Sinclairs Borlänge

Boka tid

Om oss

Amanda Hansson

Amanda Hansson
Amanda började dansa vid 6 års ålder och har dansat Show, Disco, Street, Jazz, Balett och Modern. I disco har Amanda tävlat på elitnivå både nationellt och internationellt och 2013 tog hon tillsammans med gruppen Electric Brainfreeze VM-brons i grupp disco.
Amanda är platsansvarig för verksamheten i Leksand och undervisar i Barndans, Disco, Street , Dance Moves, Rising Star och är coach för tävlingsdansarna i Disco solo och grupp.

Utbildning

  • Estetiska programmet Dans
  • Dansarlinjen, Balettakademin
  • Danslärare Steg 1, Sveriges Dansorganisation
  • Sinclairs Academy Förberedande PDT Utbildning
  • HRL-utbildning 2017-05-16

Filippa Hopstadius

Jag har dansat hela mitt liv och älskar att lära andra att lyckas.
Jag har tävlat i Disco i 8 år och undervisat i 1,5 år, allra främst inom coaching för disco men även hiphop. Tävlar i högsta klass i disco i Sverige.

Jessica Kåla

Jessica äger och driver Sinclairs i Borlänge
Hon började dansa när Dala Dansstudio startade 1988. Sedan dess har hon dansat de olika pardanserna inom både latin, standard & caribean, disco, hiphop och även balett, jazz, fridans, step och flamenco. Under många av dessa år har hon tävlat i flera av dessa danser och är just nu aktiv i högsta klassen i Bugg. Senast på meritlistan är ett SM Guld i bugg i Maj-2018.
Jessica har alltid lagt mycket tid på att både dansa & undervisa. Idag är hon tränare i både Artistic Ballroom, Standard, Latin, Caribean, Bugg, barndans, Disco, hiphop, fox & Dance Moves 30+. Gick estetisk Dans på gymnasiet.
Utbildad hos Sveriges Dansorganisation, Danslärare Steg 1.
HLR & DHLR utbildad- 2015.
Sinclairs Academy Förberedande PDT Utbildning.
Sinclairs Academy Uppgradering Bröllopsdans.

Linnéa Andersson

Linnéa har undervisat i många år och undervisar just nu i disco, hiphop, latin och barndans. Linnéa har tävlat under många år och var en del av hiphopeliten i flera år.

Utbildning

  • Danslärare Steg 1, Sveriges Dansorganisation
  • Sinclairs Academy Förberedande PDT Utbildning
Amanda Hansson
Filippa Hopstadius
Jessica Kåla
Linnéa Andersson
Dans Borlänge > Sinclairs
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter