Soultime Familjebehandling

4.9
56 omdömen
Vi välkomnar alla olika familjer!
Vi är legitimerade psykoterapeuter med lång erfarenhet av arbete med fokus på relationerna i familjen. Känner ni att ni fastnat i negativa cirklar där ni upprepar samma mönster, har svårt att bryta och inte når fram till varandra, klarar ni inte av att kommunicera eller tappar ni bort varandra i vardagens livspussel?
Är ni på väg mot en separation men önskar hitta tillbaka eller vill få stöd i separationen, känner ni oro för hur barnen påverkas av era konflikter eller kämpar ni med konflikter och bråk med barnen? Välkomna så kan vi utforska tillsammans!
Vårt mål är att möta er med respekt och förståelse. Vårt arbete grundar sig på övertygelsen att vi alla bär med oss beteendemönster och livsstrategier sompåverkar samspelet mellan alla i familjen (anknytningsteori). Genom att kartlägga negativa mönster som kan uppstå vill vi öka förståelsen för bakomliggande orsakerna/ svårigheter som kan finnas i en relation och ge verktyg att bryta mönster.

Boka tid

Om oss

Inger Kvissberg

Jag är leg. psykoterapeut med inriktning på barn och familj. Utbildad lärare och handledare i psykoterapi.

Jag har lång erfarenhet av psykosocialt- och psykoterapeutiskt arbete med familjer och enskilda inom såväl institutionsvård som öppenvård. Jag arbetar nu heltid i privat regi men har jobbat 10 år som familjeterapeut på halvtid inom Beroendecentrum i Stockholms Läns landsting.
Från Barnbyn Skå har jag även många års erfarenhet av behandlingsarbete och även arbetsledning med behandlingsansvar, personalansvar.
I mitt möte med barn och föräldrar sätter jag stor vikt vid att möta dem utifrån deras individuella behov och livssituation.
Jag vill att min verksamhet ska kännetecknas av samarbete, trygghet, förutsägbarhet och kontinuitet i planering, genomförande och uppföljning. Det är min övertygelse är att detta är grundförutsättningar för ett gott behandlingsresultat.

Utbildning

  • Leg psykoterpeut 2008
  • Handledare psykoterapi 2016
  • Diplomerad Martemeoterapeut 2005
  • Vidarutbildning i KBT
  • Vidareutbildning i EFT (Emotionell fokuserad parterapi)
Inger Kvissberg

Omdömen

4.9
56 omdömen
17 jun 2020
Klok och balanserad terapeut som lyckas hålla en neutral position i parterapi-samtal. Arbetar verkligen för att parterna ska kunna se bakgrunden till sina egna och motpartens beteendemönster och förstå varför hur våra erfarenheter gör att vi tenderar att tolka världen och vår livspartner på ett visst sätt. Sammantaget ger detta en ökad empati och förståelse för varandra och det känns som en bra grogrund för en bättre relation; att med kärlek och empati kunna odla nya, sundare beteendemönster och alternativa tolkningar till den andres beteenden.
Verifierad kund
18 maj 2020
Givande guidade parterapeutiska möten. Inger är skarp och bejakande, önskar att fler tillfällen va möjligt.
Adriana E
21 apr 2020
Givande, och proffsigt!
Stefan E
21 mar 2020
Jättebra! Gick hem med väldigt många insikter!
Verifierad kund
17 mar 2020
Inger is sharp to pick up underlying details and a thoughtful, active listener. The workspace is inviting and comfortable, and she dealt with my Swenglish very well during our first meeting.
Verifierad kund
9 mar 2020
Precis som rådgivning ska fungera. Liten funderare, ögonöppnare och utan skuldbeläggning. Vill ni hitta roten till varför problem finns så är detta troligen en av dom bästa ställena som finns för att komma dit.
Johan K
28 feb 2020
Alltigenom bra
Verifierad kund
3 feb 2020
Bra, enkelt, relevant. Ett första möte som kändes bra!
Verifierad kund
8 jan 2020
Första mötet var bra, och det gav faktiskt mer än jag hade förväntat mig.
Vicky A
29 nov 2019
Skicklig familjeterapeut som hjälper oss att lösa knutar.
Verifierad kund
18 okt 2019
Bra samtal, diskussion kring uppväxt och familjeförhållande bidrog till bättre förståelse för varför sake förmodligen är som dom är.
Fredrik W
9 okt 2019
Allt var bra.
Kia K
2 okt 2019
Väldigt bra!
Martin A
13 sep 2019
Ingela Johansson är en oerhört kompetent och bra terapeut!
Verifierad kund
7 sep 2019
Vi har fått ett helt fantastiskt bemötande och hjälp att bli ett sammansvetsats team. Tack!
Verifierad kund
Terapi Stockholm > Soultime Familjebehandling
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter