Saxess By Ramize

I centrala Göteborg, i en ljus och mysig lokal i Krokslätt, nära Mölndalsvägen hittar du den avkopplande salongen Saxess By Ramize. Frisören på salongen erbjuder allt från en fin klippning till en förtrollande festsminkning. Att kunden ska bli nöjd är en prioritering och man får professionellt konsultation om salongens utvalda produkter. Här arbetar man bara med exklusiva hårprodukter och behandlingar så som Olaplex.

Boka tid

Skicka e-post eller ring oss för mer information.

Om oss

Ramize

Ramize Latifaj

Frisör och Makeup artist.


Presentationen


Jag har jobbat som frisör sedan 2006 och är utbildad makeup artist sedan 2003. Jag gick KY utbildningen på Burgård skolan efter gymnasiet. Jag tog gesällbrevet 2006.

Under mina år så har jag jobbat på Frisörcenter, Salong La mode och Salong Silverkällan. Där jag har fått några års erfarenhet och varit lärorikt. Jag älskar mitt yrke, för att jag för varje dag får pyssla med färg och form och andvända min kreativitet för att skapa kundes önskemål. Att få göra människor vackra och nöjda är en underbar känsla.

Inspirationen får jag från kurser, tidningar och människor runt om kring.

Jag tycker att det är extra roligt med klippning, färgning och slingor även uppsättningar och make up i alla dess former,brud,fest eller om du bara vill göra dig extra fin för ett speciellt tillfällen.


När ni kommer till mig så kan ni känna er omhändertagna och det är ni som är i fokus
Ramize
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter