hoppas vi ses snart igen! Med vänliga hälsningar Mira - Spa chef med Spa Horisont teamet
29 jan 2023
Veldig bra opplevelse, service i top, fint om der var mulighet for kaffe
Nikolaj L
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 31 jan 10:27
Hej Nikolaj ! Tusen tack för att du tog dig tid att lämna omdöme, det betyder så mycket för oss att Ni fick en bra upplevelse. Vi hoppas vi får förmånen att få tillbaka Er som gäster hos oss. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
27 jan 2023
Flotte lokaler, vennlig og dyktig personale. Anbefaler en tur hit.
Elisabeth K
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 28 jan 12:29
Hej Elisabeth ! Stort tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. Vi är otroligt glada att du är nöjd med vistelsen hos oss på SPA Horisont. Jag är oerhört stolt över personalen och mina medarbetare på SPA. En nöjd gäst är den bästa moroten vi kan få. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
27 jan 2023
Avslappende, rent, velduftende og hyggelig betjening
Verifierad kund
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 28 jan 12:30
Hej kära gäst !! Tack så jätte mycket för att du tog Dig tid att lämna omdöme. Och hjärtlig tack för de underbara orden. När ni har det bra då är vi som gladast. Varmt välkommen tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet
18 jan 2023
Dette er uten tvil den beste massasjebehandlingen jeg har fått. Det var litt "forvirrende" entré, men selve behandlingen var skreddersydd mine behov, utført med høy profesjonalitet og meget godt gjennomført. Jeg hadde i utgangspunktet bare tenkt til å gjennomføre en behandling under mitt opphold, men jeg booket umiddelbart en ny time med samme terapeut.
Thomas R
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 18 jan 18:57
Hej Thomas ! Tusen tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. När ni har det bra då är vi som gladast, Vi hälsar din feedback till terapeuten. Hoppas vi får förmånen att få tillbaka Er som gäster hos oss. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
11 jan 2023
Fantastiskt
Marina B
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 11 jan 19:22
Hej Marina !! Tack så jätte mycket för att du tog dig tid att lämna omdöme. Helt underbart att höra, vi tackar ödmjukast för det fina orden om oss. När ni har det bra då är vi som gladast, Hoppas vi ses snart igen! Med vänliga hälsningar Mira - Spa chef med Spa Horisont teamet
8 jan 2023
Mysigt men märks att det har några år på nacken.
Verifierad kund
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 11 jan 10:29
Hej kära gäst! Tusen tack för att du tog dig tid att lämna omdöme, Vi tar tacksamt emot allt typ av feedback. SPA är relativt nybyggd, samt vi har underbara nyheter att alla rum och stugor kommer att bli renoverade under 2023 ! Samt vi kommer också göra ett face lift i receptionen samt lobby. Hoppas vi får förmånen att få tillbaka Er som gäster hos oss. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
7 jan 2023
Väldigt lugn och skön miljö, och mycket trevlig och duktig tjej som tog väl hand om mig och mina fötter. Rekommenderas starkt.
Jan J
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 7 jan 19:09
Hej Jan !! Tusen tack för att du tog dig tid att lämna omdöme, det betyder så mycket för oss att Ni fick en bra upplevelse. Vi hälsar din feedback till Christine. Hoppas vi får förmånen att få tillbaka Er som gäster hos oss. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
7 jan 2023
Tyckte spat var okej, väldigt dåligt med snacks-utbudet. Hela frukter såsom apelsin och citron? + russin kändes väldigt snålt, men annars helt ok spa
Verifierad kund
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 7 jan 15:17
Hej kära gäst! Vi tar tacksamt emot allt typ av feedback. Vi ska genast undersöka om något av vår buffé sortiment saknades under ditt besök. Trots den super tropiska klimatet vi erbjuder alla dagar äpple, apelsiner, solrosfröer eller pumpafröer och någon sort av torkade frukter. Samt olika sorter organiska tea, frukt smaksatt vatten. Citron oftast man väljer ha till sin tea med honung. Du få gärna berätta för mig på mira.skwierz@tanumstrand.se om något av detta som saknades. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira - Spa chef med Spa Horisont teamet.
4 jan 2023
Lugnt och skönt
Marika K
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 4 jan 10:52
Hej Marika !! Tusen tack att du tog dig tid att lämna omdöme, så härligt att läsa dina ord. Hoppas ni snart kommer till oss igen!! Med vänliga hälsningar Mira - Spa chef med Spa Horisont teamet
31 dec 2022
Tvers igjennom profesjonelt og så hyggelig betjening. Omgivelser man virkelig kan slappe av i og behandling hvor man ser forskjell før/etter. Behandlingen «Ansiktslyx» anbefales på det varmeste!
Elisabeth T
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 2 jan 12:19
Hej Elisabeth !! Tusen tack för att du tog dig tid att lämna omdöme, det betyder så mycket för oss att Ni fick en bra upplevelse, och vi hälsar din feedback till terapeuten. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
30 dec 2022
Dåligt att inte ge rabatt på priset när bubbelpoolen i loungebaren inte funkar
Annika N
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 2 jan 12:17
Hej Annika ! Tusen tack för att du tog dig tid att lämna omdöme, Vi tar tacksamt emot allt typ av feedback. Hoppas vi får förmånen att få tillbaka Er som gäster hos oss. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
30 dec 2022
Fint spa! Dock var badtunnan trasig annars hade det kanske varit en femma
Verifierad kund
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 30 dec 2022 13:18
Hej kära gäst ! Tack så jätte mycket för att du tog Dig tid att lämna omdöme, underbart att höra, vi tackar ödmjukast för det fina orden om oss. Hoppas vi ses snart igen. Med vänliga hälsningar Mira - Spa chef med Spa Horisont teamet
28 dec 2022
Vi är mycket nöjda över vår spa-upplevelse! Förmiddagen på Tanumstrand med Spa-ritual var rofylld och behaglig. Lokalerna var rena och fräscha och det var varmt och skönt i både bad och bastu. Personalen var mycket trevlig och fick en att känna sig bekväm. Tusen tack för besöket! Vi kommer snart tillbaka igen.
Catarina A
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 29 dec 2022 12:45
Hej Catarina ! Tack så jätte mycket för att Du tog dig tid att lämna den underbara omdöme. Så härligt att ni fick en bra upplevelse Och hjärtlig tack för det fina orden. Jag är oerhört stolt över personalen och mina medarbetare på SPA, och lovar jag kommer att vidarebefordra dina härliga värdefulla ord till Spa Horisont heroes. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira - Spa chef med Spa Horisont teamet
28 dec 2022
Fint, lugnt Spa med möjlighet till havsbad och bastu. Fjärde besöket och vi kommer återvända.
Anna G
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 28 dec 2022 19:11
Hej Anna !! Tack så jätte mycket för att du tog dig tid att lämna omdöme. Och hjärtlig tack för det fina orden. När ni har det bra då är vi som gladast, varmt välkommen tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira-Spa Chef med Spa Horisont teamet.
26 dec 2022
Underbar massage. Glad och vänlig personal. Hjälpsamma
Kristina O
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 28 dec 2022 11:11
Hej Kristina Tack så jätte mycket för att du tog dig tid att lämna omdöme, helt underbart att höra, vi tackar ödmjukast för det fina orden om oss . Hoppas vi ses snart igen. Med vänliga hälsningar Mira - Spa chef med Spa Horisont teamet
26 dec 2022
Mycet bra. Men havs saunan på bryggan va en besvikelse. Kald o gammal. Sk man hoppa i havet vinterstid o inte bli sjuk får saunan vara varm!
Gry I
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 26 dec 2022 19:17
Hej Gry! Tack att du tog dig tid att lämna omdöme Vi är tacksamma för all feedback. Så härligt att ni fick en bra upplevelse! Då är vi som gladast. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet
25 dec 2022
Jättebra besök på juldagen. Kommer snart hem
Ragnhild S
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 26 dec 2022 18:57
Hej Ragnhild! Tack så jätte mycket för att du tog Dig tid att lämna omdöme, underbart att höra, vi tackar ödmjukast för det fina orden om oss. Hoppas vi ses snart igen. Med vänliga hälsningar Mira - Spa chef med Spa Horisont teamet.
24 dec 2022
Jätte bra. Trevliga anstelda
Verifierad kund
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 26 dec 2022 19:01
Hej kära gäst ! Stort tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. Jag är oerhört stolt över mina medarbetare på SPA, och kommer att vidarebefordra dina härliga värdefulla ord till personalen !! Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
23 dec 2022
Ett mycket fint SPA med härliga upplevelser och bra variation. Bra massage - varm oljemassage. Jag kan varmt rekommendera ett besök.
Helena Å
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 26 dec 2022 18:56
Hej Helena !! Tack så jätte mycket för att du tog dig tid att lämna omdöme. Helt underbart att höra att ni fått upplevelsen som ni önskad!! Vi tackar ödmjukast för det fina orden om oss, och hoppas vi ses snart igen. Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet
21 dec 2022
Jättebra massage
Agneta S
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 22 dec 2022 10:24
Hej Agneta!! Tusen tack för att du tog dig tid att lämna omdöme, det betyder så mycket för oss att Ni fick en bra upplevelse. Vi hälsar din feedback till terapeuten. Hoppas vi får förmånen att få tillbaka Er som gäster hos oss. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
8 dec 2022
Kanonfint, tumme upp :) /Christian
Verifierad kund
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 11 dec 2022 12:08
Hej Christian !! Tusen tack för att Du tog dig tid att lämna omdöme. Vi hoppas vi får förmånen att få tillbaka Er som gäster hos oss. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
1 dec 2022
Jättefint spa som vi varit på många gånger och hjälpsam personal
Terese B
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 2 dec 2022 11:16
Hej Terese ! Tack så jätte mycket för att du tog dig tid att lämna omdöme, helt underbart att höra, vi tackar ödmjukast för det fina orden om oss. Hoppas vi ses snart igen. Med vänliga hälsningar Mira - Spa chef med Spa Horisont teamet
1 dec 2022
Mycke Finn ställe, värkligen till att avkopplande, och härlig massage , o god mat
Dragi Laura M
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 1 dec 2022 12:57
Hej Dragi Laura!! Tack så jätte mycket för att du tog dig tid att lämna omdöme. Helt underbart höra att ni fått upplevelsen som ni önskad!! Vi tackar ödmjukast för det fina orden om oss och behandlingen. Vi hoppas att vi ses snart igen. Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
27 nov 2022
Nydelig massasje og god motatt
Ingeborg K
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 28 nov 2022 14:18
Hej Ingeborg !! Tusen tack för att du tog dig tid att lämna omdöme, det betyder så mycket för oss att Ni fick en bra upplevelse. Vi hälsar din feedback till terapeuten. Hoppas vi får förmånen att få tillbaka Er som gäster hos oss. Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
25 nov 2022
behagelig, professionell, ren, avslappende
Marcin J
Svar från TanumStrand SPA Horisont: 25 nov 2022 15:58
Hej Marcin ! Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme, och tusen tack för din underbara feedback. Vi kommer att vidarebefordra dina härliga värdefulla ord till personalen !! Varmt välkomna tillbaka!! Med vänliga hälsningar Mira- Spa Chef med Spa Horisont teamet.
Massage Grebbestad > TanumStrand SPA Horisont
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter