Snippsauna

5.0
25 omdömen
Snippsauna. Yonisteaming. Vaginal Ånga. Örter. Hukbad. Sittbad
Gammal metod i moderna tider
Säker handledning inom Snippsauna. Tillsammans med dig så skapar vi en plan för dig och din Vaginas ekosystem. Tillvägagångsätt. Örter. Temperatur.
Vid konsultation får du lära dig hur du ska ånga, hur ofta, vilka örter som passar dig, hur du tillreder örterna och du får även veta historia och hur ånga har använts och använts nu utav av kvinnor världen över. Vi samtalar om om dig och din menscykel och detta är för att jag ska kunna ge dig de bästa råden så att du kan få ut så mycket av ångningen som du bara kan. Efter vårt första samtal så arbetar vi tillsammans i 3 mån. Samtalen sker via Zoom eller på fredagar så finns möjlighet att boka tid på Ahimsa Yoga Studio.
Du kan även boka tid för drop in Snippsauna, större grupper, kvinnocirklar och ceremonier.
Välkommna

Boka tid

 • Online/Zoom

  • Konsultation (online)

   1 100 kr
   Passar dig som har släpande, återkommande problem. Infektioner, kramper, PMS, riklig blödning etc.
   Det passar dig som vet att du har återkommande problem som du ej blir av med, återkommande infektioner, cystor, polyper, infertilitet, efter förlossning, pms. Vi analyserar menscykel, gör upp en plan för dig samt så följer jag upp dig i minst tre månader för att ev uppdatera/ändra plan/örter. Priset är för tre månader.
  • uppföljning (tidigare kund)

   380 kr
   En uppföljningsamtal sker enbart om tidigare kunder behöver ytterligare guidning om något skett, ev graviditet, abort, missfall, operation, sjukdom, trauma etc.
 • På Ahimsa Yoga Studio

  • Konsultation På Ahimsa Yoga

   1 250 kr
   OBS KAN ENDAST BOKAS FREDAG och TORSDAG!!!
   Passar dig som har släpande, återkommande problem. Infektioner, kramper, PMS, riklig blödning etc.
   Det passar dig som vet att du har återkommande problem som du ej blir av med, återkommande infektioner, cystor, polyper, infertilitet, efter förlossning, pms. Vi analyserar menscykel, gör upp en plan för dig samt så följer jag upp dig i minst tre månader genom att du följer planen och ångar hemma, under tiden kanske vi ev uppdaterar/ändrar plan/örter.
   Jag kan ej garantera att bara för att vi ses fysiskt så kan du ånga första gången vi ses. OBS KAN ENDAST BOKAS FREDAG och TORSDAG!!!
  • Drop in/Prova På

   750 kr
   OBS KAN ENDAST BOKAS FREDAG och TORSDAG!!!
   Jag erbjuder möjlighet att testa Snippsauna med mig. Det är ingen konsultation utan det passar dig som vill testa för att du är nyfiken och vill veta hur det känns. Det passar även dig som vill ånga med mig istället för hemma. Om du kommer till mig och ångar regelbundet så justeras priset till 400 kr per gång vid köp av klippkort.
   Du kan inte boka tid då du har mens, om du är mitt i brännande infektionsutbrott, om du är gravid och vill du bli gravid så boka tid mellan mens och ägglossning. Jag kan ta emot fyra stycken samtidigt för kompis drop in. OBS KAN ENDAST BOKAS FREDAG och TORSDAG!!!
 • Större Grupper

  • Kvinnocirkel, Homeparty, Födelsedag, Festival

   Om ni vill att jag ska komma till er och ånga tillsammans med några vänner, då tar jag med mig allt, stolar, kastruller och örter, då ingår ej personlig rådgivning men ni får testa hur det känns att ånga. Jag informerar om säker snippsauna i hemmiljö och håller en säker prova på.
   För 6-10 personer 400 kr p/p , 3-5 personer 550 kr.p/p 1-2 personer 1100 p/p
   Det brukar vara väldigt uppskattat.
   Maila mig först innan ni bokar detta. Behöver ni hjälp med lokal så kan jag ev hjälpa till. Är ni fler personer än 10 så maila mig så löser vi allt.
  • Infokväll, seminarium, workshop

   Om ni vill ha en infokväll, ett seminarium eller workshop med fokus på underlivshälsa, ånga, örter, ceremoni men utan prova på ångning.
   Priset beror på hur många ni är och maila mig innan så diskuterar vi det.

Om oss

Rebecca Tiger

Jag mötte Yonisteam för fem år sedan i Frankrike. Efter att jag fött mitt första barn så fick jag en infektion i en utav mina äggledare och den blev ärrad vid operation. Då det även visade sig att jag bara haft en fungerande äggledare och nu med den andra ärrad. Helt plötsligt blev jag någon som inte kunde bli gravid och den ena läkaren efter den andra rekommenderade mig att inte vänta längre utan bara göra IVF. Jag var inte alls redo just då att försöka bli gravid men eftersom mina chanser att bli gravid hade gått ner till 10% så såg jag inget annat val än att försöka, först utan IVF. Det gick inte, inte på två år.

Det var då den franska kvinna beskrev hur Yonisteam hjälpt henne att bli gravid. Jag blev som jag brukar när jag gillar något, helt jävla besatt och googlade allt jag kunde. Jag gjorde min första ångning hemma själv i en ful tupperware låda och insåg att den var alldeles för låg för att kunna behålla värmen, fel positioner, fel mängd örter, fel örter för mig, för varmt, för långt etc. Efter olika försök så hittade jag fram till hur jag ska göra och har sedan dess varit helt fast i denna metod. Efter 6 månaders ångning så blev jag gravid, jag kan inte svära att det var ångningen, dvs det heta vattnet och örterna som gjorde mig gravid men det jag vet att det gjorde, var att jag återfick kontrollen över min egen kropp, min egen kraft, jag fick kontakt med den på ett sätt jag aldrig tidigare haft att jag kunde få kraft att stå upp för mig själv, älska mig själv och börja skicka in läkande krafter in till mig själv, mitt underliv och min wombspace. Jag lyssnade inte längre blint på andra människors råd utan till min egen röst. Den sjöng en helt annan melodi som jag förnekat i många långa år. Det var så mycket läkning i att få tillbaka den sången, jag känner den.
Nu vill jag guida fler kvinnor till att återknyta och hitta balansen med hjälp av ångan.

Utbildning

 • Vaginal Steam Faciliator -
 • Utbildad vid Institute of PeriHydra steam therapy 2018
 • Naturprästinna

Omdömen

5.0
25 omdömen
21 sep 2020
Helt magiskt, känner mig enormt trygg och litar till fullo på Rebecca
Mia D
17 sep 2020
Fantastiskt samtal och en otrolig kunnig är Rebecca!!! Så bra!!!!
Mona S
11 sep 2020
Det här var precis i rätt tid i mitt liv. God råd, bra förklaringar, ödmjuk och väldigt bra kunskap. Även energierna bortom gillar jag att du går att dela tillsammans. Mycket fint samtal. tack snälla Rebecca
Francis V
7 sep 2020
En genuin upplevelse. Jag kände mig väldigt väl omhändertagen och jag tror starkt på nyttan av att ånga.
Charlotte G
3 sep 2020
Rebecca är så himla härlig att samtala med. Jag känner mig trygg, sedd och hörd. Hon kommer med bra råd som är anpassade efter mig vilket jag verkligen uppskattar
Kajsa N
29 aug 2020
Gedigen kunskap, bra frågor och samtal. Till stor hjälp.
Maria K
27 aug 2020
Fantastiskt! Jag känner att jag verkligen blev lyssnad på och fick många bra tips. Och det var skönt att prata med någon som tänker på kroppen som en helhet som jag saknar i den vanliga vården.
Linnea S
27 aug 2020
Under min konsultation kände jag mig trygg och hållen av Rebecca. Det var lätt att prata om det jag har varit med om och det jag behöver hjälp med. Jag fick väldigt rak och tydlig information om hur jag skall arbeta med örterna och ångningen de närmaste månaderna och strax efter vårt samtal så fick jag min plan och all information via mail också. Superbra!
Emelie R
Övrigt på hälsa Bagarmossen > Snippsauna
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter