Osteopatmottagningen

4.7
25 omdömen
Osteopati är en internationellt erkänd och väletablerad form av manuell terapi som kan behandla flera olika besvär. Genom att påverka rörlighet och funktion skapas goda förutsättningar för hälsa och välmående. Jag behandlar alltid utifrån dina personliga förutsättningar och besvär.

Boka tid

Skicka e-post eller ring oss för mer information.

Om oss

Niklas Karlsson

Osteopat D.O.
Niklas Karlsson

Omdömen

4.7
25 omdömen
31 jul 2020
Niklas gör underverk för spänningar i kroppen med små effektiva metoder. Rekommenderar honom varmt.
Ellinor L
30 jul 2020
Niklas inger förtroende med sitt lugna sätt. Han utför behandlingen tryggt, säkert och genomarbetat, varsamt och samtidigt stadigt och med rätt avvägd kraft. Niklas förklarar och berättar om behandlingen med ett pedagogiskt och lättförståeligt språk. Jag återkommer gärna!
Anna K
8 jul 2020
Väldigt positivt besök, han var väldigt kunnig och behandlingen jag fick gav resultat ganska omgående. Fick även tips för hemmaträning.
Nina J
23 jan 2020
Trevlig service och fräsch lokal. Behaglig behandling. Kan inte ännu bedöma om jag blev hjälp av behandlingen.
Beata R
2 jan 2020
Lyhörd och proffsigt bemötande
Linda A
28 nov 2019
Superb!!
Fotini N
19 nov 2019
Mycket bra och trevlig. Räknade inte att min skada skulle lindras, bara lokaliseras. Men så fel jag hade. kommer tillbaka
Lasse N
25 okt 2019
Alltid en fröjd att lämna Niklas! Alltid med ökad rörlighet och övningar som hjälper över tid. Rekommenderas varmt! Niklas har hjälpt vänner och familj med ischias, nackspärr, ryggskott och smärtor i knä. Tummen upp för Niklas!!
knut m
Osteopat Mölnlycke > Osteopatmottagningen
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter