Soulscape

5.0
(28 omdömen)
Karin Jonsson grundade Soulscape 2018 med en dröm om att få fortsätta dela sin visdom med en större del av världen och lära fler själar att hitta sin sanning, inre ljus och andliga gåvor.

Sedan barn har Karin varit medial och haft kontakt med andevärlden, idag jobbar hon som medial livscoach, healer och medium.

Karin hjälper dig hitta djupet inom dig och frigör de blockeringar, tunga energier som ligger i vägen för att skapa harmoni och balans i kropp, knopp och själ.

Boka tid

  • ATC

   I detta coachningsprogram går vi in i roten av dina programmeringar, blockeringar, ditt kall, dina drömmar och så mycket mer.

   Detta är ett långsiktigt samarbete och program för maximal personlig utveckling.


   OBS !!
   För att få boka denna tjänst behöver du ha haft ett konsultationssamtal innan.

   För mer info om priser kontakta Karin.
  • SoulGenesis

   1 800 kr
   Redo att ge dig ut på en transformerande resa av själ, kropp och sinne?

   Jag kommer vägleda dig i att återuppbygga dina paradigmer, omprogrammera dina övertygelser och läka från trauman, tidigare erfarenheter, energier och entiteter som kanske håller dig tillbaka.

   SoulGenesis, tror på kraften i holistisk healing, som adresserar inte bara symptomen utan också de underliggande orsakerna till eventuella obalanser inom ditt väsen. Genom en kombination av healing och moderna tekniker skapar vi en trygg och närande plats för dig att utforska och frigöra det som inte längre tjänar dig, vilket möjliggör djup tillväxt och utveckling.

   Allt är skräddarsytt efter dina unika behov, inklusive energihealing, mindfulness-övningar, somatisk upplevelse, guidad visualisering och mer.

   Genom att integrera dessa metoder hjälper jag dig att skifta från negativitet till positivitet och leder dig mot ett liv fyllt av överflöd, glädje och syfte.

   Jag stöttar dig varje steg på vägen, ger vägledning, uppmuntran och styrka när du återförenar dig med din sanna essens och återtar din gudomliga helhet.

   Tillsammans skapar vi en resa av självupptäckt och transformation, väcker själens ljus och vårdar den heliga kopplingen mellan sinne, kropp och själ.

   Det är dags att ge sig ut på livets resa med SoulGenesis.

   Är du redo att vakna, återfödas och omfamna ett liv fyllt av obegränsad potential och överflöd?
  • REBIRTH 1:1

  • Konsultationssamtal ATC

   Under samtalet kommer jag att känna in energikroppen, din livssituation samt berätta för dig hur jag jobbar. Under samtalet är det också ytterst viktigt att du berättar vart du står just nu, önskemål samt vart du gärna ser att du vill komma framåt.

   Detta program riktar sig till dig som är trött på att förneka ditt autentiska jag.
   Den som är redo fullt ut att faktiskt hitta sanningen inom sig själv, våga stå upp för dig själv och tala din sanning. Är du trött på att vara dränerad på energi? Har svårt att hitta vägen ur depression, matrix eller ett jobb du inte trivs med? Dags för en förändring!

Om oss

Karin Jonsson

I dag jobbar hon varje dag med att vägleda själar att följa sin inre sanning och landa i den kraftfullaste delen av en själv.
Med hjälp av sin egna själskraft, andevärlden, hennes inre visdom och mediala gåvor vägleder hon och hjälper dig att hitta den delen du saknar. Karin grundade Soulscape för de själarna som saknar den delen hon behövde, verktygen att hitta din sanning och vägledning i hur du vågar leva ditt fulla potential.

Utbildning

 • Lic. Personlig Tränare
 • Mentaltränare
 • Medium
 • Energi healer
 • Coach
Karin Jonsson

Omdömen

5.0
(28 omdömen)
1 feb 2024
Fint samtal med nycklar som föll på plats för att stärkt gå vidare min egen väg
Sara M
23 jan 2024
Karin är helt fantastisk! Jag är alltid blown away efter våra sessions. Till dig som läser Karins recensioner för att du funderar på att boka tid hos henne - du kan sluta fundera nu, boka! Du kommer inte ångra dig!
Sofia P
13 nov 2023
Trevlig,kunnig och uppmuntrande sätt:)
Anna E
20 okt 2023
Karin är rak tydlig & enkel. Hon förstår snabbt & hjälper till exakt där det behövs!
Verifierad kund
25 jan 2023
Karin kan sin grej och varje gång känner jag mer och mer frihet inom mig själv, wow!
Felix S
10 jan 2023
Jag kan varmt rekommendera Karin! Min magkänsla ledde mig till henne och de är jag så otroligt glad för. Hon har hjälp mig så otroligt mycket. Den bästa investeringen jag gett mig själv. Och stort tack till dig Karin! Det du gör är så otroligt stort och viktigt.
Vanessa M
23 nov 2022
Karin är helt fantastisk, jag är så tacksam att hon kommit in i mitt liv. Jag känner alltid en trygghet, och vilket arbete hon utför, den guidningen, verktyg och healing hon ger. Jag är så otroligt tacksam för allt. Rekomenderar varmt. & håller helt med om att alla behöver en Karin i sitt liv. Så mycket kärlek. Tack.
Jenny A
19 nov 2022
Jag har kämpat i flera år med mitt liv, vem jag är och vad jag gör här. Sen träffade jag Karin och hon förändrade allt, hon är livets bästa vän! Jag är så enormt tacksam för all hjälp och verktyg hon gett mig! Det finns inte ord som kan förklara nog hur hon hjälper en men alla behöver en Karin!
Ann-Sofie A
11 nov 2022
Fantastiskt och skrämmande men helt befriande, jag är helt mållös. Så tacksam
Helena A
10 nov 2022
Att gå till Karin är det bästa jag har gjort! Jag kommer närmare mitt sanna jag för varje dag och får alltid så mycket insikter. Alla energier som hon plockar bort från mig vid varje tillfälle är helt magiskt! Lämnar alltid våra sessioner med ett lugn, massor av insikter och förståelse - magi :) Fantastisk coach, rekommenderar verkligen!
Jeanette K
9 nov 2022
Mycket bra coachning och energivägledning.
Paulina A
Svar från Soulscape: 10 nov 2022 22:20
Tack snälla fina Paulina! Du är fantastisk.
8 nov 2022
Fantastisk som alltid! Rekommenderar verkligen Karin!
Helle B
Svar från Soulscape: 10 nov 2022 22:20
Tack fina du! Det värmer otroligt i hjärtat.
7 nov 2022
Grym Coach! Känner mig alltid fulladdad efter ett möte med Karin!
Verifierad kund
Svar från Soulscape: 10 nov 2022 22:19
Så fantastiskt, tack snälla för det. Du är underbar!
Övrigt på hälsa Sundbyberg > Soulscape
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter