Studio Levels

5.0
(20 omdömen)
Välkommen till nyrenoverade Studio Levels, en unik och exklusiv fitness- och balettstudio belägen i hjärtat av Kungsholmen. Här kan du träna bland annat barre, pilates och klassisk balett.

Studio Levels professionella instruktörer vägleder dig gärna till att hitta just din träningsform där du kan uppnå önskat resultat. Du blir guidad genom din träning på ett säkert, roligt och inspirerande sätt. Detta för att ge den bästa möjliga upplevelsen och ett brännande resultat från din träning.

Öka din styrka, flexibilitet, kroppskontroll, hållning, balans och kondition tillsammans med Levels på något av våra pass!

Boka tid

Omdömen

5.0
(20 omdömen)
15 feb 2023
De va fantastiska!!!
Filippos S
11 feb 2023
Fantastiskt bemötande av varm och professionell personal. Fantastiskt yogapass med inspirerande och imponerande instruktör. Kommer garanterat att komma tillbaka fler gånger.
Verifierad kund
2 feb 2023
Alltid superbra och roliga pass med bra stöd och hjälp från instruktörerna som anpassar träningen till varje individ. Kan starkt rekommenderas!
Corinne T
28 jan 2023
Jag gillade verkligen träningen! Detta är den bästa studion i Stockholm!
Verifierad kund
28 jan 2023
Always love their class, good work out and great teachers.
Susanne S
25 jan 2023
Bästa stället om man vill ha professionell träning! Otroligt fin nyrenoverad lokal. Alla tränarna har gedigna bakgrunder som dansare. Kan verkligen rekommendera detta ställe!! Trevlig stämning och man får kaffe eller te efter träningen!
Amelie L
24 jan 2023
Jätte bra klasser med fantastiska instruktörer!
Maja R
23 jan 2023
Mysig studio med lyxkänsla. Fantastiska instruktörer.
Liv N
22 jan 2023
Nikita och personalen är fantastiska! De är kompetenta och utformar en grym träning, oavsett om det är PT eller gruppklass. Dessutom är de så trevliga och serviceminded, känner mig alltid omhändertagen, peppad och glad efter att ha tränat hos Nikita.
Jessica L
21 jan 2023
Profesionell, personlig och peppande tränare. Har mest gått på Nikitas pilates-pass och har alltid känslan av att vilja komma tillbaka asap. Fin och fräsch lokal, känns lyxigt. Bästa träningsstället jag testat hittills.
Dominika D
Sjukgymnast Stockholm > Studio Levels
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter