Övrigt På Hälsa Kalix

Letar du efter övrigt på hälsa i Kalix? På TimeCenter kan du boka tid online för övrigt på hälsa i Kalix snabbt och enkelt.
Kalix
Hamnvägen 35, Risögrund
4.9
(300)
TCM (Traditionell Kinesisk Medicin) förebyggande & behandlande friskvård som utgår från ett holistiskt perspektiv där kropp & själ hör ihop från topp till tå.
Mårdvägen 16, Boden
4.8
(199)
Vi utför kinesiologi, kraniosakralterapi, Bicom 2000 bioresonans, djupvågsbehandling - fascia vibes, torrblodsanalys, hotstone massage, LPG Alliance endermologie lipomassage, Andullationsmassage med infrarött ljus. Vid bokning av tid där du inte dyker upp sker full debitering. Om du blir sjuk och kontaktar oss om att du uteblir så debiterar vi självklart inte.
Lillbrogatan 17, Piteå
5.0
(91)
NYHET! Nu kan du boka privatträning här i kalendern. Avbokning samtliga tjänster: Senast 24 h innan avtalad tid. För mer info om oss: Besök vår hemsida via länken till höger.
Järnvägsgatan 19b, Haparanda
4.9
(181)
Yogavåningen erbjuder öppna klasser, workshops, kurser, pt sessioner och stadsretreat säsongsvis januari-juni.
Nygatan 10 Ingång På Baksidan, Luleå
4.9
(16)
Solidig erbjuder Yinyoga och Stressreducerande yoga till privatpersoner och företag. Jag ser fram emot att få möta just dig på yogamattan🙏 Kom gärna en stund innan passet så bjuder jag på te. Nygatan 10 ingång från baksidan av huset(innergården) Jag öppnar ca 15 minuter innan passets start. Yogamattor,sittkuddar,block och bolster finns i studion. Hjärtligt 💗Välkommen! Sidan är skapad 23-07-20 Solidig är registrerat för skatt och moms samt innehar företagsförsäkring. 5-kort 900 kr 10-kort 1600 kr drop in 200 kr Det går bra att nyttja friskvårdsbidraget hos Solidig. Registreras senast 30/11-23 Solidig är ansluten till Benefits förmånsportal. Köper du kort/pass via Benefits har du på dig till 31/12-23 att nyttja friskvårdsbidraget. Korten gäller för båda yogaklasserna.
Residensgatan 4e, Luleå
Välkommen till mig, Massageterapeut Maria Löfmark! Med en bred grundutbildning i Svensk klassisk massage och lymfmassage bla. Friskvårdsmassör, Cert. Massageterapeut och Dipl.Medicinsk Massageterapeut utbildad på Axelsons, Vidareutbildad till Energimassör på Nyvana/Birgitta Pihl och sedan med många olika fördjupningar i behandlings-tekniker så att du hos mig kan få en massage anpassad till de behov du har av behandling. Allt från lätt mjuk taktilberöring till djup muskel och bindvävsbehandling. Jag är Certifierad av Branschrådet Svensk Massage, medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och har bransch och patientförsäkring. Som Mindfulnessinstruktör,( Mindfulnesscenter/Ola Schenström) och med en rad vidareutbildningar i Stresshantering, Kinesiologi, Zonterapi. Akupresdur och Öronakupunktur gör att jag ytterligare kan hjälpa dig med att komma ner i varv och lösa problem med spänning och smärta i kroppen.

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter