Övrigt Gävle

Letar du efter övrigt i Gävle? På TimeCenter kan du boka tid online för övrigt i Gävle snabbt och enkelt.
Gävle
Magasinsplan 14, Gävle
4.9
(387)
Min frisörsalong är stället där du får vara som du är. Jag tar hand om dig, du är i fokus och får den frisyr du önskar. En lugn och skön stund i frisörstolen, bara du och jag. Jag har efter 30 års arbete i samma yrke skolat om mig till mitt drömjobb. Har gått Frisörlinjen på Frisörcentrum i Falun och fått min frisörlicens. Känner mig nu redo för att börja jobba och utvecklas under resan. Varmt välkommen till mig!
Atlasgatan 8, Gävle
5.0
(129)
På den ljusa och moderna Salong Sandri kan man slappna av i en lugn och härlig atmosfär där man alltid får ett varmt bemötande. Här erbjuder man kvalitétsbehandlingar med garanterade resultat. Här finns specialister på naglar, vaxningar samt fransar och bryn. Salongen erbjuder allt från microblading 3D bryn, Shellac, fransk manikyr och glitternaglar till brasiliansk helkroppsvaxning.
Oslättforsvägen 244, Gävle
Välkomna att boka Oslättfors kyrka! Oslättfors kyrka har ett alldeles särskilt vackert läge ute på en udde med glittrande vatten runtomkring mitt i idyllen Oslättfors bruk. En pittoresk och rofylld miljö som ger en angenäm inramning till er högtidsdag. Att hyra kyrkan kostar 2500 kr vid bröllop och 900 kr vid dop. Gå enkelt in och se lediga tider och boka kyrkan via denna sida. När ni har slutfört er bokning skickas bokningsbekräftelse och faktura till den/de mejladresser ni uppgivit. Mer information om Oslättfors kyrka och kontaktuppgifter finner du på kyrkans hemsida.
Södra Skeppsbron 15, Gävle
WindEvent utvecklar och säljer värdeskapande upplevelser och äventyr till företag och privatpersoner genom egna kundanpassade aktiviter på hav och land. MarinService - året runt Utför båt- och motorservice i Gävleborg, vi är baserade i Gävle. Vi använder oss enbart av material och komponenter från originaltillverkarna. Vi utför service och reparationer på de flesta motorer och drev som t.ex. Volvo Penta, Mercruiser, Yamaha, Evinrude, Mercury, Honda och Suzuki. Vi utför motorservice av både inombordare och utombordare. Våra servicebilar utgår från Gävle vilket gör att vi även möjlighet att utföra arbetet hos er som kund.
Eklundshofsvägen 1g, Uppsala
4.9
(224)
Ayurvediska behandlingar i vackra lokaler i Eklundshof. Närhet till naturen, skogspromenader, parken och promenadstråken längst med Fyrisån. Gratis parkering för både cyklar och bilar. Du tar dig lätt hit en kort promenad från stan eller med cykel eller bil. Du kan också ta buss 12 eller 4 till Pollacksbacken eller buss 3, 4, 8 eller 11 till Akademiska Sjukhuset.. Kom in i en fantastisk miljö med indiska inslag och upplev en behandling utöver det vanliga. Här kan du bl a välja Abhyanga - varm oljebehandling, Avspänningspaket, Podikizhi - ört påse behandling Udwarthana - torrmassage och Kalari Chikilsa. Strävar att alltid hjälpa dig som kund önskar/behöver.
Vretgränd 16, Uppsala
4.7
(251)
Ayurveda och klassisk akupunktur tidlös, hållbar, holistisk, individanpassad, naturlig och miljövänlig läkekonst som baseras på välbeprövade flertusenåriga metoder. Individuell avläsning av din kropp och ditt energisystem, via pulsläsning och tungdiagnostik. En kropp säger mer än1000 ord! Individuellt anpassad och effektiv akupunktur - oftast räcker 1-5 behandlingar med några få nålar för varaktigt resultat Vi finns i centrala Uppsala, nära stationen.
Spångvägen 10/ Sandbacka Park, Sandviken
4.9
(77)
Välkommen till mig! Här tar jag hand om dig i min ljusa och fräscha lillla salong på Sandbacka Park! Avbokning av tid ska ske 24 timmar (36 timmar för behandling som är över 2 tim) före behandling! Uteblivet besök eller sen avbokning faktureras alltid. Är du mer än 15 min sen avbokas er tid och faktureras. Vid sen avbokning avbokas tiden via sms till mig! OBS!!! 15% rabatt under December månad på håltagning i näsa och öron!!!
4.7
(82)
Våra fötter är viktiga och behöver ibland lite extra omvårdnad. Jag hjälper dig med specifika problem såsom liktornar, förhårdnader, vårtor, nageltrång, nagelsvamp. Jag har avtal med Region Uppsala och tar emot kunder med diabetes remiss. Jag är medlem i Sveriges Fotterapeuter och innehar patientförsäkring Jag har försäljning av: Cinnamon skor, stödstrumpor, strumpor med lös resår och antihalk strumpor, diverse fotvårdsprodukter samt Forever Livings Aloe Vera produkter. Betalningsalternativ: Kort, Swish, Kontanter. Uteblivet besök debiteras.
4.9
(744)
Beläget i Uppsala hittar du skolgatans fotvård och massage. Här möts du av bästa kvalitet på behandlingar i en rogivande miljö. Kunden står alltid i centrum och med hjälp av terapeutiska behandlingar får du den hjälp du behöver. Terapeuten har lång erfarenhet av massage terapi, medicinsk fotvård och yoga. Yogaklasser erbjuds i små grupper.
Tumgatan 16, Borlänge
4.8
(85)
Nikola Tesla hade rätt, universum består bara av tre ting, energi, vibration och frekvens! Här jobbar jag stenhårt med att förändra er hälsa till det positiva. Jag erbjuder även proffs-rådgivning och behandlingar med BIOCHARGER, PEMF och MWO! Frekvensbehandlingar i absoluta världsklass!
Parkvägen 2, Alunda
4.9
(364)
I centrala Alunda på salongen Anns Frisering möts man av erfaren frisör och stylist som innehar FrisörLicens och som har koll på de senaste trenderna. Här upplever du behandlingar i en modern salongsmiljö och blir ordentligt omhändertagen av den kreativa och trevliga personalen. På salongen erbjuds allt inom professionell hårvård såsom klippning, färgning, slingor, ögonbryn och uppsättning. För en komplett upplevelse erbjuds även ansiktsbehandlingar med ekologiska och vegetabiliska hudvårdsprodukter från Wise. Den hårfärg jag använder är Organic Color Systems, Framställd av 60% ekologiskt certifierade och 95 %naturligt utvunna ingredienser. Vi kan skapa isblonda färger, djärva färgslingor och pastellfärger. Täcker gråa hårtill 100%.
Kylsvägen 4, Åshammar
4.9
(38)
Hundhallen är ca 180 kvm. ca 10,8x17,8 m Får endast hyras i privat syfte för hundträning. Inte i syfte att ha kurs. Inte tillåtet med annan aktivitet än hundträning. Ligger på Kylsvägen 4 i Åshammar. Med ett konstgräs av JUTA. Under konstgräset ligger även en sviktpad för bästa komfort. Priset 200 kr/timme är för upp till 4 ekipage. Är man 4-6 ekipage kostar det 300 kr/timme och då bokar man genom att ringa mig. 070-9890856 6-8 ekipage 400 kr / timme och bokas genom att ringa mig 070-9890856 I hallen finns: 6 st agilityhinder. 1st 6m, 1 st 5m och 1 st 1m tunnel. 10 st tunnelsäcks-par. Ett slalom och slalombågar. Ett lydnadshinder, Rutan, koner i olika former och storlekar. Rallylydnads-skyltar och hållare (alla klasser) Har EJ värmen påslagen, ingen vatten eller toalett.
Kungsgatan 64, Uppsala
4.8
(2218)
Vi som arbetar på City Naprapaten i Uppsala är legitimerade av Socialstyrelsen och medlemmar i Svenska Naprapatförbundet. När du kommer till oss får du alltid individuellt anpassad rehabiliteringsträning. Hos oss får du snabb hjälp vid åkommor som ischias och ryggskott samt värk i axlar, nacke och/eller armar och ben. Dessutom är vi specialiserade på behandling av idrottsskador och kan bland annat hjälpa dig som har en stukad fot, knäproblem, muskelbristningar eller sträckningar. Vårt arbete går ut på att justera, rehabilitera och förebygga besvär. Välkomna! Ellen Lundström, Tomas Frykberg och Henrik Widén
Skommarstensvägen 6, Gästrike-hammarby
5.0
(24)
Coachar dig så du uppnår dina hälsomål. Som ofta ryms inom mer hälsa, balans och frid. Du vet vad du vill uppnå, men just nu finns utmaningar/hinder/rädslor som hindrar dig. Jag tror inget är omöjligt för dig. Jag vill inspirera, stötta, hjälpa och se dig nå dina mål. Genom coaching får du svar på dina frågor hur du snabbare kan nå dina mål, dina resultat. Jag har två program, 1 hälso "Selfcare" program, där jag jobbar med ett flertal metoder, för att nämna några Andning, Homeopati, Balansolja och Emotionell Peace Process. Jag följer upp dig varje vecka, så vi inte tappar vägen mot målet i 3-6 månader. Eller premium programmet 15 månaders "Business result program", där vi jobbar med dig för att dubbla din omsättning eller mål. Vi undanröjer hinder, löser inre konflikter och annat rädslobaggage. Vi gör både en strategi för dig som entreprenör, men också för din optimala energinivå och hälsa. Välj att boka gratis virtuell coaching nu. Så hörs vi via Zoom/mob. Välkommen att boka Nu!
Nygatan 3, Hedemora
4.9
(765)
Manuella behandlingar hos MFysio på Actic Nygatan 3 i Hedemora. Mellan biblioteket och biografen. Slå dig ner i soffan och ta gärna te eller kaffe om du känner för det när du väntar. Välkommen!
Norrbygatan 14, Sala
4.9
(494)
Välkommen till Sala Naprapatklinik! Här kan du boka in dig på en välgörande naprapatbehandling. Jag behandlar besvär som kommer från kroppens alla muskler och leder. Mottagningen ligger i samma lokal som Hårverkstan. Vi har alla gemensamt väntrum inne i salongen. Lokalen ligger en trappa upp och det finns hiss. Hos mig kan du betala med kort, swish, e-passi och kontanter. Välkommen med din bokning. Hälsningar Petra
Hagavägen 37-39, Borlänge
4.8
(1530)
Piercing Dalarnas mest etablerade & äldsta piercing studio med över 20-års erfarenhet inom piercingkonsten. Lärlingutbildade piercare som utför alla typer av Piercings. Åldersgräns 16 år - vid piercing på yngre kunder ska målsman vara närvarande vid piercingtillfället. Öppettider Piercing: Måndag - Fredag 12:00-17:00 Övrig tid enl ö.k. Välkomna!
Hantverksbyn 7, Borlänge
4.9
(105)
Välkommen att boka tid för ultraljudsundersökning under hela din graviditet på Juno Ultraljudsmottagning! Vi är en privat ultraljudsmottagning vilket innebär att du själv betalar för din undersökning. Tänk på att vid sen avbokning mindre än 24 h innan det bokade besöket avgår full debitering.
Allévägen 4, Falun
5.0
(29)
Behandling, träning och rehabilitering för häst, hund och människa
Forskargatan 3, Borlänge
5.0
(5)
Välkomna till Elisabethre, Elisabeth Anfält heter jag och har arbetat som massageterapeut sedan jag certifierade mig 2004. För mig är mitt jobb min passion, att hjälpa människor är underbart. Alla massagebehandlingar är individuellt anpassade efter dig och dina muskler. Jag arbetar både mot privatperson och företag.
Grafikgatan 12, Uppsala
Professionell Mattvätt Gedigen mattvätt där kvalité inte ska kosta! Novus har bred erfarenhet och stor kunskap inom branschen. Vi vill etablera oss som en av de största mattservice leverantörerna inom Sverige, med fokus på hög kvalité och bra service. Oavsett vilken produkt eller service du som kund väljer strävar vi alltid att erbjuda den bästa lösningen för dig. Vi erbjudar den bästa kvalité och samtidigt tillhandahålla en så hälsosam och ren miljö vi använder oss av den senaste tekniken inom mattvätt med moderna maskiner som är skonsamma för dig och miljön. Alla mattor genomgår en noggrann rengöringsprocess som säkerhetsställer ett resultat av bästa kvalité. God service till våra kunder är en självklarhet för oss. Vårt mål är alltid att du ska vara nöjd med ditt köp hos oss.
Dag Hammarskjölds Väg 7 Segerstedshuset, Uppsala
This booking system is only available in Swedish. If you need help please contact us at riktatstod@uu.se Samordnare av riktat pedagogiskt stöd samordnar stöd till studenter med funktionsnedsättning. Behöver du stöd i din studiesituation ska du dels ansöka om stöd dels boka in en tid med någon av oss samordnare. Du finner information om och ansöker om stöd här: www.uu.se/funktionsnedsattning Ange i din bokning om du önskar ett zoom- eller telefonmöte. Om du bokar ett zoommöte kommer du att få en länk mejlad till dig för att kunna ansluta till det bokade samtalet, ingen installation eller nedladdning behövs. Om du bokar ett telefonmöte kommer att bli uppringd på den tiden du bokat.
Sparrisgatan 5, Uppsala
OBSERVERA !!! Det går inte att boka tandstensborttagning, kastration hankatt,hokatt och hankanin eller kloklippning med lugnande medel här på internetbokningen. Vi hänvisar till telefonbokning för dessa tjänster. 018 -221100 . Vi är en personlig klinik med hög kompetens som behandlar alla slags smådjur. Vi utför förebyggande vård som ex kastrationer, tandstensborttagning och vaccinationer samt kloklippning. Vi gör även sjukdomsbehandlingar, medicinska utredningar,provtagning, enklare kirurgi mm. Vi utför även avlivningar både på kliniken och som hembesök. Ring till kliniken 018-221100 och boka tid för hembesök. Veterinärerna som jobbar här på Djurdoktorn är Mia Nilsson-Öst leg vet, Roland Hjelm leg.vet, Linn Aksen leg.vet, Moa Lindell leg.vet och Karolina Pålsson leg.vet Varmt välkomna!
Svartbäcksgatan 37b (3 Rum), Uppsala
5.0
(127)
Norbyvägen 59, Uppsala
OSERVERA !!! Det går inte att boka tandstensborttagning, kastration hankatt,hokatt och hankanin eller kloklippning med lugnande medel här på internetbokningen. Vi hänvisar till telefonbokning för dessa tjänster. 018 -502878 . Vi är en personlig klinik med hög kompetens som behandlar alla slags smådjur. Vi utför förebyggande vård som ex kastrationer, tandstensborttagning och vaccinationer samt kloklippning. Vi gör även sjukdomsbehandlingar,medicinska utredningar, provtagning, enklare kirurgi mm. Vi utför även avlivningar både på kliniken och som hembesök. Ring till kliniken 018-502878 och boka tid för hembesök. Veterinärerna som jobbar på Djurdoktorn är Mia Nilsson-Öst leg vet, Christina Björklund leg.vet, Linn Aksen leg.vet, Moa Lindell leg.vet och Karolina Pålsson leg.vet Behöver Ni komma i kontakt med oss för hembesök? Var god mejla oss eller ring veterinär Mia på tel. 0736983660. Varmt välkomna!
Allévägen 4b, Falun
Rävstens Stugby, Gräsö
Svartbäcksgatan 37 B, Uppsala
Flygstaden, Byggnad 81, Söderhamn

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter