Stockholm Tatuering

Stockholm Tatuering ligger på Kungsholmen, precis vid rådhusets T-baneuppgång. Tatueringsstudion ägs och drivs av Daniel Boije, en tatuerare med 30 års erfarenhet och ett mästarbrev utfärdat av Sveriges Hantverksråd.

Tanken bakom studion är att erbjuda en lugn och trivsam miljö, både för tatuerare och klienter. Jag som jobbar här utför tatueringar i alla stilar och håller hårt på hygien, 18 års gräns och giltig legitimation vid tatueringstillfället.

Jag reserverar mig även rätten att tacka nej till att tatuera någon som är påverkad av alkohol eller droger, det samma gäller även för tatueringar på händer och i ansiktet.

Stockholm Tatuering erbjuder kort, swish och kontant betalning. En handpenning på 500 skr tas på plats i studion vid bokningstillfället.

Välkommen till din tatuerare i Stockholm.

Boka tid

Om oss

Daniel Boije

Hallå där!

Min karriär som tatuerare började 1991, då kände jag till ett tiotal öppet verksamma utövare i Sverige, alla ville ha en mobil som var lika stor som tegelsten fast det kostade 25 spänn i minuten att ringa till dem. Ett par år senare skulle alla ha en hotmail adress och hänga på myspace. Ungefär vid den här tidpunkten kastade jag mig ut från lilla Sverige och in i Europas armar, Internet var nytt och möjligheterna oändliga. Under mitt år i USA hörde jag rykten om att de spelade in Miami Ink (vi skrattade då för ingen trodde på det) och sen kom det en massa andra tattoo såpor. Plötsligt så var vi ett par tusen utövare i det lilla landet lagom och här är vi nu idag, mitt bland alla instagram profiler och influencers. Folk tatuerar sig hemma i någons soffa och kändisar och företag hör av sig för att hyra in en tatuerare till något jippo, allt för att få dem eller deras produkt att framstå som hipp eller cool. Vet inte om jag är så förtjust i allt det där, personligen fick jag lära mig tidigt att arbetsmoral, kompetens och integritet står högt över berömelse och rikedom.

Jag vill med andra ord hellre känna att jag har gjort ett bra jobb när jag går och lägger mig på kvällen, än att ha sålt själen för pärlor av plast.

Utbildning

  • Gesällbrev för tatueraryrket utfärdat av Sveriges Hantverksråd
  • Mästarbrev för tatueraryrket utfärdat av Sveriges Hantverksråd
Daniel Boije
Övrigt på hälsa Stockholm > Stockholm Tatuering
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter