Övrigt På Hälsa Umeå

Letar du efter övrigt på hälsa i Umeå? På TimeCenter kan du boka tid online för övrigt på hälsa i Umeå snabbt och enkelt.
Umeå
Kungsgatan 58, Umeå
4.9
(178)
Hos Osteopat Christian Holen kan du vara säker på att du får en bra behandling som är mjuk och individanpassad för att åtgärda och förebygga besvär. Här får du hjälp med huvudvärk, rygg- och nackbesvär, axelbesvär, smärta i armar och ben, ischias, andningsbesvär, idrottsskador, förslitningsskador, bäckensmärtor efter graviditet.
Västra Norrlandsgatan 17, Umeå
4.9
(686)
Har du ont/problem med fötterna, knä? Boka en tid hoss oss för en undersökning. VästraNorrlandsgatan 17. Formtoppen, Umeå
Viktoriaesplanaden 16, Örnsköldsvik
4.9
(824)
Hårkompaniet ägs av joakim viklund och finns i Örnsköldsvik, På salongen arbetar ett team av glada och energiska frisörer, som lägger stort fokus på att sprida vidare deras härliga humör så att man lämnar salongen med ett glatt och tillfredställande leende på läpparna. Den sköna atmosfären från frisörerna gör att hela lokalen blir en trygg plats att kunna luta sig tillbaka och relaxa medan man blir bortskämd med lyxiga behandlingar och trevligt sällskap. Här kan man göra allt från att slinga,skaffa extentions eller peruk, färga eller permanenta håret, till att klippa sig eller fixa sina fransar och bryn.
Kyrkogatan 1, Nordmaling
4.9
(686)
Har du ont/problem med fötterna,knän ? Boka en tid hos oss för en undersökning. Kyrkogatan 1, Nordmaling

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter