Säl & Frid Massage Malmö (Friskare Fysik)

4.9
(14)
ÖPPNINGSERBJUDANDE t.o.m. 9 juni: 500 kr för 60 min.

Ge dig själv en återhämtande, stressreducerande upplevelse och mjukare, friskare muskler.

Inne hos Friskare Fysik, centralt beläget i Malmö.

På Säl & Frid är just du och ditt välmående i fokus. Här få du hjälp att må bra.

Varmt välkommen att boka din fridfulla stund för kropp och själ.

Betalning med Klarna online eller på plats med Swish (ej kortbetalning).

Boka tid

Om oss

Julia

Jag som driver Säl & Frid heter Julia, är diplomerad inom svensk klassisk massage och har ett och ett halvt års erfarenhet som massör på spa. Mitt mål är att hjälpa andra människor att må bra. Jag brinner för välmående och hälsa och är utöver massage även intresserad av yoga, meditation och mat.

Jag ser hälsan som det absolut mest värdefulla som vi har. I våra ofta stressiga och kravfulla liv är det inte alltid lätt att ta hand om sig själv. Jag tror emellertid på att vi som människor alla har en potential och en rätt att må bra och njuta av livet.

Massage är ett fantastiskt hjälpmedel för att öka välmående. När man får massage är det ett tillfälle gå in i sig själv och bara vara i sina sinnen utan några som helst krav. Det är inte ofta man får (eller ger sig) möjligheten att göra just detta. Det kan vara djupt återhämtande och läkande för både kropp och själ.

Utbildning

  • Diplomerad massör från Hälsoteket 2020.
  • Diplomerad gravidmassör vid John Carriers Behandlingsteam i Stockholm 2022.
  • Pågående: massageterapeut på Malmö Massageskola.
Julia

Omdömen

4.9
(14)
17 maj 2022
Trevligt bemötande och mycket bra massage. Fick bra hjälp med ont i ryggslutet och kände mig väl genomarbetad efter behandlingen. Så här dagen efter känns det mycket bättre.
Andreas L
3 maj 2022
Skön! I en mangårdsbyggnad från förra sekelskiftet en valborgsmässoafton! Va! Kan väl knappast bli bättre. Du löste upp mina ömmmaste knutar och hårdaste muskler. Huvudvärken försvann och har inte gjort sig påmind än efter 4 dagar. Du var också väldigt lyhörd. Skönt att bara prata lite under massagen och vara tyst långa stunder. Tack!
Birgitta
2 maj 2022
Julia är mycket inkännande, lugn och respektfull. Kände mig väl omhändertagen från början till slut. Julia är oerhört duktig massör. Det var en skön upplevelse och ändå masserade hon rejält på muskelknutor jag hade vilket kan vara mycket smärtsamt men hon blandade mjuka avslappnande rörelser med lite hårdare på vissa ställen. Kan verkligen rekommendera Julia!!!
Åsa
1 maj 2022
Mycket skön och välgörande massage. En ordentligt genomarbetning.
Marie-Louise
1 maj 2022
Mjuk, avslappnande och fantastiskt skön massage! Rekommenderas varmt!
Kerstin
7 apr 2022
Jag uppskattade det goda bemötandet och Julias energi. Eftersom jag arbetar framför dator hela dagarna hade jag stel nacke och axlar, efter besöket kändes det så mycket bättre!
Fanny Ö
7 apr 2022
Fick en massage som var både avkopplande och uppiggande, massören har ett gott handlag och ett glatt humör som smittar av sig. Och hon hittade direkt mitt problemområde.
Ann-Charlotte N
1 apr 2022
Väldigt skön & avkopplande massage för mig som behöver stressa ner lite då och då. Absolut en återkommande kund !
Christian A
27 mar 2022
Mycket bra ryggmassage och trevligt bemötande, rekommenderas :)
Silvia C
26 mar 2022
Underbart! Min stela ländrygg blev som ny!
Gunilla
24 mar 2022
Awesome massage and a lovely experience at Säl & Frid. The massage therapist was super nice, helpful and passionate. She offered lots of help and insight on how to relax and be well. The massage itself was very healing and relaxing. The massage therapist located all muscular imbalances and sources of pain and offered a wonderful treatment as well as advice on how to avoid further problems. I recommend this place to everyone whether you have pain somewhere or just wanna treat yourself with a healing massage! ,Mohamad Abrash
Verifierad kund
Massage Malmö > Säl & Frid Massage Malmö (Friskare Fysik)
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter