Övrigt På Hälsa Borlänge

Letar du efter övrigt på hälsa i Borlänge? På TimeCenter kan du boka tid online för övrigt på hälsa i Borlänge snabbt och enkelt.
Borlänge
Tumgatan 16, Borlänge
4.8
(81)
Nikola Tesla hade rätt, universum består bara av tre ting, energi, vibration och frekvens! Här jobbar jag stenhårt med att förändra er hälsa till det positiva. Jag erbjuder även proffs-rådgivning och behandlingar med BIOCHARGER, PEMF och MWO! Frekvensbehandlingar i absoluta världsklass!
Hagavägen 37-39, Borlänge
4.8
(1526)
Piercing Dalarnas mest etablerade & äldsta piercing studio med över 20-års erfarenhet inom piercingkonsten. Lärlingutbildade piercare som utför alla typer av Piercings. Åldersgräns 16 år - vid piercing på yngre kunder ska målsman vara närvarande vid piercingtillfället. Öppettider Piercing: Måndag - Fredag 12:00-17:00 Övrig tid enl ö.k. Välkomna!
Hantverksbyn 7, Borlänge
4.9
(105)
Välkommen att boka tid för ultraljudsundersökning under hela din graviditet på Juno Ultraljudsmottagning! Vi är en privat ultraljudsmottagning vilket innebär att du själv betalar för din undersökning. Tänk på att vid sen avbokning mindre än 24 h innan det bokade besöket avgår full debitering.
Forskargatan 3, Borlänge
5.0
(4)
Välkomna till Elisabethre, Elisabeth Anfält heter jag och har arbetat som massageterapeut sedan jag certifierade mig 2004. För mig är mitt jobb min passion, att hjälpa människor är underbart. Alla massagebehandlingar är individuellt anpassade efter dig och dina muskler. Jag arbetar både mot privatperson och företag.
4.9
(344)
I centrala Ludvika hittar du Akupunkturmottagning Christina Lundström AB. Med sin erfarenhet och många utbildningar kan du vara säker på att du får rätt behandling. Christina är inriktad på traditionell kinesisk medicin. Hon använder behandling med akupunktur, massage, koppning, dornterapi/korrigering av ryggraden, akupressur samt nackbehandling. Allt efter kundens önskemål och behov. Du kan också boka personligt pass med yoga eller rehabövning. Välkommen och fyll din kropp med energi samtidigt som du får skön avslappning.
Spångvägen 10/ Sandbacka Park, Sandviken
4.9
(77)
Välkommen till mig! Här tar jag hand om dig i min ljusa och fräscha lillla salong på Sandbacka Park! Avbokning av tid ska ske 24 timmar (36 timmar för behandling som är över 2 tim) före behandling! Uteblivet besök eller sen avbokning faktureras alltid. Är du mer än 15 min sen avbokas er tid och faktureras. Vid sen avbokning avbokas tiden via sms till mig! OBS!!! 15% rabatt under December månad på håltagning i näsa och öron!!!
Fridhemsgatan 15, Mora
4.9
(449)
Vill du ha en skön, avkopplande stund i vardagen där du är i fokus och blir ompysslad? HUDPUNKTEN i Mora finns för dig som vill få professionell och resultatinriktad behandling och hudvård av högsta kvalitet. Här behandlas du med omsorg av hela dig. Hudhälsa handlar om att må bra inifrån och ut. Jag behandlar på ett holistiskt sätt där kost, motion, hantering av stress och yttre hudvård går hand i hand. Jag håller mig ajour och utbildar mig ständigt i det senaste inom branschen. Jag vill gärna lära dig ta hand om din hud på bästa sätt och ge dig tips och råd. Produkterna jag valt att arbeta med innehåller vårdande och hjälpande ämnen från naturen och de finns även till försäljning hos mig. Du är varmt välkommen att höra av dig för en konsultation eller boka behandling så lovar jag att hjälpa dig på bästa sätt. Cecilia🌸
Magasinsplan 14, Gävle
4.9
(386)
Min frisörsalong är stället där du får vara som du är. Jag tar hand om dig, du är i fokus och får den frisyr du önskar. En lugn och skön stund i frisörstolen, bara du och jag. Jag har efter 30 års arbete i samma yrke skolat om mig till mitt drömjobb. Har gått Frisörlinjen på Frisörcentrum i Falun och fått min frisörlicens. Känner mig nu redo för att börja jobba och utvecklas under resan. Varmt välkommen till mig!
Nygatan 3, Hedemora
4.9
(764)
Manuella behandlingar hos MFysio på Actic Nygatan 3 i Hedemora. Mellan biblioteket och biografen. Slå dig ner i soffan och ta gärna te eller kaffe om du känner för det när du väntar. Välkommen!
Kylsvägen 4, Åshammar
4.9
(38)
Hundhallen är ca 180 kvm. ca 10,8x17,8 m Får endast hyras i privat syfte för hundträning. Inte i syfte att ha kurs. Inte tillåtet med annan aktivitet än hundträning. Ligger på Kylsvägen 4 i Åshammar. Med ett konstgräs av JUTA. Under konstgräset ligger även en sviktpad för bästa komfort. Priset 200 kr/timme är för upp till 4 ekipage. Är man 4-6 ekipage kostar det 300 kr/timme och då bokar man genom att ringa mig. 070-9890856 6-8 ekipage 400 kr / timme och bokas genom att ringa mig 070-9890856 I hallen finns: 6 st agilityhinder. 1st 6m, 1 st 5m och 1 st 1m tunnel. 10 st tunnelsäcks-par. Ett slalom och slalombågar. Ett lydnadshinder, Rutan, koner i olika former och storlekar. Rallylydnads-skyltar och hållare (alla klasser) Har EJ värmen påslagen, ingen vatten eller toalett.
Skommarstensvägen 6, Gästrike-hammarby
5.0
(24)
Coachar dig så du uppnår dina hälsomål. Som ofta ryms inom mer hälsa, balans och frid. Du vet vad du vill uppnå, men just nu finns utmaningar/hinder/rädslor som hindrar dig. Jag tror inget är omöjligt för dig. Jag vill inspirera, stötta, hjälpa och se dig nå dina mål. Genom coaching får du svar på dina frågor hur du snabbare kan nå dina mål, dina resultat. Jag har två program, 1 hälso "Selfcare" program, där jag jobbar med ett flertal metoder, för att nämna några Andning, Homeopati, Balansolja och Emotionell Peace Process. Jag följer upp dig varje vecka, så vi inte tappar vägen mot målet i 3-6 månader. Eller premium programmet 15 månaders "Business result program", där vi jobbar med dig för att dubbla din omsättning eller mål. Vi undanröjer hinder, löser inre konflikter och annat rädslobaggage. Vi gör både en strategi för dig som entreprenör, men också för din optimala energinivå och hälsa. Välj att boka gratis virtuell coaching nu. Så hörs vi via Zoom/mob. Välkommen att boka Nu!
Fridhemsgatan 15 2 Tr, Mora
Naprapaten undersöker, diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar smärttillstånd och nedsatt funktion i muskler och leder. Smärta och stelhet i nacke, rygg och axlar Motions och idrottsrelaterade skador och besvär Utstrålning i arm/hand eller ben/fot Huvudvärk Akuta- och överbelastningsskador
Atlasgatan 8, Gävle
5.0
(129)
På den ljusa och moderna Salong Sandri kan man slappna av i en lugn och härlig atmosfär där man alltid får ett varmt bemötande. Här erbjuder man kvalitétsbehandlingar med garanterade resultat. Här finns specialister på naglar, vaxningar samt fransar och bryn. Salongen erbjuder allt från microblading 3D bryn, Shellac, fransk manikyr och glitternaglar till brasiliansk helkroppsvaxning.
Norrbygatan 14, Sala
4.9
(492)
Välkommen till Sala Naprapatklinik! Här kan du boka in dig på en välgörande naprapatbehandling. Jag behandlar besvär som kommer från kroppens alla muskler och leder. Mottagningen ligger i samma lokal som Hårverkstan. Vi har alla gemensamt väntrum inne i salongen. Lokalen ligger en trappa upp och det finns hiss. Hos mig kan du betala med kort, swish, e-passi och kontanter. Välkommen med din bokning. Hälsningar Petra
Allévägen 4, Falun
5.0
(29)
Behandling, träning och rehabilitering för häst, hund och människa
Västra Bergvägen 4, Grythyttan
5.0
(3)
Jag är utbildad Hälsopedagog och Cert. Massageterapeut. Jag har jobbat med friskvård, massage och träning i över 20 år både i Sverige och utomlands. Nu har jag precis landat i mysiga Grythyttan och huserar i den fantastiska yogastudion mitt i byn! Här hos mig kan du få en rejäl, djupgående muskelbehandling eller en sinnlig, mjuk och skön avslappningsmassage. Varmt välkommen!
Oslättforsvägen 244, Gävle
Välkomna att boka Oslättfors kyrka! Oslättfors kyrka har ett alldeles särskilt vackert läge ute på en udde med glittrande vatten runtomkring mitt i idyllen Oslättfors bruk. En pittoresk och rofylld miljö som ger en angenäm inramning till er högtidsdag. Att hyra kyrkan kostar 2500 kr vid bröllop och 900 kr vid dop. Gå enkelt in och se lediga tider och boka kyrkan via denna sida. När ni har slutfört er bokning skickas bokningsbekräftelse och faktura till den/de mejladresser ni uppgivit. Mer information om Oslättfors kyrka och kontaktuppgifter finner du på kyrkans hemsida.
Södra Skeppsbron 15, Gävle
WindEvent utvecklar och säljer värdeskapande upplevelser och äventyr till företag och privatpersoner genom egna kundanpassade aktiviter på hav och land. MarinService - året runt Utför båt- och motorservice i Gävleborg, vi är baserade i Gävle. Vi använder oss enbart av material och komponenter från originaltillverkarna. Vi utför service och reparationer på de flesta motorer och drev som t.ex. Volvo Penta, Mercruiser, Yamaha, Evinrude, Mercury, Honda och Suzuki. Vi utför motorservice av både inombordare och utombordare. Våra servicebilar utgår från Gävle vilket gör att vi även möjlighet att utföra arbetet hos er som kund.
Lerkulan 2, Skinnskatteberg
VÄLKOMMEN TILL LERKULANS VALLCENTER Här bygger vi ett center där vallning är i fokus. Vi vill arbeta med att skapa ett gott samarbete mellan hund och förare inom vallning. Vi vill skapa trygghet och lugn hos hunden. Bygga hundens självförtroende tillsammans med föraren. Få föraren att förstå tjusningen i vallningen när samarbetet och förståelsen för hundens olika egenskaper ökar. Vi försöker lösa de problem som föraren kan uppleva med sin hund. Vi erbjuder privata lektioner och vallhundskurser.
Allévägen 4b, Falun
Övermo Maskinvägen 2, Leksand

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter