Övrigt På Hälsa Umeå

Letar du efter övrigt på hälsa i Umeå? På TimeCenter kan du boka tid online för övrigt på hälsa i Umeå snabbt och enkelt.
Umeå
Marknadsgatan 1, Umeå
Vi hjälper dig att skapa ditt drömkök. Vi erbjuder drop in, personliga tidsbokningar och hembesök. När ni bokar ett hembesök kommer vi hem till er för att planera ert drömkök. Vi sitter tillsammans under två timmar och hittar den bästa lösningen för just ditt hem. För att boka ett hembesök maila oss på kitchen.umea@ikea.com För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är det viktigt att ni medtar korrekta mått på väggar, dörrar, fönster, takhöjd, element, ventiler, vatten och avlopp. Se gärna filmen ''Så tar du mått på ditt IKEA kök'' som du hittar på den här länken: youtu.be/MUtzbu3mxek Vänligen Ikea Umeå
Viktoriaesplanaden 16, Örnsköldsvik
4.9
395 omdömen
I den centrala delen av Örnsköldsvik, mitt på Viktoriaesplanaden ligger frisörsalongen Hårkompaniet. På salongen arbetar ett team av glada och energiska frisörer, som lägger stort fokus på att sprida vidare deras härliga humör så att man lämnar salongen med ett glatt och tillfredställande leende på läpparna. Den sköna atmosfären från frisörerna gör att hela lokalen blir en trygg plats att kunna luta sig tillbaka och relaxa medan man blir bortskämd med lyxiga behandlingar och trevligt sällskap. Här kan man göra allt från att slinga,skaffa extentions eller peruk, färga eller permanenta håret, till att klippa sig eller fixa sina fransar och bryn.
Kyrkogatan 1, Nordmaling
4.9
182 omdömen
Har du ont/problem med fötterna,knän ? Boka en tid hos oss för en undersökning.
Sillviken, Umeå
Interiör fotograf Reklam och Drönarfotografering

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter