Övrigt På Hälsa Borlänge

Letar du efter övrigt på hälsa i Borlänge? På TimeCenter kan du boka tid online för övrigt på hälsa i Borlänge snabbt och enkelt.
Borlänge
Tumgatan 16, Borlänge
4.8
(87)
Nikola Tesla hade rätt, universum består bara av tre ting, energi, vibration och frekvens! Här jobbar jag stenhårt med att förändra er hälsa till det positiva. Jag erbjuder även proffs-rådgivning och behandlingar med BIOCHARGER, PEMF och MWO! Frekvensbehandlingar i absoluta världsklass!
Hagavägen 37-39, Borlänge
4.9
(1704)
Piercing Dalarnas mest etablerade & äldsta piercing studio med över 20-års erfarenhet inom piercingkonsten. Lärlingutbildade piercare som utför alla typer av Piercings. Åldersgräns 16 år - vid piercing på yngre kunder ska målsman vara närvarande vid piercingtillfället. Öppettider Piercing: Måndag - Fredag 12:00-17:00 Övrig tid enl ö.k. Välkomna!
Hantverksbyn 7, Borlänge
4.9
(149)
Välkommen att boka tid för ultraljudsundersökning under hela din graviditet på Juno Ultraljudsmottagning! Vi är en privat ultraljudsmottagning vilket innebär att du själv betalar för din undersökning. Tänk på att vid sen avbokning mindre än 24 h innan det bokade besöket avgår full debitering.
Forskargatan 3, Borlänge
5.0
(9)
Välkomna till Elisabethre, Elisabeth Anfält heter jag och har arbetat som massageterapeut sedan jag certifierade mig 2004. För mig är mitt jobb min passion, att hjälpa människor är underbart. Alla massagebehandlingar är individuellt anpassade efter dig och dina muskler. Jag arbetar både mot privatperson och företag.
4.9
(383)
I centrala Ludvika hittar du Akupunkturmottagning Christina Lundström AB. Med sin erfarenhet och många utbildningar kan du vara säker på att du får rätt behandling. Christina är inriktad på traditionell kinesisk medicin. Hon använder behandling med akupunktur, massage, koppning, dornterapi/korrigering av ryggraden, akupressur samt nackbehandling. Allt efter kundens önskemål och behov. Du kan också boka personligt pass med yoga eller rehabövning. Välkommen och fyll din kropp med energi samtidigt som du får skön avslappning.
Kylsvägen 4, Åshammar
4.9
(51)
Hundhallen är ca 180 kvm. ca 10,8x17,8 m Får endast hyras i privat syfte för hundträning. Inte i syfte att ha kurs. Inte tillåtet med annan aktivitet än hundträning. Löptik tillåten i hallen, med tikskydd på. Ligger på Kylsvägen 4 i Åshammar. Med ett konstgräs av JUTA. Under konstgräset ligger även en sviktpad för bästa komfort. Priset 210 kr/timme är för upp till 4 ekipage. Är man 5-7ekipage kostar det 310 kr/timme och då bokar man genom att ringa mig. 070-9890856 Över 7 ekipage 410 kr / timme och bokas genom att ringa mig 070-9890856 I hallen finns: 6 st agilityhinder. 1st 6m, 1 st 5m och 1 st 1m tunnel. 10 st tunnelsäcks-par. Ett slalom och slalombågar. Ett lydnadshinder, Rutan, koner i olika former och storlekar. Rallylydnads-skyltar och hållare (alla klasser) Har EJ värmen påslagen, ingen vatten eller toalett.
Nygatan 3, Hedemora
4.9
(808)
Manuella behandlingar hos MFysio på Actic Nygatan 3 i Hedemora. Mellan biblioteket och biografen. Slå dig ner i soffan och ta gärna te eller kaffe om du känner för det när du väntar. Välkommen!
Allévägen 4, Falun
5.0
(37)
Behandling, träning och rehabilitering för häst, hund och människa
Fridhemsgatan 15 2 Tr, Mora
Naprapaten undersöker, diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar smärttillstånd och nedsatt funktion i muskler och leder. Smärta och stelhet i nacke, rygg och axlar Motions och idrottsrelaterade skador och besvär Utstrålning i arm/hand eller ben/fot Huvudvärk Akuta- och överbelastningsskador
Atlasgatan 8, Gävle
5.0
(142)
På den ljusa och moderna Salong Sandri kan man slappna av i en lugn och härlig atmosfär där man alltid får ett varmt bemötande. Här erbjuder man kvalitétsbehandlingar med garanterade resultat. Här finns specialister på naglar, vaxningar samt fransar och bryn. Salongen erbjuder allt från microblading 3D bryn, Shellac, fransk manikyr och glitternaglar till brasiliansk helkroppsvaxning.
Storgatan 15, Ludvika
5.0
(33)
Maries Fotsalong erbjuder rådgivning och behandling av alla sorters fotproblem som till exempel diabetesfötter (ej remiss), liktornar, svamp, vårtor och nageltrång. Vi säljer professionella produkter för dina fötter. Du kan också ge bort ett presentkort till en vän! I behandlingen ingår okulär kontroll av fotstatus, uppmjukande fotbad, rensning, nagelklippning, slipning, filning av hård hud, behandling mot eventuella problem, fotmassage med passande nagelolja och fotkräm för dina behov. Salongen ligger centralt med samma ingång som folktandvården bredvid Garvarns Skor, och kunder har tillgång till hiss och dörröppnare för att lätt kunna komma in.
Oslättforsvägen 244, Gävle
Välkomna att boka Oslättfors kyrka! Oslättfors kyrka har ett alldeles särskilt vackert läge ute på en udde med glittrande vatten runtomkring mitt i idyllen Oslättfors bruk. En pittoresk och rofylld miljö som ger en angenäm inramning till er högtidsdag. Att hyra kyrkan kostar 2500 kr vid bröllop och 900 kr vid dop. Gå enkelt in och se lediga tider och boka kyrkan via denna sida. När ni har slutfört er bokning skickas bokningsbekräftelse och faktura till den/de mejladresser ni uppgivit. Mer information om Oslättfors kyrka och kontaktuppgifter finner du på kyrkans hemsida.
Södra Skeppsbron 15, Gävle
WindEvent utvecklar och säljer värdeskapande upplevelser och äventyr till företag och privatpersoner genom egna kundanpassade aktiviter på hav och land. MarinService - året runt Utför båt- och motorservice i Gävleborg, vi är baserade i Gävle. Vi använder oss enbart av material och komponenter från originaltillverkarna. Vi utför service och reparationer på de flesta motorer och drev som t.ex. Volvo Penta, Mercruiser, Yamaha, Evinrude, Mercury, Honda och Suzuki. Vi utför motorservice av både inombordare och utombordare. Våra servicebilar utgår från Gävle vilket gör att vi även möjlighet att utföra arbetet hos er som kund.
Lerkulan 2, Skinnskatteberg
VÄLKOMMEN TILL LERKULANS VALLCENTER Här bygger vi ett center där vallning är i fokus. Vi vill arbeta med att skapa ett gott samarbete mellan hund och förare inom vallning. Vi vill skapa trygghet och lugn hos hunden. Bygga hundens självförtroende tillsammans med föraren. Få föraren att förstå tjusningen i vallningen när samarbetet och förståelsen för hundens olika egenskaper ökar. Vi försöker lösa de problem som föraren kan uppleva med sin hund. Vi erbjuder privata lektioner och vallhundskurser.
Övermo Maskinvägen 2, Leksand

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter