Övrigt På Sport Åre

Letar du efter övrigt på sport i Åre? På TimeCenter kan du boka tid online för övrigt på sport i Åre snabbt och enkelt.
Åre
Här finner du vårt schema för Active Inclusive, där vi erbjuder en mängd olika aktiviteter för hela familjen. Klicka dig in och läs mer om de olika aktiviteterna vi erbjuder den här veckan och boka din plats! Active Inclusive och Sats gruppträning ingår för dig som bor på hotellet. Du som är lägenhetsgäst är också välkommen att delta och betalar engångsentré i Holiday Store. Välkommen!
Åre Continental Inn, Regnbågen 1, Åre
5.0
(31)
Bokning av behandling för din hund! Både träningsplaner, behandlingar och rådgivning.
Edsåsdalen 664, Undersåker
4.9
(72)
Jag heter Elisabeth Lisa Green och är utbildad i akupressur för både människa och hund. Även för öronakupunktur och TuiNa massage samt Akupressur Yoga enligt Tradionell Kinesisk medicin TCM. Jag finns till för att hjälpa er med olika krämpor och besvär genom akupressur , öronakupunktur eller varför inte en skön massageTuina, som startar självläkningen och skapar energi i kroppen, äben bra för stela muskler Även SPA behandlingar tex. härlig ansiktsrengöring med ansiktsmassage, fot- och handpeeling, Hot Stone massage med unika varma lava stenar som ger en total avslappning. Kinesisk medicin är en av världens mest omfattande läkekonster. Den har utvecklats oavbrutet under ca 5000 år där varje generation läkare bidragit med kunskap till den enorma visdomsbanken som samlas i dagens TCM. // Tack för vinter 2019, eftersom det finns intresse och behov även under sommar 2019 kommer jag att besöka Edsåsdalen 2 tisd/månunder Juni&Juli se schema för tider . VÄLKOMNA ! .
Ol Persvägen 1, Duved
5.0
(124)
På onsdagar hittar ni mig nu på PAUS i Duved. Välkomna!
Helleberg 503, Alsen
4.9
(72)
Jag heter Elisabeth Lisa Green och är utbildad i akupressur för både människa och hund. Även för öronakupunktur och TuiNa massage enligt Tradionell Kinesisk medicin "TCM". Jag finns till för att hjälpa er med olika krämpor och besvär genom akupressur , öronakupunktur , rygg och nackmassage, eller varför inte en skön Aroma massage för hela kroppen med hand och fot peeling , som startar självläkningen och skapar energi i kroppen. Erbjuder även Hot Stone massage med speciella lava stenar som är en väldigt behaglig massagemetod som ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande. Lyxig SPA ansiktskur för rengöring av huden Kinesisk medicin är en av världens mest omfattande läkekonster. Den har utvecklats oavbrutet under ca 5000 år där varje generation läkare bidragit med kunskap till den enorma visdomsbanken som samlas i dagens TCM. .
Storgatan 19, Östersund
4.8
(1321)
Gå & Löpkliniken, med fem kliniker runt om i Sverige, är specialister på att prova ut rätt skor utifrån individuella krav och förutsättningar. Våra ortopedtekniker provar ut och tillverkar ortopediska inlägg, fotbäddar och skoinlägg och i klinikerna finns ett brett utbud av personligt anpassade löparskor, promenadskor, sandaler och gympaskor. Vi är nördar som lever och andas vårt jobb. Vi kan privat sitta på en flygplats i väntan på vårt plan och se olika människor passera förbi, och då tänka att han har opererat vänster knä, en annan kan ha en utsliten höft, en tredje har olika långa ben. Vi analyserar. Vi älskar att se på folk hur de rör sig. Vad har de för fotisättning och hur är deras fötter formade? Vi lever och andas vårt jobb.
Fältjägargränd 10a, Östersund
4.7
(101)
Tre60naturkosmetik står för 360 grader, en hel cirkel, där naturen och människan hör ihop utan början och slut. Ett evigt kretslopp. Din insida som hör ihop med hur du lever, äter och rör på dig tillsammans med ditt mentala välmående är lika viktigt som vad du smörjer på utsidan. Låt oss eller våra elever från Sveriges ledande skola för naturkosmetiska terapeuter med inriktning mot helhetshälsa ta hand om dig och boka en behandling.
Rörosvägen 40, Funäsdalen
4.9
(682)
Varmt välkommen till GLAD & GLAD i Funäsdalen. Vi är två naprapater som gärna hjälper dig med dina akuta och mera långvariga besvär. Vi är nyinflyttade i funäsdalen hösten 2019 men varit verksamma som naprapater sedan 2004. Boka antingen naprapat eller massage behandling & yogmatta här på bokningssidan. Boka vinterns längdlektionerna med Anna: - Funäsdalen: ring 0707-20 55 59 eller maila gladochglad@gmail.com. Betalar gör du enkelt med kort eller via swish på plats efter besöket. Om du vill betala på faktura tillkommer en avgift på 20kr. Vi ser fram emot att träffa dig/ Anna & Mattias Mattias - 076-310 39 94 Anna - 070-720 55 59
Litsvägen 33b, I Källaren, Östersund
4.9
(329)
Svenska Hälsoteamet Axelsons Bebe Gransten Wishing Well MB Gua Sha technique Jag masserar i kombination med kraniosakral terapi. Lymfmassagen är något mer rejäl än lymfdränage, jag arbetar på hela din kropp, dock utifrån din hälsa och jag jobbar på att lösa "stopp" så att lymfflödet kan öka. Gua Sha, supereffektivt och vitaliserande, vi kommer åt och lösgör genom en uråldrig asiatisk teknik. Biomekanisk kraniosakral terapi. Halleluja säger jag. Har sin grund i osteopatin. Här jobbar vi med skallen, bäckenet och rygg. Utan oljor, du har kläderna på dig. Med mycket lätta tryck och drag får vi kranialnerverna att skicka rätt signaler och kroppen börjar då balansera sig. Nervsystemet, kära nån så behaglig man kan känna sig efteråt. Till en början kan det bli en känsla av träningsvärk, värk flyttar på sig eller så kan man bli ordentligt trött. LÄS BEKRÄFTELSEN EFTER BOKNING
Yoga i vackra Funäsfjällen. Välkommen till Ungdomslokalen i Ljusnedal och Online via Zoom
Byvägen 86, Undersåker
5.0
(124)
Hagvägen 16, Östersund
Hägglunds Kiropraktik & Rehab AB är ett företag inriktat på kiropraktisk behandling och rehabilitering, samt friskvård. Vi har idag mottagning i Sundsvall och Östersund. Mottagning Östersund: Besöksadress: Hagvägen 16 Tel: 063-125404

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter