Studio NYVALL

Vår önskan är att studio NYVALL skall kännas som en varm omfamning för dig som vill landa på en trygg plats där både kropp och själ får massor av kärlek och omsorg.

Vi erbjuder varje vecka många fina yogaklasser med kompetenta och inkännande yogalärare, som alltid möter dig exakt där du är. Yogan passar för alla oavsett tidigare erfarenhet. Vårt fokus är det lugna och stillsamma. Som en fin och mjuk kontrast till den intensitet och stress som präglar vårt samhälle idag.

Förutom fina veckovisa yogaklasser erbjuds även event, kurser, utbildningar, föreläsningar, workhops, retreats, cirklar, inspirerande gäster och massa andra härligheter.

Du kan vara helt trygg i att allt och alla som på olika sätt är en del av studion har rena, vackra goda energier. Det är en trygg plats. Ett ljus i mörkret. En oas dit du är välkommen att vila i dig själv och njuta av att bara vara.

Boka tid

Om oss

Asa Nyvall

Åsa är grundare av studio NYVALL. Hon tar emot klienter för terapi, parterapi och coachning. Föreläser, håller i kurser, workshops, utbildningar och inspirationscirklar. Har yogakvällar där hon erbjuder yinyoga, restorative yoga, yoga nidra och meditation. Varje kväll med olika teman och unika fokusområden där positioner och musik anpassas för bästa tänkbara upplevelse.

Catharina Langert

Catharina håller en klass på studion - Hatha slow flow & Yin. "För mig är yoga livet. Jag har med mig yogan i alla delar av livet varje dag. Yogan hjälper mig att vara mer förankrad i hjärtat och möta livets upp- och nergångar på ett mer tillitsfullt sätt. Yogan får mig att lyssna inåt och skapar frihet i min kropp och själ. Yogan lär mig att leva min sanning"

Emma Rehnberg

Emma har två klasser på studion - Mjuk yoga flow och Vilsamt Yinflow. "Min yoga är en plats för dig som vill hitta djupare kontakt med din kropp, andetag och din inre stillhet. Där jag tycker att det viktigaste är att möta individen, se helheten och förstå att allting hänger ihop. Kropp, sinne, emotioner och andetag är tillsammans ett vackert system som jobbar som en enhet. En möjlghet att bli mer hel och att få landa i sin fulla personliga kraft"

Malena Billeqvist

Malena håller en yinyogakurs med akupunkturbehandling. "Inom yogan vill jag dela med mig av min erfarenhet och sprida kunskap inom kinesisk medicin. Låta kroppen få slappna av och ge dig enkla redskap för att kunna skapa en bättre vardag"

Maria Essung

Maria har tre klasser på studion - Mjuk Hatha & Yin, Skön andning & Yoga Nidra samt Morgonyoga. "Jag älskar vad yoga och meditation gör med mig. Hur den får mig att må både fysiskt och mentalt. Den får mig att se på mig själv och omvärlden med vänliga, nyfikna och öppna ögon"
Asa Nyvall
Catharina Langert
Emma Rehnberg
Malena Billeqvist
Maria Essung
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter