ShenDao Hälsocenter - Yoga

Ett hälsocenter med brett utbud och med rötterna i österländsk läkekonst. Vi erbjuder yoga, ayurvediska konsultationer och behandlingar, akupunktur, massage samt en hälsobutik. PRISER : Provmånad 299 kr (endast för nya deltagare). Gäller 30 dagar från köpet.
Månadskort 699 kr. Gäller 30 dagar från köpet.Terminskort jan-juni 3450 kr. Klippkort 10 ggr kostar 1499 kr och gäller ett år från köpet. Prova på en gång 100 kr (endast nya deltagare) Drop in 170 kr
Vill du boka behandlingar - gå till https://www.timecenter.se/shendao/

Boka tid

Om oss

Monika Ryberg

Monika hittade yogan 2003 på ett vanligt gym, men det var inte förrän 2012 som yogan fick en större betydelse i hennes liv och hon kände att det var dags att fördjupa sig. Hösten 2013 började Monika på Satyananda Yoga Sveriges 2-åriga yogalärarutbildning. Utbildningen omfattar traditionella yoga- och meditationstekniker, såsom de förts vidare av Swami Satyananda.
Yogan är ett utmärkt verktyg för något av de flesta av oss behöver idag: grundning och en möjlighet att möta oss själva.

Utbildning

  • Satyananda Yoga Sveriges 2-åriga yogalärarutbildning
  • Yin Yoga

Sara Nilsson

Jag brinner för reflektion och personlig utveckling. Jag har lett ledarskapsutbildningar för unga vuxna sedan 2009, och älskar att skapa utrymme för personer att utforska sig själva och lära om sig själva. Det jag upptäckte när jag började utöva yoga var att det fanns så många paralleller mellan ledarskap och yoga – och det är ju att båda skapar självkännedom och att den sortens lärande är väldigt individuell, vilket jag tycker är så spännande!

Utbildning

  • Hatha, Restoravtive och YinYoga

Yogev Avraham

Yogev som har jobbat med kinesisk medicin
(akupunktur, massage, qigong, healing) sedan 1997 och använder sin förmåga
att jobba med människors energisystem även i sina yogagrupper. De senaste
åren har Yogev fördjupat sig i yoga och ser en fantastisk möjlighet att
komma i fysisk och känslomässig balans genom att kombinera yogan med den
traditionella kinesiska medicineask

Utbildning

  • YinYoga
  • Restorative Yoga
  • HathaYoga 200 timmar
Monika Ryberg
Sara Nilsson
Yogev Avraham
Yoga Uppsala > ShenDao Hälsocenter - Yoga
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter