Örebro universitetsbibliotek

Boka tid

  • Enskild skrivhandledning: max. 45 minuter - texter på svenska

   Här bokar du skrivhandledning av texter på svenska.

   Vi vill gärna hjälpa så många som möjligt av universitetets 15 000 studenter. Därför får du boka högst två handledningar per termin, och endast en handledning åt gången.

   Vi hjälper dig med struktur, språk eller källhänvisningar och referatteknik på ca en sida av din text med 1,5 radavstånd. Ni som skriver en text tillsammans ber vi boka en gemensam handledning. Avboka tiden så snart som möjligt, om du inte kan komma. Då kan någon annan hinna boka den.

   Är alla bokningsbara tider slut? Kom i stället på drop-in i Röda rummet i Huvudbiblioteket. Dit är du välkommen så ofta du vill.
  • Grupphandledning: max. 60 minuter - texter på svenska

   Skrivhandledning för 3-6 personer. Här kan ni som läser samma kurs och har samma typ av frågor om exempelvis källhänvisningar eller textens struktur boka en gemensam handledning av texter på svenska.

   Fördelen med grupphandledning är att ni utöver det stöd ni får från handledaren kan hjälpa varandra att utveckla ert skrivande.

   Ni kan boka högst två handledningar per termin, och endast en handledning åt gången. Kom ihåg att avboka tiden om ni inte kan komma.

   Är alla bokningsbara tider slut? Mejla till akademisktskrivcentrum@oru.se eller kom på drop-in i Röda rummet i huvudbiblioteket.
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter