Frisör RawBar - Ekologisk Hudvårdsklinik Butik Södermalm

Specialiserad på lyxiga behandlingar för hårsvall och hudvård. Skäm bort dig själv med en högklassig ekologisk och vegansk behandling hos Rawbar, belägen på härliga Sofo Södermalm. Alla medel som används under din behandling är ekologiska och veganska. Rawbar är medlem i Peta och Leapingbunnyprogram för djurens rättigheter.

På salongen uppmuntras kreativitet och individualism. Skapa en ny frisyr. Ta hand om din hud. Passa på att färga dina bryn och fransar, gör lashlift eller få en sminkning med lösögonfransar.

Boka tid

 • Fransar & Bryn

  • Organic- Plant based - Vegan KERATIN Lash Lift, Fransfärg och Brynfärg inkl

   1 499 kr
   färg och volym! För att förlänga effekten används Elleebana ett veganskt, växtbaserat fransskydd som stärker ögonfransarna under behandlingen. Produkten är en sammanhållande lösning med soja-aminosyror och ytterligare rena aminosyror, Pant based Elleebana permanent böjning & färgning av fransar. Elleebana Lash Lift Med Elleebana Lash Lift får du en mjuk fin böj på dina naturliga fransar. Lash lift passar perfekt för dig som inte vill eller kan ha fransförlängning eller om du bara vill ha ett vackert naturligt resultat. Det är en avancerad teknik utformad för dig som vill ha ett mycket effektfullt alternativ till fransförlängning. I behandlingen ingår Lash lift - ReGEN - Färgning & Keratinbehandling. När du utför en lash lift får du förutom vackra fransar en massa andra fördelar med det ReGEN skyddssystem som Elleebana utvecklat som bla ökar fuktinnehållet i fransen, främjar hälsosam hårväxt, eliminerar torrhet och lindrar hår stress.När det är dags att färga dina fransar kan du välja mellan svart - brun eller blå färg. Den avslutande keratinbehandlingen reparerar fransen utifrån och återställer dess naturliga skydd samt stärker fransen med upp till 40% och gör fransen 2-3% längre samt låser in färgen för bästa resultat. Helt enkelt det bästa för att få dina fransar att må bra! Behandlingen är självklart utan parabener eller andra skadliga ämnen och resultatet av behandlingen varar 6-8 veckor vilket är hela fransens livslängd. Produkterna är självklart inte testade på djur och 100% veganvänliga. - Du ska komma utan linser eller ta ur dessa innan din behandling. - Kom gärna utan makeup runt ögonen, annars kom i god tid för att själv tvätta bort det. Att tänka på efter behandlingen: Undvik mascara 48/78 timmar efter din behandling och även oljeprodukter som kan försämra effekten av din fransböjning.
  • Plant Based Lash Lift

   800 kr
 • Utbildningar

  • UTBILDNINGAR - Intensiv Kurs i Browlift-

   4 300 kr
   Browllift är en kreatinbehandling precis som ett lashlift som matar hårstrån inuti med vitaminer, mineraler och proteiner
   samt förstärker ögonbrynen och ger dem näring som håller upp till ca. 6v.

   Product for th kurs is included
  • UTBILDNINGAR -Intensiv Kurs Lash Lift Utbildning inkl. keratin-

   5 500 kr
   Lash Lift är den nya behandlingen som många salonger nu erbjuder. När man gör en Lashlift böjer man fransarna från roten som gör att man får ett mycket piggare utseende.
   Reparerar och matar fransarna inuti med vitaminer, mineraler, proteiner, collagen och typ 3 syra som fransarna behöver för att få ett naturligare svart utseendet, fylligare effekt som även stärker utifrån samt ger en fin och frisk glans.
   Denna behandling är perfekt när man kanske vill ta en paus med ögonfransförlängning, eller helt enkelt inte kan eller vill ha lösfransar.
   Du kommer under Lash Lift kursen att arbeta på 1 modell.
Du behöver ta med dig en egen modell till utbildningen, för att du efter utbildningen ska kunna följa upp ditt arbete.


   En permanent teknik på de naturliga fransarna. Inga förkunskaper krävs.
   Kursen är på ca 5 timmar och inkluderar färg. Dagen är uppbyggd med teori, dema, fika.

   Product for the training is included in the Kurs

Om oss

Paola Soto

Vd / Ägare av SkinRawBar
Paola Soto
Fransförlängning Stockholm > Frisör RawBar - Ekologisk Hudvårdsklinik Butik
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter