Skönhetsbaren

Boka tid

 • Diatermi

  • Diatermi

   300 kr
   Diatermi är en metod som tar bort ytliga kärl i huden. Det vill säga att man bränner kärlen med en liten tunn engångsnål så att kärlet drar ihop sig. Det bildas sedan en skorpa som faller av efter några dagar och kärlet är borta/kraftigt reducerat.
 • Händer

  • Paraffinbad

   280 kr
   Det är en skön, djupt fuktgivande behandling, som ger synbara förbättringar redan efter första gången. Används bl. a för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torra och nariga händer och för att hindra smärtan vid artrit och reumatism. Paraffinbad öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenomströmningen, stärker bindvävnaden och drar ut slaggprodukter. Har även en otroligt avslappnande effekt.

   Kontraindikationer: hudirritationer, öppna sår, svamp, brännskador, värmekänslighet.

   Jag startar behandlingen med handbad som mjukar upp händer och nagelband,peelar och sedan får man ”doppa” ner händerna i ett uppvärmt paraffinbad, ca 55-60 grader, 5-6-ggr. Sen täcks händerna av plast och därefter stoppas de in i frottevantar. Under 10 minuter får värmen och paraffinbadet ”göra sitt jobb”, vilket är att mjukgöra huden samt påverka lederna och musklerna på djupet.
   Paraffinet dras av och behandlingen avslutas med en stunds massage med välgörande krämer och en manikyr.
  • Paraffinbad + Shellac

   590 kr
   Paraffinbad + permanent lackning

Om oss

Dagny Karlsson

Dagny är utbildad till nagelterapeut och fransstylist sedan 2009. Hon är även internatuinell lärare inom detta då hon gått lärarutbildning för Lash Perfect i London samt lärarutbildning för Artistic Nail Design i Amsterdam och London. Hon har rest i hela Sverige för att utbilda elever inom yrket och fortsätter med att bredda sina kundkaper geonom att gå vidareutbildningar på internationell nivå.
Hon brinner starkt för sitt yrke och erbjuder professionella utbildningar och behandlingar och tar dig gärna under sina vingar om även du vill tillhöra denna fantastiska bransch.

Utbildning

 • Nagelterapeut: CND, AND & NSI
 • Frans & Brynstylist: Lashia, Magic Eyes & Lash Perfect
 • Internationell lärare: Lash Perfect, AND

Isabella Larsson

Isabella är utbildad till Cidesco-diplomerad hudterapeut på den välkända Gilda skolan i Göteborg. För att hela tiden utvecklas inom yrket går hon kontinuerligt olika kurser för att få inspiration och följa utvecklingen inom skönhetsbranchen. Hon brinner starkt för sitt yrke och erbjuder professionella ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, massage, vaxning, färgning av fransar och bryn, make-up och mycket mer.
Boka tid
Dagny Karlsson
Isabella Larsson
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter