Övrigt På Sport Åre

Letar du efter övrigt på sport i Åre? På TimeCenter kan du boka tid online för övrigt på sport i Åre snabbt och enkelt.
Åre
Åre Strand 4, Åre
Här finner du vårt schema för Active Inclusive, där vi erbjuder en mängd olika aktiviteter för hela familjen. Klicka dig in och läs mer om de olika aktiviteterna vi erbjuder den här veckan och boka din plats! Active Inclusive och Sats gruppträning ingår för dig som bor på hotellet. Du som är lägenhetsgäst är också välkommen att delta och betalar engångsentré i Holiday Store. Välkommen!
Byvägen 86, Undersåker
5.0
(184)
Vårt fokus är en kropp utan spänningar och ett avslappnat sinne. Behandlingen anpassas efter dina behov. Tekniker som används är idrottsmassage, triggerpunktsmassage, avslappnande massage, energimedicin, shamanism och zonterapi. Välkomna!
Storgatan 19, Östersund
4.8
(1527)
Gå & Löpkliniken, med fem kliniker runt om i Sverige, är specialister på att prova ut rätt skor utifrån individuella krav och förutsättningar. Våra ortopedtekniker provar ut och tillverkar ortopediska inlägg, fotbäddar och skoinlägg och i klinikerna finns ett brett utbud av personligt anpassade löparskor, promenadskor, sandaler och gympaskor. Vi är nördar som lever och andas vårt jobb. Vi kan privat sitta på en flygplats i väntan på vårt plan och se olika människor passera förbi, och då tänka att han har opererat vänster knä, en annan kan ha en utsliten höft, en tredje har olika långa ben. Vi analyserar. Vi älskar att se på folk hur de rör sig. Vad har de för fotisättning och hur är deras fötter formade? Vi lever och andas vårt jobb.
Fältjägargränd 10a, Östersund
4.7
(125)
Tre60naturkosmetik står för 360 grader, en hel cirkel, där naturen och människan hör ihop utan början och slut. Ett evigt kretslopp. Din insida som hör ihop med hur du lever, äter och rör på dig tillsammans med ditt mentala välmående är lika viktigt som vad du smörjer på utsidan. Låt oss eller våra elever från Sveriges ledande skola för naturkosmetiska terapeuter med inriktning mot helhetshälsa ta hand om dig och boka en behandling.
Åre Sportcenter, Sågvägen 17 A, Duved
3.8
(4)
Rosenmetoden är en varsam och inkännande kroppsterapiform som syftar till att lösa upp muskelspänningar i kroppen. Behandlingen bidrar till djup avspänning och en ökad kroppsmedvetenhet. Metoden skapades av Marion Rosen som jobbade som sjukgymnast i 50 år och genom dessa erfarenheter utvecklade Rosenmetoden.
Rörosvägen 40, Funäsdalen
4.9
(888)
Varmt välkommen till GLAD & GLAD i Funäsdalen. Vi är två naprapater som gärna hjälper dig med dina akuta och mera långvariga besvär. Vi är nyinflyttade i funäsdalen hösten 2019 men varit verksamma som naprapater sedan 2004. Boka antingen naprapat eller massage behandling & yogmatta här på bokningssidan. Boka vinterns längdlektionerna med Anna: - Funäsdalen: ring 0707-20 55 59 eller maila gladochglad@gmail.com. Betalar gör du enkelt med kort eller via swish på plats efter besöket. Om du vill betala på faktura tillkommer en avgift på 20kr. Vi ser fram emot att träffa dig/ Anna & Mattias Mattias - 076-310 39 94 Anna - 070-720 55 59
Litsvägen 33b, I Källaren, Östersund
4.9
(382)
Jag har min grund från den klassiska massagen men som jag nu övergett, i stort sett. Välj Gua Sha istället, mycket effektivt, vitaliserande och en så mycket mer hållbar behandling. Vi kommer åt och lösgör genom uråldrig asiatisk teknik. Lite massagedrag blir det ändå i detta. Och lymftänk. Lymfmassagen, mitt arbetssätt är att lösa dina stopp genom koppning, ärrvävnadsbehandling, sedvanlig lymfmassage och jag lägger in organtänket från kraniosakrala terapin/osteopatin. Ruskigt bra resultat. Fina eteriska oljor används för att även med detta få flöde i kroppen. Gua shan mixas in efter behov. Vid känslighet används neutrala oljor. Biomekanisk kraniosakral terapi. Har sin grund i osteopatin. Här jobbar vi med skalle, korsben, rygg och nervsystem. Utan oljor, du har kläderna på dig. Med mycket lätta tryck och drag puttar vi kroppen till balans och flöde. Mina tekniker utvecklas ständigt och du får verkligen en behandling utifrån DITT behov.
Yoga i vackra Funäsfjällen. Välkommen till Ungdomslokalen i Ljusnedal och Online via Zoom
Geijerbacken 10, Storlien
5.0
(2)
Fjällfin Frisör ligger centralt belägen på Storlien Högfjällshotell. Jag erbjuder det mesta inom hårvård för hela familjen. Det går även att boka form av bryn, bryn och fransfärg. Jag jobbar med wellas färger och säljer även deras produkter. Välkommen in i en behaglig miljö med spakänsla!
Rissnavägen 5c, Brunflo
5.0
(36)
Tider kommer inom kort /Mvh Martina Martinas Lash & Brow i Brunflo drivs av mig Martina, jag har över 6 års erfarenhet av kosmetisk tatuering. Jag utbildar även inom microblading, grundutbildning och vidareutbildning. Jag är Svensk Master Trainer genom Beauty Angels Academy, världens näst största akademi för utbildning inom kosmetisk tatuering. OBS! Vänligen läs informationen för den tjänst du bokar. Om du har en tatuering sedan tidigare på aktuellt område MÅSTE du skicka bild INNAN du bokar en tid. Om jag inte vet det i god tid innan och det resulterar i att jag måste avboka din tid inom 24H från behandlingstiden kommer då att debitera 50% av behandlingskostnaden för förlorad arbetsinkomst. Jag tar ej kort. Betalsätt: Swish, Klarna eller jämna kontanter. Övrig information om mina tjänster hittar ni på min hemsida: www.martinaslashandbrow.se För kontakt maila till: Hej@martinaslashandbrow.se Jag önskar er varmt välkomna!
Hagvägen 16, Östersund
Hägglunds Kiropraktik & Rehab AB är ett företag inriktat på kiropraktisk behandling och rehabilitering, samt friskvård. Vi har idag mottagning i Sundsvall och Östersund. Mottagning Östersund: Besöksadress: Hagvägen 16 Tel: 063-125404

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter