Övrigt På Hälsa Falun

Letar du efter övrigt på hälsa i Falun? På TimeCenter kan du boka tid online för övrigt på hälsa i Falun snabbt och enkelt.
Falun
Frejavägen 6b, Falun
4.8
54 omdömen
Coaching är som konst. Det är personligt. Det är extremt effektivt och producerar djupa, varaktiga, och positiva förändringar. Långt bortom det en bok eller video kan göra för dig. Coaching fungerar inte när man generaliserar saker, där du blir placerad i ett klassrum och ska följa en trestegsmodell. Utbildningens syfte är att lära många samma mönster. Utbildning går aldrig in på individuell nivå och tar reda på varför utbildningen som erbjuds fungerar olika bra beroende på vilken eleven är vilket borde vara en självklarhet. Därför borde all utbildning föregås av individuell coaching. MINDKNOWLOGY är utformat för att hjälpa dig att identifiera alla typer av minnen och känslor såväl synliga som gömda och som fortsätter trigga negativa minnen och känslor i ditt liv. När minnena och känslorna identifierats kan dom hanteras och ersättas med ett lärande som skapar fred och harmoni i ditt inre. Det här är en av flera saker MINDKNOWLOGY kan hjälpa dig med. läs mer på www.kentasp.com
Frejavägen 6b, Falun
4.8
54 omdömen
Healing betyder hel. En healer kan aldrig hela någon. Som healer speglar jag det du redan har inom dig. Healing handlar därför alltid om att bli medveten på ett djupare plan. Ibland händer absolut ingenting under en healing. Ibland skiftar det som var ur balans till ett mer balanserat tillstånd. Det många upplever efter en healing är att dom känner sig mer avslappnade. Att befinna sig mer i nuet och känslan av att ha ett större fokus samt mindre smärta är något flera berättat efter healingen. Välj en av följande. - Distanshealing med återkoppling - Distanshealing utan återkoppling Distanshealing med återkoppling fungerar så att du bokar en tid när distanshealingen kör igång. När healingen är klart kontaktar jag dig och gör en återkoppling. Distanshealing utan återkoppling är en helt energibaserad tjänst. Ingen återkoppling ges efter healingen. läs mer på www.kentasp.com
Carlavägen 21 (entréplan), Ludvika
4.9
183 omdömen
I Centrala Ludvika hittar du Akupunkturmottagning Christina Lundström AB. Med sin erfarenhet och många utbildningar kan du vara säker på att du får rätt behandling. Christina är inriktad på traditionell kinesisk medicin. Hon använder behandling med akupunktur, massage, koppning, dornterapi/korrigering av ryggraden, akupressur samt nackbehandling. Allt efter kundens önskemål och behov. Du kan också boka yoga. Välkommen och fyll din kropp med energi samtidigt som du får skön avslappning.
Magasinsplan 14, Gävle
4.9
188 omdömen
Min frisörsalong är stället där du får vara som du är. Jag tar hand om dig, du är i fokus och får den frisyr du önskar. En lugn och skön stund i frisörstolen, bara du och jag. Jag har efter 30 års arbete i samma yrke skolat om mig till mitt drömjobb. Har gått Frisörlinjen på Frisörcentrum i Falun och fått min frisörlicens. Känner mig nu redo för att börja jobba och utvecklas under resan. Varmt välkommen till mig!
Waldenströmsplan 2, Gävle
4.9
224 omdömen
I hjärtat av Gävle på Söder ligger Studio Mini By Jonna. Fokuset här är att tillgodose varje behov från frisörstolen. Detta är en studio som erbjuder en stämningsfull miljö och professionell service, med behandlingar som får en att se strålande ut och le långt efter besöket. Frisören är en kreativ person vars inspiration kommer från musik, film och globala trender som bidrar till idéer i skapandet. Det breda utbudet av behandlingar inkluderar allt från klippning, formning av bryn och färgning av fransar, till mer avancerad hårfärgning, toning och slingor.
Atlasgatan 8, Gävle
5.0
71 omdömen
På den ljusa och moderna Salong Sandri kan man slappna av i en lugn och härlig atmosfär där man alltid får ett varmt bemötande. Här erbjuder man kvalitétsbehandlingar med garanterade resultat. Här finns specialister på naglar, vaxningar samt fransar och bryn. Salongen erbjuder allt från microblading 3D bryn, Shellac, fransk manikyr och glitternaglar till brasiliansk helkroppsvaxning.
Fridhemsgatan 15 2 Tr, Mora
4.9
464 omdömen
Naprapaten undersöker, diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar smärttillstånd och nedsatt funktion i muskler och leder. Smärta och stelhet i nacke, rygg och axlar Motions och idrottsrelaterade skador och besvär Utstrålning i arm/hand eller ben/fot Huvudvärk Akuta- och överbelastningsskador
Norrbygatan 14, Sala
4.8
188 omdömen
Välkommen till Sala Naprapatklinik! Här kan du boka in dig på en välgörande naprapatbehandling. Jag behandlar besvär som kommer från kroppens alla muskler och leder. Kliniken ligger i samma lokal som Hårverkstan. Vi har alla gemensamt väntrum inne i salongen. Lokalen ligger en trappa upp och det finns hiss. Hos oss kan du betala med kort, swish, e-passi och actiway. Välkommen med din bokning. Hälsningar Petra
Övre Bergsgatan 1, Gävle
5.0
38 omdömen
Hittar du ingen tid som passar? - Skicka ett sms eller ett pm via Instagram så löser vi det.
Norra Backagatan 1, Borlänge
Behöver du hjälp att göra om? Vi älskar heminredning och är nyfikna på livet hemma. För 498kr hjälper vi dig att utforska din stil och landar i ett inredningsförslag, 3D ritning, belysningsplan och ett moodboard som visar rummets känsla och en inköpslista på alla produkter. Vi träffas under 90 minuter vilket är lagom för planering av ett rum. Vi möts upp i varuhusets entre på avtalad tid.
Norra Backagatan 1, Borlänge
---------- OBS! I rådande situation gör IKEA Borlänge just nu tyvärr inga Hembesök. --------- HEMBESÖK är vårt mest personliga sätt att erbjuda dig ett drömkök! I servicen HEMBESÖK kommer en köksspecialist hem till er i två timmar och planerar ert drömkök. Efter några dagar möts vi på varuhuset där vi sitter tillsammans i lugn och ro och går igenom vårt uppritade förslag till ert nya kök. Servicen HEMBESÖK kostar 995kr för IKEA FAMILY-medlemmar (1995kr ord pris) och erbjuds till er som bor inom 50 km från varuhuset i Borlänge. Servicen avser planering av ert kök. Om ni har andra önskemål om tider som erbjuds här så kontakta oss via mail:248.kitchen@ikea.com.
Oslättforsvägen 244, Gävle
Välkomna att boka Oslättfors kyrka! Oslättfors kyrka har ett alldeles särskilt vackert läge ute på en udde med glittrande vatten runtomkring mitt i idyllen Oslättfors bruk. En pittoresk och rofylld miljö som ger en angenäm inramning till er högtidsdag. Att hyra kyrkan kostar 2000 kr vid bröllop och 800 kr vid dop. Gå enkelt in och se lediga tider och boka kyrkan via denna sida. När ni har slutfört er bokning skickas bokningsbekräftelse och faktura till den/de mejladresser ni uppgivit. Mer information om Oslättfors kyrka och kontaktuppgifter finner du på kyrkans hemsida. Letar ni fotograf till er högtid? Se Gefle Fotostudios hemsida: http://www.geflefotostudio.se/
Lerkulan 2, Skinnskatteberg
VÄLKOMMEN TILL LERKULANS VALLCENTER Här bygger vi ett center där vallning är i fokus. Vi vill arbeta med att skapa ett gott samarbete mellan hund och förare inom vallning. Vi vill skapa trygghet och lugn hos hunden. Bygga hundens självförtroende tillsammans med föraren. Få föraren att förstå tjusningen i vallningen när samarbetet och förståelsen för hundens olika egenskaper ökar. Vi försöker lösa de problem som föraren kan uppleva med sin hund. Vi erbjuder privata lektioner och vallhundskurser.
Kyrkogatan 32, Gävle

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter