Sundbyberg Massage

4.2
(21 omdömen)
Sundbyberg Massage nära centrum! Våra duktiga och erfarna massageterapeuter kan tillhandahålla den behandling du behöver, från djup terapeutisk massage till ett ögonblick av avkoppling. Prata med vår erfarna personal så att du kan träffas för att hitta vad som är rätt för dig. Vi erbjuder en komplett behandling som speciellt passar för dig. På Sundbyberg Massage erbjuder vi flera olika behandlingar för kropp och själ.

!!! Bokning och avbokningsregler !!!
Om ni har bokat en tid hos oss behöver ni kommer 15 min före behandlingstid. Annars förlorar ni er Bokningstid!
Avbokning ska ske via Telefon eller TimeCenter Bokningsystem senast 4 timmar före er Bokningstid!
Vänligen kom i god tid, TACK!

Boka tid

Omdömen

4.2
(21 omdömen)
2 dec 2022
Bra massage och hjälpsam personal
Janni T
2 dec 2022
Det var en duktig tjej som masserade mig och lyssnade på mig och mina kropps singnaler
Madeleine L
26 nov 2022
Jättedålig! Hon tog emot samtal under min massagetid, gick ut för att öppna dörren och svarade i telefon! Det här gav mig en mycket upplevelse och erfarenhet. Jag rekommenderar inte det här stället! Rummet där massagen utfördes var inte heller bra. Det var kallt och det var ingen massage säng utan en hård träplanka med tunn madrass på. Man fick betala innan sin massage vilket jag också tycker var märkligt. Dåligt bemötande då hon snabbt pekade på betalningen så fort man kom in. Massagen i sig var inte heller behaglig! Kändes inte alls proffsigt!
Verifierad kund
18 nov 2022
god bemöttande och professionella personal. mycket nöjd.
Amel N
12 nov 2022
Otroligt skön massage. Trevlig Personal. Kan starkt rekommendera. Hittade alla punkter där jag hade smärtor och jobbade verkligen för att göra det bättre för mig. Är så nöjd och vill verkligen komma tillbaka. Skön madrass att ligga på och mysig stämning med Thailands känsla och mysig musik.
Angelica W
9 nov 2022
Väldigt trevlig och duktig personal. Mysig atmosfär också!
Elinor S
7 nov 2022
Super.
Verifierad kund
6 nov 2022
Jätteduktiga massörer, proffsigt bemötande! Lugn och harmonisk stämning. Lugn och bra massage som helt klart lättade trycket på mitt problemområde (ishias). Otroligt trevlig personal. Kommer absolut besöka detta ställe igen!
Joél M
18 okt 2022
Mycket bra behandling.
Eeeva T
Massage Sundbyberg > Sundbyberg Massage
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter