Öppna vägar inåt

Boka tid

  • Avstrykningsmassage

   780 kr
   Syftet med denna massageteknik är att minska psykiska spänningar som är kopplade till omedvetna processer. Massagen är en lättmassage där terapeuten använder sig av lätta strykningar över kroppen i ett bestämt mönster.
  • Chakraflödesmassage

   950 kr
   Den vanligaste formen för att vitalisera kroppens energisystem är chakraflödesmassagen. Massagen påverkar hela chakrasystemet. Den avlägsnar även spänningar från kroppen, skapar trygghet och förankring. I denna stressade värld hinner vi sällan stanna upp och reflektera, vi rusar på och förlorar kontakten med oss själva och naturen.Genom att balansera kroppen regelbundet stärker vi vår hälsa och skapar bättre förutsättningar i vårt dagliga liv. Chakraflödesmassagen är också ett ypperligt medel för dem som arbetar aktivt med personlig självkännedom. Chakraflödesmassagen är en helkroppsmassage.
  • Chakrapunktsavstämning

   680 kr
   Obalans i organ och hormonsystemet kan leda till sjukdom. Chakrapunktsavstämning används för att balansera våra chakraströmmar som hör samman med och styr ett eller flera organ.
  • Eterkroppsmassage

   780 kr
   Utöver den fysiska kroppen består människan av en astral- och en mentalkropp. Medan den astrala kroppen byggs upp av vår känslovärld byggs den mentala kroppen upp av vår tankevärld. Våra känslor och tankar skapar olika roller som vi människor identifierar oss med. Man skulle enkelt kunna säga att det vi känner och tänker påverkar vår fysiska kropp. Spänningar och blockeringar i astral- och mentalkropp kan balanseras med hjälp av eterkroppsmassagen.
  • Gravidmassage

   från 550 kr
   Med mjuka händer stryker jag och masserar där din kropp behöver hjälp att lätta på spänningar. Långsamma rörelser hjälper din kropp att komma ner i varv.
  • Gua Sha bindvävsbehandling

   från 550 kr
   I bindväven ansamlar sig slaggämnen som kroppen inte hinner rena sig ifrån. Genom Gua Sha-behandlingen hjälper vi stagnerad energi att lösa upp sig och stiga upp mot hudytan där ytliga blodkärl kan transportera bort den ur systemet.
  • Klassisk massage

   från 550 kr
  • Koppning

   från 550 kr
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter