Övrigt På Hälsa Haparanda

Letar du efter övrigt på hälsa i Haparanda? På TimeCenter kan du boka tid online för övrigt på hälsa i Haparanda snabbt och enkelt.
Haparanda
Järnvägsgatan 19a, Haparanda
4.9
(163)
Hej, det är jag som är Lisa Jag har arbetat som yogalärare i 7 år och drivs framåt med en kittlande nyfikenhet av den unika människan. Jag vill att du ska känna dig som hemma och hoppas kunna guida dig till det Du vill uppleva och utforska. Vi har flyttat in i Stinshuset hos HRCoachingNorr. Yogavåningen erbjuder öppna klasser, workshops, kurser, pt sessioner och stadsretreat säsongsvis januari-juni.
Hamnvägen 35, Risögrund
4.9
(237)
TCM (Traditionell Kinesisk Medicin) förebyggande & behandlande friskvård som utgår från ett holistiskt perspektiv där kropp & själ hör ihop från topp till tå.
Residensgatan 4E, Luleå
Välkommen till mig, Massageterapeut Maria Löfmark! Med en bred grundutbildning i Svensk klassisk massage och lymfmassage bla. Friskvårdsmassör, Cert. Massageterapeut och Dipl.Medicinsk Massageterapeut utbildad på Axelsons, Vidareutbildad till Energimassör på Nyvana/Birgitta Pihl och sedan med många olika fördjupningar i behandlings-tekniker så att du hos mig kan få en massage anpassad till de behov du har av behandling. Allt från lätt mjuk taktilberöring till djup muskel och bindvävsbehandling. Jag är Certifierad av Branschrådet Svensk Massage, medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och har bransch och patientförsäkring. Som Mindfulnessinstruktör,( Mindfulnesscenter/Ola Schenström) och med en rad vidareutbildningar i Stresshantering, Kinesiologi, Zonterapi. Akupresdur och Öronakupunktur gör att jag ytterligare kan hjälpa dig med att komma ner i varv och lösa problem med spänning och smärta i kroppen.

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter