ShenDao Hälsocenter - Yoga

Ett hälsocenter med brett utbud och med rötterna i österländsk läkekonst. Vi erbjuder yoga, ayurvediska konsultationer och behandlingar, akupunktur, massage samt en hälsobutik.
KLIPPKORT på yoga köper du vid ditt första pass. Vill du ha faktura - mejla oss fakturaadress. Klippkortet gäller per termin.
PRISER 2018: 10-kort 1600 kr, 5-kort 900 kr, Drop in 200 kr/pass, Prova-på en gång 100 kr/pass. OBS! Krävs minst 3 deltagare för att passet ska bliv av. Du får sms om vi ställer in passet.

Vill du boka behandlingar - gå till https://www.timecenter.se/shendao/

Boka tid

Om oss

Kathleen Anderson

Kathleen började Yoga 2001 i USA för att läka en kronisk fysisk smärta. Så småningom upptäckte hon att hennes stressnivå, avkoppling och självmedvetenhet också blev bättre med yoga och meditation. Kathleens egen erfarenhet är att Yoga hjälper dig att möta dig själv och leder till harmoni i kropp, sinne och själ. Det är denna djupa inre harmoni och stillhet som Kathleen guidar dig till genom en yoga grundad i medvetenhet, nyfikenhet och glädje. Kathleen fördjupar sin yoga och pedagogiska kunskaper regelbundet med sina lärare i USA och Europa.
Hon är också utbildad i The Nia Technique, en holistisk dans och rörelseform, Nia Moving to Heal, och Nias Fem Utvecklingsstadier av Självläkning, ett integrerat rörelsesystem baserat på fem stadier av människokroppens utveckling: Embryo, Krälande, Krypande, Stående och Gående.

Utbildning

 • Restorative Yoga
 • Yin Yoga
 • Hatha Yoga 200 timmar
 • 3-åriga professionella utbildning i Clinical Somatics /Somatic Education, baserat på Hanna Somatics och Feldenkrais

Monika Ryberg

Monika hittade yogan 2003 på ett vanligt gym, men det var inte förrän 2012 som yogan fick en större betydelse i hennes liv och hon kände att det var dags att fördjupa sig. Hösten 2013 började Monika på Satyananda Yoga Sveriges 2-åriga yogalärarutbildning. Utbildningen omfattar traditionella yoga- och meditationstekniker, såsom de förts vidare av Swami Satyananda.
Yogan är ett utmärkt verktyg för något av de flesta av oss behöver idag: grundning och en möjlighet att möta oss själva.

Utbildning

 • Satyananda Yoga Sveriges 2-åriga yogalärarutbildning
 • Yin Yoga

Roland Nahringbauer

Roland använder gärna kundaliniyogans kunskap om mantra, ljud och musik i klasserna. Han strävar efter att förmedla yogans djupa visdom på ett lättillgängligt och lättförståeligt sätt till både barn och vuxna. Roland ökar kontinuerligt sina kunskaper genom egna studier och praktik.

Utbildning

 • Internationellt Diplomerad Kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan, efter en 2-årig yogalärarutbildning på nivå 1, 2004-2006, vid IMY (Institutet för Medicinsk Yoga) i Stockholm
 • Barnyogalärarutbildningen

Sara Nilsson

Jag brinner för reflektion och personlig utveckling. Jag har lett ledarskapsutbildningar för unga vuxna sedan 2009, och älskar att skapa utrymme för personer att utforska sig själva och lära om sig själva. Det jag upptäckte när jag började utöva yoga var att det fanns så många paralleller mellan ledarskap och yoga – och det är ju att båda skapar självkännedom och att den sortens lärande är väldigt individuell, vilket jag tycker är så spännande!

Utbildning

 • Hatha, Restoravtive och YinYoga

Yogev Avraham

Yogev som har jobbat med kinesisk medicin
(akupunktur, massage, qigong, healing) sedan 1997 och använder sin förmåga
att jobba med människors energisystem även i sina yogagrupper. De senaste
åren har Yogev fördjupat sig i yoga och ser en fantastisk möjlighet att
komma i fysisk och känslomässig balans genom att kombinera yogan med den
traditionella kinesiska medicineask

Utbildning

 • YinYoga
 • Restorative Yoga
 • HathaYoga 200 timmar
Kathleen Anderson
Monika Ryberg
Roland Nahringbauer
Sara Nilsson
Yogev Avraham
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter