Ishuset.se

Boka tid

  • Slipning

   100 kr
   Vi är specialiserade på slipning av konståkningsskenor. Här bokar du din tid för slipning. Lämna dina skridskor på den avtalade tiden i vår verkstad på Gamlegårdsvägen 50, Malmö. Slipningen tar ca 15 min/par och du får ett SMS när de är klara att hämta. I vår verkstad tar vi endast emot kontant betalning.
  • Montering "Edea"

   300 kr
   Ishuset.se är auktoriserade återsäljare av Edea skridskor och monterar efter deras anvisningar. Vi monterar endast på Edeaskridskor.
   Lämna dina skridskor på den avtalade tiden i vår verkstad på Gamlegårdsvägen 50 i Malmö. Monteringen tar ca 1 timme och du får ett SMS när de är klara att hämta. I vår verkstad tar vi endast emot kontant betalning.

Om oss

Fredrik Larsen

Jag som monterar och slipar på Ishuset.se heter Fredrik Larsen. Jag har löpande kontakt med Edeafabriken i Italien och är instruerad i hur skenor skall monteras på Edeas skridskor. Förutom Ishuset.se driver jag som tredje generation Larsens modellverkstad AB. Larsens modellverkstad AB tillverkar prototyper och modeller för produktutvecklare och industridesigners på bl.a. Tetra Pak, Sony, Gambro, Novo Nordisk m.fl. Modellmakeri liksom skenmontering och slipning är ett hantverk som kräver fingertoppskänsla. Min känsla är nedärvd och praktiserad under hela mitt liv.
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter