ShenDao Akupunktur & Ayurveda Delsbo/Tingshuset

4.7
(215 omdömen)
Ayurveda och klassisk akupunktur tidlös, hållbar, holistisk, individanpassad, naturlig och miljövänlig läkekonst som baseras på välbeprövade flertusenåriga metoder. Individuell avläsning av din kropp och ditt energisystem, via pulsläsning och tungdiagnostik. En kropp säger mer än1000 ord! Individuellt anpassad och effektiv akupunktur - oftast räcker 1-6 behandlingar med några få nålar för varaktigt resultat Vi finns i centrala Delsbo.

Boka tid

  • Akupunktur - första besök ca 60 min

   600 kr
   Första besöket består av ett samtal kring de besvär du vill ha hjälp med samt livsstil och kost. Därefter får du en första akupunkturbehandling. Första besöket tar 45-60 min.
  • Akupunktur - återbesök ca 45 min

   600 kr
   Efter det första besöket kan du boka återbesök. Återbesöken tar ca 45 min
  • akupunktur 25 min/ massage 30 min

   900 kr
   En effektivt sätt att släppa på muskelspäningar är akupunktur i kombination med 30 min massage
  • Ayurvedisk konsultation - första besök

   850 kr
   Vid en ayurvedisk konsultation får du berätta om dina symtom, din livsstil och hälsohistoria och får sedan en diagnos/förklaring till dina besvär utifrån ett ayurvediskt perspektiv. Du får också råd om hur du kan komma tillbaka i balans genom att förändra tex livsstil, kost, använda örter, oljor och yogaövningar.
  • Ayurvedisk konsultation - återbesök.

   550 kr
   När du haft ett första besök hos en ayurvedisk rådgivare kan du boka ett återbesök hos densamma.
  • Ayurvedisk konsultation och Akupunktur

   950 kr
   För dig som vill få råd och tips om rätt livstill som passa din Dosha enligt Ayurveda och sen få balans med akupunktur
  • Klassisk massage

   950 kr
   Klassisk massage är en effektiv (och skön!) metod för att komma till rätta med olika muskulära besvär. Det som orsakar smärta, värk, muskeltrötthet och stelhet vid t ex ensidigt kontorsarbete, stress, brist på motion eller överansträngning är att blodcirkulationen i musklerna hämmas. Det leder till att musklerna i utsatta områden (vanligtvis nacke, axlar, armar, rygg, höfter, vader) varken får den näring de behöver för att fungera optimalt eller kan bli av med de slaggprodukter som bildas vid muskelaktivitet. Till slut "låser" sig delar av musklerna och bildar det som brukar kallas muskelknutar. Muskelknutar är ömma och kan förutom muskeltrötthet, stelhet och svaghet ge utstrålande smärta eller domningar i armar och ben (t ex musarm, ischias) och även utlösa spänningshuvudvärk.
  • Rådgivande konsultation

   850 kr
   Har du besvär som du vill komma till rätta med men inte vet vilken metod som kan hjälpa just dig? Välkommen på ett rådgivande samtal kring de besvär du vill ha hjälp med samt livsstil, kost och förväntningar. Utifrån det ger vi råd om vad du kan göra på egen hand och vilken behandling som kan passa.

Om oss

A) Yogev Avraham

Yogev har arbetat med österländsk läkekonst sedan 1997 och har arbetat med olika metoder som shiatsu, massage, healing, yoga, qigong, ayurveda, kost, örter och akupunktur. Sedan 2019 har han valt att fokusera på akupunktur och ayurveda då han märker att det är de metoder som ger bästa effekt även på lång sikt.

Yogev har en Youtube kanal som heter Self Care Yogev Avraham

Utbildning

 • Akupunktur/traditionell kinesisk medicin 4 år
 • Klasisk Akupunktur 1.5 år
 • Shiatsuterapeut 2 år
 • Ayurvedisk rådgivare 1 år
 • Yogalärare 1 år
 • Zonterapeut 1 år
 • Spiritual healing 1 år
A) Yogev Avraham

Omdömen

4.7
(215 omdömen)
5 mar 2023
Jag har gått hos Yogev i ca 2 1/2 år nu, och tycker att han är väldigt skicklig inom sitt område. Han har behandlat alla mina organ, mest njurar och lungor, även postcovid och smärtlindring efter en axeloperation. Jag har ramlat och skadat den andra armen alldeles nyligen, och fick smärtlindring i fredags senast den 3/3. Så skönt. Mina lungor och njurar är mycket bättre. Rekommenderar varmt Yogev till alla!
Carina N
25 feb 2023
Fick behandling inför IVF och precis efter embryoåterföring. Det gick på första försöket och jag kände mig så trygg med behandlingarna. Verkligen så att tacksam för denna hjälp på vägen till min graviditet.
Verifierad kund
17 jan 2023
Fint bemötande.
Tina G
17 jan 2023
Ondare efter besöket
Karl B
Svar från ShenDao Akupunktur & Ayurveda: 17 jan 14:24
Hej Karl Tack för din omdömen, det kan vara ondare efter första besöket, pga att kroppen börjar med självläkning processen. Du var hos mig igår för första gången och du behöver komma flera gånger till för att kunna få mer balans enligt din specifik problem. Mvh Yogev
7 nov 2022
Lugnt och harmoniskt
Verifierad kund
15 sep 2022
Yogev är otroligt skicklig. Jag kan varmt rekommendera honom.
Lena A
29 jul 2022
Energiflödet känns sååå balanserat när jag går därifrån. Tack!
Lena S
15 jul 2022
Mycket kompetent. Vad än det handlar om får jag alltid hjälp både med diagnostiken samt behandlingen. Varmt rekommenderas.
Tanja C
13 jul 2022
Mycket kunnig, fint bemötande och märkbara resultat.
Lisa A
29 jun 2022
Har gjort några besök hos Yogev och mina besvär minskade avsevärt. Nu fick jag pga tidsbrist pausa behandlingarna ett tag och det märker jag av. Återkommer inom kort för fortsatt behandling!
Lindha W
11 maj 2022
Bra. Yogev har med hjälp av akupunktur botat mina bekymmer av SVES.
Maria H
2 maj 2022
The acupuncture with Yogev really helped me to recover from my burnout. Through my work, I got access to councelling but I was needing something that works more with the body. Especially when I was having problems sleeping (waking up in the middle of the night), I could really see that the acupuncture session helped me relax and sleep better. It's fascinating that only a few needles can make such a big difference. The needles feel gentle and I really recommend to others. He also gives advice that is holistic.
Verifierad kund
6 apr 2022
Väldigt nöjd. Det var första besöket idag och ska göra några fler behandlingar. Han var mycket noggrann och verkar kunnig på pulsdiagnostik och trad kinesisk medicin. Känner mig mer stabiliserad i kropp och själ.
Birgitta E
24 mar 2022
Lugn och förtroendeingivande - har fått behandling och tips och råd att följa nu inför fler besök
Verifierad kund
16 mar 2022
Fint bemötande bra behandling
Pär K
5 mar 2022
Jag rekommenderar Yogev till 100% till alla! Oavsett vilken problem bild man har. Yogev är väldigt skicklig och proffsig. Jag har gått hos Yogev på behandling sedan hösten 2019. Jag har bla haft problem med mina organ efter en havandeskaps förgiftning då jag fick en toxikos och blev väldigt sjuk. Njurarna mest. Med bla ett bestående högt och mycket svår behandlat blodtryck. För varje gång efter en behandling/akupunktur känner jag skillnad mot innan, och mot en bättre hälsa. Jag är så trygg med Yogevs kunskap och har full tillit till hans intuition. Han sätter nålarna väldigt mjukt, och jag känner direkt vad som händer i min kropp. Alltid effektfullt och så rätt behandling, både fysiskt och psykiskt. Fick akupunktur även vid smärta efter min axel operation, då jag inte tål så många smärtmediciner. Väldigt bra smärtlindring. Sist var igår den 4/3 då jag hade lite energi och lite ledsen. Efter behandlingen var det det som natt och dag. Jag mår så bra bra!
Carina N
25 feb 2022
Jag är mycket nöjd, mycket bra resultat.
Lars R
31 jan 2022
Rogivande och otroligt seriöst, det känns verkligen att dom kan sin sak, har varit på mycket akupunktur genom åren. Men detta var den absolut bästa
Anders L
15 jan 2022
Rogivande. Exakt vad min kropp behöver. Fantastiskt bemötande dessutom. Ser fram emot att gå regelbundet!
Shabnam A
2 jan 2022
Efter att ha haft 5-6 migränanfall per år i 8 år bokade jag tid hos ShenDao för akupunktur. Därefter hade jag ingen migrän alls på 1,5 år. Jag kan inte i ord beskriva lättnaden och tacksamheten över detta. Rekommenderar mycket varmt!
Molly A
7 dec 2021
Han vet vad han gör. Man känner sig trygg.
Håkan O
1 dec 2021
Att gå på behandling hos Yogev har hjälpt mig mycket. Jag är lugnare på insidan, jag känner mig tryggare, jag känner mig i bättre balans. Jag rekommenderar verkligen Yogevs behandling. Den läker på djupet och tar hand om kärnan till obalansen. Min son på 11 år har nu också börjat sin behandling.
Elin B
15 nov 2021
Avkopplande
Sonja J
9 nov 2021
Hej ni alla ute i samhället som kanske har ett för högt blodtryck. Första tanken för många är nog att man ska ta kontakt med hälsocentralen-skolmedicin. Vi får ett recept på tabletter som vi kanske får äta livet ut. Vad gör dessa tabletter egentligen i våra kroppar. Jag tog kontakt med Yogev för mitt höga blodtryck och efter några få behandlingar så gick mitt tryck succesivt ned med hjälp av akupunktur. Har någon behandling kvar. Har fått råd och tips hur jag kan lugna ner mig själv i vardagen som jag stressar upp mig i .Rekommenderar varmt Yogev för behandling av högt blodtryck.
Eva E
29 okt 2021
Kunskapsrik med en helhetlig förståelse för hälsa och människan. Äntligen en plats där hela människan adresseras.
Stina J
29 aug 2021
Jag kan starkt rekommendera Yogev. Han är mycket kunnig samt professionell. Yogev har hjälpt mig mycket. Jag har gått till honom till och från under många år. Känner en positiv förändring efter varje behandling.
Lena A
27 aug 2021
Mycket professionelt och tydligt kundbemötande. Jag har enorm respekt för den kompetens Yogev besitter. Som kund/patient kan man lugnt lita på att han tar fram det absolut bästa sättet att behandla på. Det blir resultat.
Susanna M
1 jul 2021
Mycket kunnig och förtroendeingivande
Lisa A
30 jun 2021
mycket bra.PROFESSIONEL
Laura B
23 jun 2021
Yogev är unik. Har hjälpt mig i mig i mer än 10 år. Allt från brist på energi, hantera hög stress, till att bota förkylningar, magproblem, och nack/rygg smärtor. Senast hjälpte Yogev mig och min fru att komma snabbt tillbaka från COVID-19 och få tillbaka energin. Jag kan inte rekommendera Yogev nog. Både vad gäller behandligar och kurser.
Jonas B
Massage Uppsala > ShenDao Akupunktur & Ayurveda
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter