Soultime Familjebehandling

4.9
15 omdömen
Vi välkomnar alla olika familjer!
Vi är legitimerade psykoterapeuter med lång erfarenhet av arbete med fokus på relationerna i familjen. Känner ni att ni fastnat i negativa cirklar där ni upprepar samma mönster, har svårt att bryta och inte når fram till varandra, klarar ni inte av att kommunicera eller tappar ni bort varandra i vardagens livspussel?
Är ni på väg mot en separation men önskar hitta tillbaka eller vill få stöd i separationen, känner ni oro för hur barnen påverkas av era konflikter eller kämpar ni med konflikter och bråk med barnen? Välkomna så kan vi utforska tillsammans!
Vårt mål är att möta er med respekt och förståelse. Vårt arbete grundar sig på övertygelsen att vi alla bär med oss beteendemönster och livsstrategier sompåverkar samspelet mellan alla i familjen (anknytningsteori). Genom att kartlägga negativa mönster som kan uppstå vill vi öka förståelsen för bakomliggande orsakerna/ svårigheter som kan finnas i en relation och ge verktyg att bryta mönster.

Boka tid

Om oss

Inger Kvissberg

Jag är leg. psykoterapeut med inriktning på barn och familj. Utbildad lärare och handledare i psykoterapi.

Jag har lång erfarenhet av psykosocialt- och psykoterapeutiskt arbete med familjer och enskilda inom såväl institutionsvård som öppenvård. Jag arbetar nu heltid i privat regi men har jobbat 10 år som familjeterapeut på halvtid inom Beroendecentrum i Stockholms Läns landsting.
Från Barnbyn Skå har jag även många års erfarenhet av behandlingsarbete och även arbetsledning med behandlingsansvar, personalansvar.
I mitt möte med barn och föräldrar sätter jag stor vikt vid att möta dem utifrån deras individuella behov och livssituation.
Jag vill att min verksamhet ska kännetecknas av samarbete, trygghet, förutsägbarhet och kontinuitet i planering, genomförande och uppföljning. Det är min övertygelse är att detta är grundförutsättningar för ett gott behandlingsresultat.

Utbildning

  • Leg psykoterpeut 2008
  • Handledare psykoterapi 2016
  • Diplomerad Martemeoterapeut 2005
  • Vidarutbildning i KBT
  • Vidareutbildning i EFT (Emotionell fokuserad parterapi)

Johansson Ingela

Jag heter Ingela Johansson och är legitimerad psykoterapeut och handledare. Jag har mångårig erfarenhet från samtal och behandling med individer, par och familjer bland annat genom mitt tidigare arbete inom barn- och ungdomspsykiatri och familjerådgivning. Jag arbetar nu med vuxna, barn och ungdomar på vår mottagning på Södermalm i Stockholm.

Utbildning

  • Leg psykoterapeut 2008
  • Certifierad theraplayterapeut 2013
  • Handledare psykoterapi 2016
  • Vidareutbildning i EFT (Emotionell fokuserad parterapi)

Pernilla Avre Lams

Leg psykoterapeut
Erfarenhet av psykosocial problematik och psykoterapi med vuxna, individuellt och i par .
Erfarenhet och kunskap om adoption. Både ur barn- och föräldraperspektiv. Anhörigperspektiv.
Mångårigt arbete med svårigheter såsom oro, ångest, nedstämdhet, stress/utmattning samt arbetsrelaterade frågeställningar. Personalstöd och chefsstöd.
Utifrån inriktning PDT, AFT, IPT, MBT, KBT och ACT, samt grupp- och organisationsperspektiv.
Inger Kvissberg
Johansson Ingela
Pernilla Avre Lams

Omdömen

4.9
15 omdömen
13 sep 2019
Ingela Johansson är en oerhört kompetent och bra terapeut!
Verifierad kund
7 sep 2019
Vi har fått ett helt fantastiskt bemötande och hjälp att bli ett sammansvetsats team. Tack!
Verifierad kund
Terapi Stockholm > Soultime Familjebehandling
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter