Sjunnens Spa

Boka tid

  • Floating

   400 kr
   Man floatar när man ligger och flyter i en ljud-och ljusisolerad saltvattentank som är ifylld med hudvarmt vatten och 30% magnesiumsulfat (Epsom-salt).

   Det är framförallt väldigt avslappnande och behagligt att flyta men dessutom erhåller behandlingen många andra positiva effekter som smärtlindring vid whiplash, fibromyalgi, reumatism mm.

   Man ligger i tanken ca 40 minuter.
  • Infraröd bastu

   150 kr
   I den infraröda bastun är det endast max 60 grader varmt, vilket gör att även de som tycker en traditionell bastu är obehaglig kan tycka det är skönt.

   Det långvågiga infraröda ljuset tränger ca 4,5 cm in i kroppen, och värmer inifrån, vilket ger en extra hög svettning.

   Infraröd bastu rensar ut gifter ur kroppen (ca 20% av svettet är olika gifter), lindrar hudbesvär och ger en fräschare hud, stärker immunförsvaret, samt är avstressande och avkopplande.
  • Klassisk massage

   från 400 kr
   * 90-min massage är en helkroppsmassage som innefattar även händer, fötter, huvud och mage om kunden så önskar. Total avslappning!

   * 60-min.massage är oftast en helkroppsmassage utan fot-,hand-, och huvudmassage.

   * Under 30 minuters massage väljer kunden själv ett område att få massage på. Vanligast är rygg-nacke-axlar-armar men möjligheterna är många och det är alltid ni som väljer!
  • Solarie

   50 kr
   Att sola med förstånd och måtta är nyttigt, och tillför kroppen viktiga vitaminer som bildas genom solens ultravioletta strålar. Överdrivet solande, eller att sola så man blir svedd, är direkt farligt vare sig det sker i solarie eller ute i solen. Sola med sunt förnuft!
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter