Maria Franzén Sensovital Linköping

5.0
(12 omdömen)
Mellan Linköpings Resecentrum och city hittar du Maria Franzén och Sensovital. Maria har bred kompetens och anpassar behandlingen efter kundens behov. Förutom olika former av massage erbjuder hon andra behandlignsmetoder för att komma tillrätta med obalanser i rörelseapparaten, smärta, stress och utvecklingsmässiga utmaningar. Med hennes inkännande holistiska bemötande kan du känna dig trygg.

Boka tid

 • Massage

  • Friskvårdsmassage

   från 650 kr
   Svensk klassisk massage och diverse komplement för besvär i rörelseapparaten. Avslappnande och stressreducerande behandling. Välj vilka kroppsdelar som du vill att jag ska lägga störst fokus på. massage bidrar till ökad cirkulation i muskler och vävnader andra vävnader, minskar smärta och snabbare återhämtning.
  • Intuitiv behandlande massage

   från 650 kr
   Jag behandlar utifrån dina önskemål och behov. Jag fokuserar gärna på flöden av energier, blod och lymfa, hudens genomströmming, stressreducering och avslappning. Det är även möjligt att koncentrera sig på specifika problemområden, muskelgrupper, ärr, gropar och svullnader mm. Jag använder koppor, heta stenar och andra redskap vid behov.
  • Avslappningsmassage

   650 kr
   Med lugna djupgående massagetekniker,taktila tekniker, gungningar, heta stenar och aromaoljor ges du möjlighet till djupavslappning och återhämtning. Hel eller halvkropp beroende på hur lång tid du valt.
  • Massage överkropp

   650 kr
   Behandlande massage med fokus på ryggrad, skuldror, axlar, armar, hals, nacke, ansikte och skalp. Ansiktsakupressur, kraniosacrala tekniker och tappingstekniker ingår vid behov.
 • Lymfmassage

  • Lymfmassage

   från 1 050 kr
   En mjuk men djupgående helkroppsmassage som ökar földet av lymfa och stödjer kroppens förmåga till detox. Jag använder rytmiska rörelser, koppor och heta stenar vid behov för att mjuka upp oc lösa fibroser i bindväv och fascia för att stimulera lymfsystemet att arbeta mera effektivt.
  • Lymfmassage med koppor

   1 350 kr
   Massage med koppor utgår från lymfmassagens principer och är kraftfull och effektiv. Du behöver vara van att få lymfmassage om du tar denna behandling.
  • Egenvårdsprogram för lymfan. 1-3 pers

   850 kr
   Jag guidar dig/er igenom enkla rytmiska rörelser och egenvårdstekniker som bidrar till förbättrat lymfflöde när det praktiseras regelbundet. teori och praktik.
   1-3 personer.
   1 person 850 kr
   2 personer 500 kr/ pers
   3 personer 400 kr/ pers
  • Lymfmassagekurs för 2 partners

   2 550 kr
   Ingen förkunskap krävs, dock är det enfördel om du har en vana att få lymfmassage.
   Du bokar in dig och tar med din partner / vän. Priset gäller för er båda.
   Ni får lära er grunderna i hur ni ger lymfmassage för att skapa lymfflöde på en partner.
   Du ger 1 behandling och tar emot 1 behandling. Du jobbar 4-hand tillsammans med mig på din partner och sedna byter ni roller.
   Kortklipta naglar och mjuka kläder.
 • Scar Tissue Release

  • Ärrbehandling

   550 kr
   Specialerbjudande i Januari och Februari 2023.
   3 behandlignar till priset av 2. Begrensat antal platser. 15-30 minuter per ärr beroende på storlek och beskaffenhet. Ärret nåsta vara minst 8 veckor gamalt.
   MSTR är en effektiv och smärtfri behandlingsmetod för att behandla ärr av olika slag. Metoden är mjuk och följsam och använder varsamma fingertekniker i området på och kring ärret för att frigöra begränsningar i vävnaden. Varje ärr behandlas efter sina specifika förutsättningar. ökar genomströmminngen och bidrat till att lätta på de fysiska och mentala/emotionella trauman som uppstår vid skador.
  • Ärrbehandling flera eller större ärr

   850 kr
   Specialerbjudande i Januari och Februari 2023.
   3 behandlignar till priset av 2. begränsat antal platser. 15-30 minuter per ärr beroende på storlek och beskaffenhet. Ärret nåsta vara minst 8 veckor gamalt.
   MSTR är en effektiv och smärtfri behandlingsmetod för att behandla ärr av olika slag. Metoden är mjuk och följsam och använder varsamma fingertekniker i området på och kring ärret för att frigöra begränsningar i vävnaden. Varje ärr behandlas efter sina specifika förutsättninga. behandlignstekniken ökar genomströmminngen och bidrat till att lätta på de fysiska och mentala/emotionella trauman som uppstår vid skador. Även små ärr kan påverka fashian och flödet av nervsignaler och vätskor vilket i sin tur har en påverkan på hela organismen.
 • Kraniosacral Osteopati

  • Kraniosacral behandling

   från 850 kr
   specialerbjudande under januari och februari. Tre behandlignar till priset av 2.
   Kraniosakral Osteopati stödjer kroppen att själv komma i balans genom att återställa cirkulation och flöde. Ohälsa existerar när det uppstår blockeringar i det fria flödet, ex. vid stress, sjukdom och trauma, som ger en påverkan såväl fysiskt som emotionellt. Med hläjp av mycket subltia rörelser som följer systemets egna rytmer och inneboende stravan att komma till stillhet och balans. Jag assisterar särskilt skallens, bålens och bäckenets strukturer i förhållande till varandra och låter kroppen visa vägen till ett mera funktionellt och avstressat varande. Spänningar i centrala nervsystemets hinnor och hålrum och i vävnadernas fasciala lager lättar och trycket i kropens vätskor jamnas ut. Spänningar och obalanser på cellnivå kan därmed upplösas så att en djup läkning sker. Känslor och tankar som är kopplade till problemet kan komma i balans och lösas upp och man kommer till ro.
 • Blomberg RMT

  • BRMT vid utvecklingsmässiga utmaningar

   från 700 kr
   Rytmiska rörelser och reflexintegrering stödjer kroppens flöden av vätskor och nervsignaler. Rörelserna motverkar snedbelasningar på kroppens alla nivåer och stödjer nervsystemets sunda uppbyggnad. Under denna session testar jag reflexer som påverkar vår motorik och balans, och vår förmåga att hålla oss vakna och alerta utan stress mm. Ett träningsprogram med röresler och övningar utifrån upplevda svårigheter och målsättningar utarbetas. En rad sessioner med 1 månads mellanrum rekomenderas den första tiden. (Betalas på plats eller med faktura pga annan momssats)
  • BRMT vid läs- och skrivsvårigheter

   från 700 kr
   Rytmiska rörelser och reflexintegrering stödjer kroppens flöden av vätskor och nervsignaler. Rörelserna motverkar snedbelastningar på kroppens alla nivåer och stödjer nervsystemets sunda uppbyggnad. Under denna session testar jag reflexer som påverkar läs-och skrivförmågan och undersöker specifikt ögonmotoriken. Ett träningsprogram med röresler och övningar utifrån upplevda svårigheter och målsättningar utarbetas. en rad sessioner med 1 månads mellanrum rekomenderas den första tiden. (Betalas på plats eller med faktura pga annan momssats)
  • BRMT vid smärta och problem i rörelseapparaten

   från 700 kr
   Rytmiska rörelser stödjer kroppens förmåga att reglera muskelspänningar som vi inte är medvetna om att vi har. Rörelserna motverkar snedbelastningar på kroppens alla nivåer och stödjer nervsystemets sunda uppbyggnad. de verkar ofta lugnande och stressreducerande och främjar detox. De påverkar kroppens flöden av vätskor och nervsignaler för balans symetri. Jag undersöker orsakerna till och utarbetar ett träningsprogram utifrån dina besvär. (Betalas på plats eller med faktura pga annan momssats)
 • The Havening Techniques

  • Havening Techniques personligt möte

   850 kr
   Specialpris Januari: 3 sessioner för priset av 2. Begränsat antal platser. En mycket effektiv metod som innefattar samtal och arbetsminnesträning i kombination med enkla egenberöringstekniker. Med Havening kan hjärnan frigöra sig från besvärande minnen, fobier och trauman som hindrar en att leva i frihet utan rädsla och blockeringar på ett fåtal behandlingar. Via Zoom eller peronligt möte. Specialpris för de första 5 kunderna. 3 sessioner för priset av två.
  • the Havening Techniques via Zoom

   850 kr
   Specialpris Januari: 3 sessioner för priset av 2. Begränsat antal platser. En gång i veckan tid ca 45-60 min. En mycket effektiv metod som innefattar samtal, arbetsminnesarbete i kombination med egenberöring. Med Havening Techniques kan hjärnan frigöra sig från besvärande minnen, fobier och trauman som hindrar en att leva i frihet utan rädsla och blockeringar. Via Zoom
 • Bioresonans frekvensterapi

  • Bioresonans Analys Distans

   1 050 kr
   Med frekvensapparaten Rayonex PS 10 undersöker och behandlar jag alltifrån energiobalanser till fysiska åkommor, brister och belastningar i systemet på energetisk nivå. Frekvensterapi stöder den egna läkningsprocessen utifrån kvantfysiska lagar. Utifrån dina resultat kan jag rekomendera näringstillskott och ge kostråd, behandlingsråd mm. Minst tre sessioner rekomenderas med behandlingmellan. Innan första sessionen ombeds du fylla i en anamnes och beskriva dina besvär. I analysen ingår en behandling och frekvensdroppar.

Om oss

Maria Franzén

Jag heter Maria och har mitt behandlingsrum på Ekströmmens Säteri utanför Vikingstad. Fredagar är jag på Lilla kliniken i Linköping.

Jag har ett holistiskt synsätt och strävar efter att hitta orsaken till dina symtom så du kan läka innifrån och ut. Jag vill stödja människor hitta sin egen läkande kraft och få tilltro till sin egen förmåga. Jag tycker om att inspirera människor att själva ta ansvar för sin återhämtning och sin hälsa. Människan har förmågan till konstant självläkning hela livet igenom.

Jag är en kreativ person som gillar utmaningar. Mina händer och min intuition är mina bästa redskap för ett lyckat resultat. Min devis är att det inte ska behöva göra ont för att göra gott och verka på djupet, tvärtom. Om kroppen får vägleda så hinner nervsystemet med och kroppen kan ta emot utan att gå i försvar.

Mitt fokus är att du som min klient ska må bra både under och efter behandlingen. Jag blandar ofta olika tekniker och redskap i en och samma session beroende på klientens behov och önskemål, för att lösa upp spänningar och stimulera cirkulationen.

Min förhoppning att du ska känna att behandlingen var värd varje minut av din tid och att du ska lära dig något nytt på köpet.

Utbildning

 • Klassisk svensk massage
 • Avslappningsmassage
 • Lymfmassage
 • Bindvävsmassage
 • Vietnamessisk massage
 • Kraniosacral Osteopati
 • BRMT Rytmisk rörelseträning och reflexintegrering
 • Infinite Flow Motion träning (lilla Yogastudion)
 • MNRI reflexintegrering
 • JIAS Auditiv träning
 • Havening Techniques stresshantering
 • Ärrvävnadsbehandling
 • Bioresonans
 • Colonhydroterapi (i Valdemarsvik)
Maria Franzén

Omdömen

5.0
(12 omdömen)
26 jan 2023
Jag gjorde havening med Maria på zoom. Hon var kunnig och empatisk. Kom med konkreta tips på vad jag kan göra hemma.
Malin J
Svar från Maria Franzén Sensovital: 27 jan 12:28
Vad fint! Vi hörs igen på måndag för en uppföljning. Skönt att du kunde sova bra inatt!
14 jan 2023
En härlig lymfmassage med koppor som satte fart på systemet. " Skönt ont" mellan varven. Har fått lymfmassage förut men detta var något utöver....är mör på ett bra sätt och avslappnad. Känner mig redan lättare och ser fram emot nästa gång.
Othilia T
Svar från Maria Franzén Sensovital: 14 jan 13:03
Jag förstår att du känner dig lite mör. Det kan kännas så när fibroserna släpper! Drick mycket, håll dig varm vila. Andning och lätt rörelse hjälper också. På återseende!
13 jan 2023
Maria har förmågan att känna in, att varsamt hjälpa mig, få mig att känna mig trygg och att locka fram minnen som kan transformeras. Jag är mycket nöjd med sessionen och kan varmt rekommendera Maria!
Eva J
Svar från Maria Franzén Sensovital: 14 jan 13:05
Tack fina! Du är också bra på att komma in i det kreativa och släppa taget. Havening är så intressant. Jag blir alltid lika fascinerad.
12 jan 2023
Skön, rejäl massage. Trevlig, kunnig och saklig massör som hittade alla mina ömma punkter. Lugnt och trevligt rum. Rekommenderas!
Sören R
Svar från Maria Franzén Sensovital: 13 jan 11:52
Tack Sören. Din kropp svarar bra!
12 jan 2023
Bra mottagande, trevligt rum att vistas i och mycket bra behandling. Maria anpassar tryck och arbetsmetod efter vilka spänningar som finns i min kropp. Kommer att boka ytterligare behandlingar.
Verifierad kund
Svar från Maria Franzén Sensovital: 13 jan 11:53
Vad bra att du trivdes. Välkommen åter.
11 jan 2023
Maria har en fantastisk känsla för vad min kropp behöver och känner snabbt in var behandling behövs för att nå ett långvarigt och bra resultat. Eftersom hon kan många olika behandlingsmetoder kan hon använda sig av dem på olika sätt för att uppnå bästa resultat. Jag kommer definitivt att boka nya behandlingar.
Patricia
Svar från Maria Franzén Sensovital: 12 jan 01:34
Nämen så härligt! Du är varmt välkommen igen. Din kropp svarar fint
11 jan 2023
Otrolig massage! Kan varmt rekommendera. Har aldrig fått en sån bra massage förut, med varma stenar och avslappnande rörelser. Tack igen!
Didrik F
Svar från Maria Franzén Sensovital: 11 jan 16:50
toppen att du gillade behandlingen. Välkommen åter!
4 jan 2023
När Maria Integrerade min ryggreflex så kändes det helt annorlunda i kroppen. Känns så spännande att fortsätta denna resa.
Sanna H
Svar från Maria Franzén Sensovital: 11 jan 16:52
Jag ser fram emot att se resultatet av hemträningen. Visst är det häftigt att det funkar så bra!
4 jan 2023
Förväntningarna var höga och det var nog den bästa massage jag fått! Härligt med de heta stenarna. Jag känner mig varm och mjuk i hela kroppen.
Stina K
Svar från Maria Franzén Sensovital: 11 jan 16:53
Hoppas det håller i sig!
4 jan 2023
Fantastisk massage och härlig atmosfär. Tryggt och tyst! Jag kände mig sååå avslappnad efteråt och jag kunde lyfta armarna över huvudet!
Verifierad kund
Svar från Maria Franzén Sensovital: 4 jan 00:54
Tack för din fina feedback!
Massage Linköping > Maria Franzén Sensovital
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter